Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ubieraj stare znoszone buty i uzupełniaj startą podeszwę świeżą warstwą asfaltu :pChodniki stolycy topnieją i przylepiają sie do podeszwy..motyla noga. Niech to dunder świśnie, cały czas rwa coś.

W pytkę pomysł, ale buta akurat musiałem mieć wyjściowego:DUbieraj stare znoszone buty i uzupełniaj startą podeszwę świeżą warstwą asfaltu :p![]()
Idziesz na densing, czy do białogłowej?W pytkę pomysł, ale buta akurat musiałem mieć wyjściowego:D
Byznesy człowieniu;)Idziesz na densing, czy do białogłowej?
Takie czasy. Mnie wczoraj wkurwiali sąsiedzi, którzy tydzień temu sie wprowadzili piętro niżej (parter). Maja dwójkę małych dzieci, na oko 3 i 5. Jeszcze jakieś typki do nich przyjechali z bobasem. No i chuj, ładnie wszystko, ale ourwa wystawili stół z ławkami i grilla pod balkon, włączyli muzę z chaty i kurwa siedzą do tej jebanej 22. Moja mała chodzi spac po ósmej, duchota w chuj, a ja nawet okna nie mogłem otworzyć bo te bachory darły mordy, zreszta baby tez. No kurwa takie dzieci juz spac powinny, jak ja byłem mały to po dobranocce sie do łóżka szło. Jeszcze kurwy wala drzwiami na korytarzu nie patrząc na to, która jest godzina, czasami jak inni sąsiedzi, jebane stare kacapy komunistyczne pierdolna o 1 w nocy, to nawet ja sie przestraszę. Zero kurwa jakiegokolwiek poszanowania dla innych. A jeszcze rok temu mieszkali tu sami starsi Niemcy i był wieczny spokój :/Wkurwila mnie wczoraj jakąś "matka". Byłem z kolegami nad wodą plywamy sobie. Przyszła ona z dwójka dzieci. Chłopak ok 5 dziewczyna ok 3,5 lat. Dopadł dzieciak do naszych ubrań zaczął rozrzucac itp a ta nic.. To kumpel wydarl jape to przeszli dalej z wielkim oburzeniem.. Mija jakieś 15 minut plywamy z 20m od brzegu a córka tej matki weszła do wody poczym prąd odrzucił ja od brzegu i zaczęła się topic.. Matka patrzyła dość długo jak na topienie to my szybko płyniemy wyciągnąć.. W końcu weszła do wody udało jej się wyciągnąć i co.. Zamiast zająć się dzieckiem które było ok 50 s pod wodą to zaczęła drzec ryja że smartfon się zamoczyl
Tzn to jest mały bloczek, 6 mieszkań, tyle, ze wczesniej było zajebiscie. Do 22 im wolno, ale wkurwia mnie, ze w ogole nie patrzą na to, ze mieszkają tu tez inni ludzie i mieszkają tu w chuj dluzej niż oni. A tym kurwom ruskim to sie nawet nie chce przytrzymać drzwi od korytarza, a serio jak one jebna to słyszę je za drzwiami wejściowymi i drugimi od pokoju. Mieszkają naprzeciw mnie i nawet przy swoich wejściowych im sie nie chce nacisnąć klamki, tylko jeb i chuj, wszystko w dupie. Tego ruska starego nie cierpię, ani razu mu Dziendobry nie powiedziałem, pierdolony sie wprowadził burak to sie nawet nie przywitał stary komuch.@Gaara niestety to jest problem mieszkania w bloku, sam mieszkam ale nie mogę narzekać nie mam małych dzieci a do hałasu jestem przyzwyczajony bo mieszkałem w akademiku parę lat. Zdarzają się wixy na osiedlu i piłują te mordy do 2-3 w nocy jest kupa małych dzieci i inni się bulwersują i im się nie dziwie. Sam nawet jak jest dzień to lubię połupać muzyką ale też nie na maxa pod dookoła małe dzieci więc nie chcę pobudzić.
Tzn to jest mały bloczek, 6 mieszkań, tyle, ze wczesniej było zajebiscie. Do 22 im wolno, ale wkurwia mnie, ze w ogole nie patrzą na to, ze mieszkają tu tez inni ludzie i mieszkają tu w chuj dluzej niż oni. A tym kurwom ruskim to sie nawet nie chce przytrzymać drzwi od korytarza, a serio jak one jebna to słyszę je za drzwiami wejściowymi i drugimi od pokoju. Mieszkają naprzeciw mnie i nawet przy swoich wejściowych im sie nie chce nacisnąć klamki, tylko jeb i chuj, wszystko w dupie. Tego ruska starego nie cierpię, ani razu mu Dziendobry nie powiedziałem, pierdolony sie wprowadził burak to sie nawet nie przywitał stary komuch.
