Co mnie wku*wia

Nieumiejętne zarządzanie czasem i natłok pracy, obowiązków etc. Jednak memy, że za młodu ma się siłę, czas, ale brak kasy - w średnim wieku - siłę, brak czasu i kasę, a na starość brak siły, czas i kasę - sprawdza się to brutalnie jak na razie. Pozdro i wracam do pracy.

Nieumiejętne zarządzanie czasem i natłok pracy, obowiązków etc. Jednak memy, że za młodu ma się siłę, czas, ale brak kasy - w średnim wieku - siłę, brak czasu i kasę, a na starość brak siły, czas i kasę - sprawdza się to brutalnie jak na razie. Pozdro i wracam do pracy.
Ja tam siły nie mam ,w średnim wieku pewnie i czasu ,a starości to nie dotrwam

Do góry łeb.
Bez prawa jazdy to jak bez ręki. CV traci 80% na wartości.
Essa i do przodu!
Źe do starości nie dotrwam ,to nawet dobrze.Kurwa no tak się czuję ,jakbym ręki nie mam ,bo kurwa miliony ludzi to zdają ,a ja nie.Chciałbym w końcu być w czymś lepszym od kogoś

Źe do starości nie dotrwam ,to nawet dobrze.Kurwa no tak się czuję ,jakbym ręki nie mam ,bo kurwa miliony ludzi to zdają ,a ja nie.Chciałbym w końcu być w czymś lepszym od kogoś
Nie jojkaj mi tutaj, boś nie jojkała. Chcesz być lepszy od kogoś? To napierdalaj. Chcesz coś więcej umieć, to się więcej ucz. Społeczeństwo jest pełne mend życiowych, które stwarzają pozory zajebistości, a tak naprawdę są gówno wartymi wrzodami.
Nie patrz na innych, patrz na siebie.
Ludzie Ci mówią, że nie możesz czegoś osiągnąć. To bzdura, mówią tak, bo sami nie potrafią do tego dojść. Jak się będziesz oglądał na innych to trumna będzie idealnym miejscem, tylko trzeba będzie najpierw zarobić na swój pochówek. Ale Ty masz się patrzeć na siebie.
Ktoś powiedział, wymagajcie od siebie, nawet jakby inni od was nie wymagali. Dlatego zakładaj klapki na oczy i żyj na własny rachunek, a nie na rachunek rodziców, kolegów, czy księdza.

Łeb do góry i idź zdobywać świat. A nie jojczeć mi tu na forum, bo Ci dupę przetrzepię i się skończy pierdolamento.

Nie jojkaj mi tutaj, boś nie jojkała. Chcesz być lepszy od kogoś? To napierdalaj. Chcesz coś więcej umieć, to się więcej ucz. Społeczeństwo jest pełne mend życiowych, które stwarzają pozory zajebistości, a tak naprawdę są gówno wartymi wrzodami.
Nie patrz na innych, patrz na siebie.
Ludzie Ci mówią, że nie możesz czegoś osiągnąć. To bzdura, mówią tak, bo sami nie potrafią do tego dojść. Jak się będziesz oglądał na innych to trumna będzie idealnym miejscem, tylko trzeba będzie najpierw zarobić na swój pochówek. Ale Ty masz się patrzeć na siebie.
Ktoś powiedział, wymagajcie od siebie, nawet jakby inni od was nie wymagali. Dlatego zakładaj klapki na oczy i żyj na własny rachunek, a nie na rachunek rodziców, kolegów, czy księdza.

Łeb do góry i idź zdobywać świat. A nie jojczeć mi tu na forum, bo Ci dupę przetrzepię i się skończy pierdolamento.

A czy ja mówię,że mi ktoś mówi , że ja to... Ja patrząc na siebie widzę,że od kilku lat to tylko się wali wszystko.Mówisz ,że krakowska maczeta?

A jak mówisz o własnym rachunku?To znam ludzi ,którzy minimalnie dostają więcej niż ja ,a przy jakiejś durnej imprezie kasę dostają (na ich miejscu byłbym bogaczem) .Nie idzie o to ,że zły na to jestem.Tyle że na własnym rachunku to bym nie pociągnął.Się boję ,że za 10 lat to ten mój własny rachunek będzie zbyt marny

Last edited:
A czy ja mówię,że mi ktoś mówi , że ja to... Ja patrząc na siebie widzę,że od kilku lat to tylko się wali wszystko.Mówisz ,że krakowska maczeta?
Ale jakoś żyjesz? Pomyśl, że niektórzy w pogotowiu sercowym mają gorzej od Ciebie. Nie będę dalej prowadził tej jałowej dyskusji, idź się przejdź, pobiegaj cokolwiek, ale skończ Waść jojczeć tutaj.

Jak się gówniarzu wyrażasz o swojej matce?
Jak chcesz się dobrze czuć, to szanuj rodziców, masz ich tylko jednych. Kiedyś pożałujesz, że ich tak nazywasz.
No sry ,ale wkurwiony jestem.Nie rozumieją,że można w ogóle wkurwionym być,ja to do 18 nie piłem .Inni dla zabawy 11 browarów wypiją ,a ja to sobie nie mogę .Wracam na chatę to od razu zrób to ,tamto.To że raz tak nazwałem na ruski rok ,to ma gówno do rzeczy
Ja się na świat nie prosiłem

Czego od wkurwionego oczekiwać.Kurwa , bym zdał bym pokazał że nie powinno się mnie skreślać, a tak to...

No sry ,ale wkurwiony jestem.Nie rozumieją,że można w ogóle wkurwionym być,ja to do 18 nie piłem .Inni dla zabawy 11 browarów wypiją ,a ja to sobie nie mogę .Wracam na chatę to od razu zrób to ,tamto.To że raz tak nazwałem na ruski rok ,to ma gówno do rzeczy

@Grzechu

ja to do 18 nie piłem
Też nie piłem do 18 (poza jednym razem, jak ojciec mi wylał sok i wlał wino) i jakoś żyję.
Inni dla zabawy 11 browarów wypiją
A co Cię inni obchodzą.
Wracam na chatę to od razu zrób to ,tamto
Jest stara dobra metoda na takie sprawy. Zrób to, zrób tamto i będziesz miał spokój. Poodkurzaj dzień wcześniej, posprzątaj, dokręć kran i miej święty spokój. A jeszcze Twoja mama będzie zadowolona, że ma sprytnego i pracowitego syna.
Nikt się nie prosił. Ale ojciec miał chuć i nasz plemnik alfa dotarł do oczekiwanego celu.
Czego od wkurwionego oczekiwać
Niczego oczekiwać. Lepiej samemu od siebie oczekiwać, niż liczyć, żeby inni łaskę zrobili i się nami zainteresowali.

A otrzymam specjalne vipowskie zaproszenie ?
Za co z resztą,już swoje dostałem .Już z własną wściekłością sobie nie można w spokoju posiedzieć
Widzę,że mądrze dobierałeś przeciwników
Wyżyj się chłopie, dobrze Ci to zrobi. Napieprzaj z buta w drzewo, albo weź siekierą pociupaj polanka. Cokolwiek, ale rusz się, bo żal mi Ciebie, że siedzisz i się zadręczasz na siłę.

@michi972 możesz nawet mi dopierdolić i nazwać bajkopisarzem, zezwalam jeżeli ulży Ci wtedy i przestaniesz marudzić. Bo myślę, że jednak trollem nie jesteś i Ty ta na serio.

Back