S
Scurvol
Guest
Nie trzeba lac kazdego po kolei, wystarczy ze jebniesz jednemu ale niech inni to widza i wykaz sie przy tym tzw "no mercy" To zazwyczaj starcza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ja bym zaczął bić to na soccerach by się mogło skończyć.10 latek to nie przypier.. tak solidnie.Co ty myślisz,ze ja i uwagi się obawiać no co tyNo chuj mnie boli jak to czytam! Mój 10 letni brat ma cały czas wpajone,że jak ktoś zaczyna albo zachowa sie w stosunku do niego niestosownie to ma prawo mu wyjebać i nie ma,że pani wychowawczyni mu wpisze uwage albo dyrektor spierdoli - to nie istotne.No stary ile Ty masz lat ? Uwagi w dzienniku sie boisz czy co ? wiadomo,że przemoc to nie żarty ale gwarantuje Ci ,że jak jednego wirache poskładasz to twoje problemy sie skończą i odsapniesz.
musiałeś, co? :Dmichi może jakieś szkolenie u Borna w piwnicy?
Od momentu w którym poprosiłem Panią w kolekturze aby dała mi los wygrywajacy i mnie oszukala to nie gram.Wkurwia mnie to, że znowu nie wygrałem w totolotka![]()
A ja znów w stsie przej...m w tem weekendWkurwia mnie to, że znowu nie wygrałem w totolotka![]()
Ja chciałbym znowu trafić 6-tkę.Wkurwia mnie to, że znowu nie wygrałem w totolotka![]()
Piszesz o sobie jak o wielkim wojownika, który jak tylko wejdzie w bójkę to soccerami glowy urywa, ale boisz się sie przypierdolic jakiejś tchorzliwej szmacie? WTF?Jak ja bym zaczął bić to na soccerach by się mogło skończyć.10 latek to nie przypier.. tak solidnie.Co ty myślisz,ze ja i uwagi się obawiać no co ty
ogolnie to nie musi byc bomba na ryj, moze byc cos takiego
gama technik jest szeroka ;)
Waaaaat?.10 latek t
Jeszcze nie pijesz ,nie palisz nie imprezujesz
Przeciez wszyscy wiemy, ze wiekszosc bojek szkolnych konczy sie na jednym strzale na ryj, gosc sie zlozy i po sprawie. Michi robi z siebie jakiegos nieokrzesanego zabijake, ktory nie chce sie bronic, a da soba pomiatac, gdzie tu sens. Ja bym miesiaca nie wytrzymal w takiej sytuacji i na pewno bym dal w morde.Piszesz o sobie jak o wielkim wojownika, który jak tylko wejdzie w bójkę to soccerami glowy urywa, ale boisz się sie przypierdolic jakiejś tchorzliwej szmacie? WTF?
Jezu,nie zabijaj go przecież.Soczysty luj na odmułke to jak antidotum stary.Tu chodzi o szacunek do samego siebie - nic więcej.Jak każdego tak będziesz usprawiedliwiał i bał sie komuś wyjebać bo go zabijesz albo mu zrobisz krzywde no to sorki ale będziesz popychadłem całe życie.Też miałem kilka razy sytuacje gdzie ktoś ewidentnie przeginał i nerwy puściły.Nie ma co oszczędzać jakiegoś wafla.Jak przypadkiem go zabijesz to zostaw swoje dane i jak Cie pokręci psiarnia to podrzucimy Ci pake co jakiś czas.Do góry łep!!!Jak ja bym zaczął bić to na soccerach by się mogło skończyć.10 latek to nie przypier.. tak solidnie.Co ty myślisz,ze ja i uwagi się obawiać no co ty
przecież kopnąć w ryj leżącego każdy kto by chciał potrafi,boję się ?No co ty.Poza tym to armia szmat jest.Z resztą przy nich to ja jestem zapewne mistrzem ,ale oni myślą tak samo.Poza tym przypierdolenie z zaskoczenia nie za bardzo mój sposób.Z resztą w sumie to ostatni potrafię się skupić na istotniejszych sprawach.Tylko jak wchodzę na forum widzę ten temat i automatyczniePiszesz o sobie jak o wielkim wojownika, który jak tylko wejdzie w bójkę to soccerami glowy urywa, ale boisz się sie przypierdolic jakiejś tchorzliwej szmacie? WTF?
Btw jestem nadzwyczaj spokojnyJezu,nie zabijaj go przecież.Soczysty luj na odmułke to jak antidotum stary.Tu chodzi o szacunek do samego siebie - nic więcej.Jak każdego tak będziesz usprawiedliwiał i bał sie komuś wyjebać bo go zabijesz albo mu zrobisz krzywde no to sorki ale będziesz popychadłem całe życie.Też miałem kilka razy sytuacje gdzie ktoś ewidentnie przeginał i nerwy puściły.Nie ma co oszczędzać jakiegoś wafla.Jak przypadkiem go zabijesz to zostaw swoje dane i jak Cie pokręci psiarnia to podrzucimy Ci pake co jakiś czas.Do góry łep!!!
Beda ublizac to mowisz glosem Arnolda, ze jeszcze raz i przypierdolisz, on sie zacznie smiac i wtedy jeb dzialo. Matko, ale Ty sie chlopie cackasz, rekawiczke mu rzuc i wyzwij na pojedynek w szermierce.przecież kopnąć w ryj leżącego każdy kto by chciał potrafi,boję się ?No co ty.Poza tym to armia szmat jest.Z resztą przy nich to ja jestem zapewne mistrzem ,ale oni myślą tak samo.Poza tym przypierdolenie z zaskoczenia nie za bardzo mój sposób.Z resztą w sumie to ostatni potrafię się skupić na istotniejszych sprawach.Tylko jak wchodzę na forum widzę ten temat i automatycznie
Beda ublizac to mowisz glosem Arnolda, ze jeszcze raz i przypierdolisz, on sie zacznie smiac i wtedy jeb dzialo. Matko, ale Ty sie chlopie cackasz, rekawiczke mu rzuc i wyzwij na pojedynek w szermierce.
Porozmawiajmy o tym.Jebnąć ci?![]()
Jak gosc ciagle ubliza i w dupie ma ostrzezenia ustne to jak chcesz to rozwiazac (w liceum)? Isc do pani?Moim zdaniem przemoc to nie jest rozwiązanie (chyba że chcesz ją osiągnąć). Przemoc jedynie przy czynnej napaści ma sens.
Chyba że kompletnie nie potrafisz sobie poradzić z sytuacją.

Tylko jedna przerwa jutro o to 5 minutJutro na tvn 24 news dnia "masakra w szkole"![]()