Mort
Żołnierz Chrystusa
Z Wwa jedziecie?
Tak. Już bilety kupione na busa. Wyjazd o 12:00 z Wilanowskiej w sobotę, powrót o 5:00 z Krakowa nazajutrz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Wwa jedziecie?
Zastanawiałem się czy jechać, ale nie bardzo widziałem samotny powrót o 5 po %. Skoro jedzie grupa to się podłączam, bilety kupione.Tak. Już bilety kupione na busa. Wyjazd o 12:00 z Wilanowskiej w sobotę, powrót o 5:00 z Krakowa nazajutrz.

niepotrzebnie zachorowales...ze jestem chory
@Mort
Że płacę za mieszkanie 515zł miesięcznie+100zł kaucja+150zł treningi+20 zł internet, co już daje 800zł. A mój miesięczny budżet to około 1200zł. Jak pojadę do Krakowa, to chyba bym nie jadł przez cały miesiąc :)
Weź im worki.Poproś o więcej, może dostaniesz. ;p
@d-amian-enp spoko, ja nie piję to będę was targał do autobusu. ;)
Weź im worki.
A do czego będą rzygac?Mają po jednym, po co im kolejny?
A do czego będą rzygac?
Bo wódkę, to trzeba umieć pić.A do czego będą rzygac?
Bo wódkę, to trzeba umieć pić.
Uwazaj na buty ;)Na ulicę
Uwazaj na buty ;)
Jeszcze załóż kombinezon. Nigdy nie wiadomo, z którego otworu ludzie rzygają. Tym bardziej półobcy. Będziesz takiego taszczył do autobusu za kostkę, a on będzie z dużego palca rzygał na Ciebie.Wezmę te znoszone specjalnie. :D Nie będzie szkoda!
Jeszcze załóż kombinezon. Nigdy nie wiadomo, z którego otworu ludzie rzygają. Tym bardziej półobcy. Będziesz takiego taszczył do autobusu za kostkę, a on będzie z dużego palca rzygał na Ciebie.
Trzeba uważać.
Oj spłynie.Spływa to po mnie.
Z całym szacunkiem ale niektórzy skończyli już studia i te czasy, w których "wóda opór" było motywem przewodnim każdego melanżu maja za sobą.Jeszcze załóż kombinezon. Nigdy nie wiadomo, z którego otworu ludzie rzygają. Tym bardziej półobcy. Będziesz takiego taszczył do autobusu za kostkę, a on będzie z dużego palca rzygał na Ciebie.
Trzeba uważać.
Przed odjazdem obowiązkowo śniadanie w Macu, nic tak nie wzmacnia jak chessburger o 4 rano.Powrót busem o piątej rano wykończy nawę najsilniejszych:)
Z calym szacunkiem, ale wiecej luzu ;)Z całym szacunkiem ale niektórzy skończyli już studia i te czasy, w których "wóda opór" było motywem przewodnim każdego melanżu maja za sobą.
Powrót busem o piątej rano wykończy nawę najsilniejszych:)
Nikt nie mówił że Warszawa może przyjechać![]()

On podobno miłosierny jestNie fikaj synku, bo do Taty poskarżę, a tego byś nie chciał.![]()

Będziesz bił @Masu?Nie fikaj synku, bo do Taty poskarżę, a tego byś nie chciał.![]()
Nikt nie mówił, ze Kraków ma coś do powiedzenia.Nikt nie mówił że Warszawa może przyjechać![]()