user_usunięty
UFC Middleweight
Teraz to ja nie wiem gdzie się bardziej irytuję.
"Boys , there's no need for this"
Bronn
"Boys , there's no need for this"
Bronn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie obraź sie ale chujem Kaczka :DTo kim jeszcze jestem na koniec
Za dużo kont?Kurwa,nie wyrabiam
Nie ,jedno wystarczyZa dużo kont?
Panie ,nie banuj mnie pan bo ja jedno konto mam.Chyba trza zacząć banować za trolling. Orest się przejął i wszystko na nic.
Toteż mówię za trolling a nie dublowanie kont ;)Panie ,nie banuj mnie pan bo ja jedno konto mam.
Chciałem pomóc uciemiężonemu koledze, a tu Łuki :(Chyba trza zacząć banować za trolling. Orest się przejął i wszystko na nic.
o co z tym orestem chodzi?Toteż mówię za trolling a nie dublowanie kont ;)
Musisz sobie przypomnieć bajkę z chłopcem i wilkami. Nikt już Ci nigdy nie uwierzy :Do co z tym orestem chodzi?
Kurna widać szkolenie w Braavos wyszło.Jakiś sposób na udowodnienie swojej unikalnej tożsamości?Musisz sobie przypomnieć bajkę z chłopcem i wilkami. Nikt już Ci nigdy nie uwierzy :D
Postawisz flaszkę i zapomnimy o sprawie.Jakiś sposób na udowodnienie swojej unikalnej tożsamości?
Napierdol gościa i wstaw filmik :D Ewentualnie nie.Kurna widać szkolenie w Braavos wyszło.Jakiś sposób na udowodnienie swojej unikalnej tożsamości?
a to nie mozna jakos tym ip zonglowac?To nie Łuki ip z innego miasta :P Chyba że ma urlop :D
wsadz sobie palec w dupe i potem go obliz, to Cie uwiarygodni w oczach starszyznyKurna widać szkolenie w Braavos wyszło.Jakiś sposób na udowodnienie swojej unikalnej tożsamości?
Wszystko można.a to nie mozna jakos tym ip zonglowac?
Ja nie jestem w neostradzie.Zmieniam ip,twarz tożsamość,jestem kilkoma osobami.Może jeszcze na nimbusie 2748 zapierniczama to nie mozna jakos tym ip zonglowac?
Łuki łączy się przez proxy, nawet mi o tym opowiadal na zlocie.To nie Łuki ip z innego miasta :P Chyba że ma urlop :D
no to taki troll jak kaczy na pewno zmienia ipWszystko można.
Wiem, ale to nie proxy.Łuki łączy się przez proxy, nawet mi o tym opowiadal na zlocie.
Pomaga, ale raczej tak ogólnie się uspokoić, ból banii migrenowy nigdy od tego nie przeszedł ;)Dwa buchy skuna i migreny nie ma
Bo to trza przez 2 tygodnie, jeśli nie pomoże to powtarzać do skutku. Ewentualnie skonsultować się z ulotką lub przeczytać specjalistę!ból banii migrenowy nigdy od tego nie przeszedł ;)
Nie znam się, wiem, ze was kiwa o zmienia ip bo się przyznał:)Wiem, ale to nie proxy.
PW ;)Nie znam się, wiem, ze was kiwa o zmienia ip bo się przyznał:)