Trzeba było gale w nocy oglądać.Wkurwia mnie, że nie ma co z sobą zrobić dzis ,w ten upał, wszystko wkurwia, to co wkurwiało zawsze, wkurwia jeszcze bardziej, to co cieszyło - teraz wkurwia, nawet piwo mnie wkurwia bo trzeba iść po nie do sklepu, mma mnie wkurwia bo nie jest na żywo.
Gdybym jej nie oglądał, też bym był wkurwiony ;p tylko mniej, bo teraz na Extreme Sport bym sobie obejrzał.Trzeba było gale w nocy oglądać.
..., że świetna książka zakończyła się po 550 stronach. (Pociesza mnie fakt, że jest jeszcze z 8 kolejnych w cyklu).
Naddatków nie mam, to znaczy, że mi się spodoba?Jan Karon, o księdzu z Mitford.
Taka sielanka. Nic dla facetów z naddatkami dobrodziejstw w okolicach bioder.
Bo alkohole tam sa 24h tak jak jest napisane. Po prostu nie ma sprzedawcy.Na moim osiedlu jest jedyny sklep monopolowy 24 h czynny od 7 do 21. Już 3 raz w nocy tam ide i zamknięte, witają mnie tylko wielkie na metr i świecące litery "Alkohole 24 h" kurwa mać.
Bo alkohole tam sa 24h tak jak jest napisane. Po prostu nie ma sprzedawcy.
Hehe dlatego moja juz nie spi popołudniu :D nie da sie po prostu, chyba, ze w wózku na dworze. Po 20 sie kładziemy i jest tak zmęczona, ze cieżko ja obudzić. Ostatnio zreszta tez o tym pisałem, ale zapomniałem o tych pierdolonych skuterach, które kurwa jeżdżą o tak późnych godzinach i nawet mnie budzą :/ no kurwa no, nie ma na to żadnego przepisu?Debiutuję w tym wątku, więc tradycyjnie, po krakowsku, witam Was maczetą i tulipanem.
Chcecie wiedzieć co mnie wkurwia tak na co dzień? HAŁAS. Odkąd mam dziecko zorientowałem się, że świat, w którym żyjemy jest zajebiście głośny i hałaśliwy. Córka ma 1,5 roku i jeszcze śpi w ciągu dnia, ma drzemkę tak 1,5-2 h, a jak jej nie ma, to jest szybko dętka, jest poddenerwowana, a pod wieczór przelewa się przez ręce. Dlatego razem z żoną dbamy o to, żeby tę drzemkę miała. Ale świat nas nienawidzi i zwłaszcza teraz, w porze letniej, nam to utrudnia. Jak tylko mała zaśnie, to ja, niczym 100-kilowy ninja wychodzę bezszelestnie z pokoju, ale na zewnątrz od razu pojawiają się:
- przysłowiowy człowiek-sąsiad, czyli cwel z wiertarką. Nie wiem kurwa czy wszyscy nagle robią remont czy to jakiś pojedynczy napierdalacz, który musi chyba mieszkać w serze szwajcarskim, bo tyle dziur nawiercił, chyba, że bawi się jakimś gigantycznym dildo zamontowanym na młocie pneumatycznym, który rujnuje jego anus. Nie_wiem_kurwa. Wiem natomiast, że popołudniu niby mu wolno, ale czemu kurwa nie wierci w momencie gdy córka nie śpi. I to punktualnie jak mała zaśnie, rozlega się pieśń jego ludu, jakby typ patrzył na zegarek i "o kurde, już 14ta, ich córka pewnie śpi, więc pora na kilka malutkich wierceń w betonie".
- motocykliści, a w tym pojęciu mieszczą się jakieś sebixy na komarach, dostawcy pizzy na skuterach, harleyowcy, zwani też faggotami (kto oglądał south park, ten ogarnie) i oczywiście dawcy na ścigaczach
- drący mordę patusy, którzy pomimo 14 godz są już tak nadźgani, że muszą to oznajmić całemu osiedlu gromkimi okrzykami. Najczęściej jest to plemienny okrzyk "kurwa" lub coś w tym stylu lub całkowicie nieartykułowany zwierzęcy dźwięk
- mistrzowie kierownicy, czyli pierdolone grand prix na osiedlu. Ograniczenie do 20, strefa zamieszkania, progi zwalniające co 20 metrów, ale nie - Sebix nie po to tjunował Golfa, żeby nie wejść w zakręt z piskiem opon i jebnięciem basu z jakiejś techniaweczki
Czy ja byłem kiedyś tak głośny, że teraz karma mnie rucha w pupę zardzewiałym morgensternem? Czy po prostu obawiając się hałasów, które obudzą córeczkę, podświadomie je przyciągam? Jedno jest pewne, wkurwia mnie to :D