user_usunięty
UFC Middleweight
Zawsze można się sklonowaćJednoosobowy zlot :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze można się sklonowaćJednoosobowy zlot :D
To była Owieczka a nie Kaczka.Zawsze można się sklonować
nie no taki forumowy zlot i my trzej wbić musimy i się przedstawićJednoosobowy zlot :D
4 osoby już czy co kurnaTo była Owieczka a nie Kaczka.
Teraz udajesz że nie umiesz czytać między wierszami czy co? :Dnie no taki forumowy zlot i my trzej wbić musimy i się przedstawić
Jedna, Dolly.4 osoby już czy co kurna
A ty kaczkę od barana rozróżniasz?Kwa kwa robi kaczka ,a owca meeeeTeraz udajesz że nie umiesz czytać między wierszami czy co? :D
Z takimi plecami to by nikogo nie znalazł ;)I tak by mówili, że Kaczka przyszedł z dwoma podstawionymi osobami :D
Kurna już się duszę ze śmiechuI tak by mówili, że Kaczka przyszedł z dwoma podstawionymi osobami :D
Dziękuję i doceniam@michi972 kimkolwiek jesteś i tak jestem Twoim fanem od czasu akcji z młodym Pettisem!
Spójrz jak się temat nazywa kolegoŻeby nie było że OT to napisze że już mnie to zaczyna wkurwiać.
Złapałbym się za głowę ale mi ręce opadłySpójrz jak się temat nazywa kolego
Spokojnie , postrzelać zdążymy zawsze,musimy znaleźć konsensusZłapałbym się za głowę ale mi ręce opadły
Dzisiaj już wypiłem więc poloze się wczesniej :PŻeby nie było "dobranoc" Grzechu, bo dla niektórych to dzień to Dobrego czasu nocno-porannego ;) Pozdro.
Pardon me sir ,zajrzę tyle mogę obiecaćEh a ja dla michi-Łuki specjalnie temat założyłem o cieszeniu się. Wysoki poziom trolingu nie ma co.
Chyba już za późno.Chyba czas się powstrzymywać od tego tematu bo reputację tracę bezpowrotnie
Wstrzymać się można zawsze.Panowie nie przypinajcie od razu nikomu łatki kogoś tamChyba już za późno.
Pamiętam jak na wykładzie na uczelni jeden koleś puścił głośnego bąka. Przesrane miał już do końca studiów.