Co mnie wku*wia

przypierdolenie z zaskoczenia
Nie ma można honorowo na solówke przy całej klasie ? Jakie pokolenie jest w tych szkołach teraz do kurwy.Ja sam nie jestem jakimś wirachą,koksem ani mistrzem wschodnich sztuk walki ale jak trzeba było załatwić sprawe przez bitke to nigdy nie stroniłem.Był problem i zawsze sie kończył.Daj im więcej skrzydła rozwijać to siądzie Ci dynka,będziesz miał depreche i sam sobie dopierdolisz.

Nie ma można honorowo na solówke przy całej klasie ? Jakie pokolenie jest w tych szkołach teraz do kurwy.Ja sam nie jestem jakimś wirachą,koksem ani mistrzem wschodnich sztuk walki ale jak trzeba było załatwić sprawe przez bitke to nigdy nie stroniłem.Był problem i zawsze sie kończył.Daj im więcej skrzydła rozwijać to siądzie Ci dynka,będziesz miał depreche i sam sobie dopierdolisz.
Pewnie by nawet nie wyszedł...

co ja kuuuuuuuuuuuurwa czytam, hahah!

ten michi to albo pokrewieństwo Łukiego albo on sam, troll level HARD.
Ej nie pierdol, bo ja się chłopakowi staram pomóc, a tu siedzi stary kaczor,i bekę ciśnie :(
kurwa ale fail. Straciłem czujność:| Good job Łukasz.

:arch:

Jebnąć ci?:arab:
Zasadniczo wybieraj policzek, pierwszego luja nie będę bronił! Pierwszym strzałem w mój ryj lekko wyrównamy szanse w tym boju. :arab:(hindus, nie arab).

Poważnie, nie zawsze w życiu chodzi o to, by kogoś przekopać. Czasami trzeba, czasami nie warto. W większości jednak nie ma takiej konieczności.
Michi trenujesz, sprawdzasz się na macie, czy na prawdę musisz komuś coś udowadniać.
Jeśli rzeczywiście nie widzisz innej opcji to po prostu gościowi zagroź bójką, jeśli się nie wycofa to spełnisz wolę napalonego cohones.

Kombinujesz sobie ostry pocisk (najlepiej na starych, żeby go sprowokować), a potem ładujesz w gościa. Mi ojciec mówił, żeby się nie pierdolić tylko od razu typa trzaskać. Na forum kozaka zgrywasz, a w świecie taka pizda jesteś. SORRY ale to prawda, bo kto normalny da sobą pomiatać przez jakiś pajaców?

Kombinujesz sobie ostry pocisk (najlepiej na starych, żeby go sprowokować), a potem ładujesz w gościa. Mi ojciec mówił, żeby się nie pierdolić tylko od razu typa trzaskać. Na forum kozaka zgrywasz, a w świecie taka pizda jesteś. SORRY ale to prawda, bo kto normalny da sobą pomiatać przez jakiś pajaców?

Jakiego kozaka,przeciętniaka w końcu mówię że kogo niby bym złożył...Starzy by się dowiedzieli to już se nie potrenuję zapewne

Pewnie by nawet nie wyszedł...
Na wszystko masz odpowiedź i wytłumaczenie.Nie możesz mieć tego w chuju ? trudne to takie ? Rozumiem,że zbyt często przymykałeś oko ale koniec z tym gościu bo jak wyżej większość Ci mówi:będziesz popychadłem.Psychika Ci jebnie i po co to ? skoro masz czym przyjebać albo nawet byś nie miał to co to zmienia ? postaw sie - o to w tym chodzi.Też powoli zaczynam mieć Cie za trolla bo nie czaje jak można mieć takie spojrzenie na takie sprawy jak Ty.W głowie mi sie nie mieści.Nawet jakby był od Ciebie 20kg cięższy to chuj z tym bo liczy sie to żeby gość widział ,że ma do czynienia z facetem/samcem a nie jakimś chłopczykiem robionym miękkim chujem.Weź sie w garść bo ręce opadają.

Ja pierniczę znam nicki ,imiona nie za bardzo.
W to też nikt nie uwierzy. Kaczy to Kaczy, czy się to komuś podoba czy nie każdy go zna :D
Nawet ciekawy trolling, ale jeśli jednak nie to prędzej psycha siądzie od tych Waszych postów niż przez jakiegoś piegowatego typa co z bara w przejściu jebnał :D

Ja ogólnie też jestem bardzo spokojny, raz sprułem gościa jak szmatę przy nauczycielce, bo powiedział, że mi młodszego brata najebie. Drugi raz miałem sytuację w liceum, że mnie po prostu wyzywał gościu, raz się tak śmiał, że nie wytrzymałem i zajebałem lujem z całej epy to się na tablicy zatrzymał.

Back