GroszMC
Bellator Heavyweight
Że jajka ogoliłeś i dresy lepiej leżą?Mam czarne dresy z Pepco już dwa lata. Od razu kupiłem dwie pary bo wyczułem, że są dobre. Trochę się zmechaciły, ale opierdoliłem te małe kulki maszynką do włosów i dalej są spoko.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Że jajka ogoliłeś i dresy lepiej leżą?Mam czarne dresy z Pepco już dwa lata. Od razu kupiłem dwie pary bo wyczułem, że są dobre. Trochę się zmechaciły, ale opierdoliłem te małe kulki maszynką do włosów i dalej są spoko.

Że jajka ogoliłeś i dresy lepiej leżą?![]()

Debilny tematView attachment 47642
Co to ma być?
Wiecie: są trzy osoby. Gdy jedna wyjdzie to dwie które zostały będą pierdolić na nieobecnego. Gdy ten wróci i wyjdzie inny- to jak dobre ziomy będzie z swoim "wrogiem" nadawał na tego który wyszedł. I tak w każdej możliwej kombinacji. Każdy, kurwa, ponad każdym. Pracują ludzie na godziny, nie na akord, więc jaki jest problem w tym, że ty wykonasz jakaś robotę, a nie ktoś inny? Co ci da, że będziesz cały czas pierdolił, że to i to mogłoby być inaczej? Jak ci zależy to idź kurwa powiedz to prezesowi.
Więc udzielał się kulega w debilnym temacie. Halibuuuuut zie jezdeś????Debilny temat
Więc udzielał się kulega w debilnym temacie. Halibuuuuut zie jezdeś????

Więc udzielał się kulega w debilnym temacie. Halibuuuuut zie jezdeś????
Za mąż?W kiblu teraz. Wydałam.
Za mąż?
Rozumiem jak najbardziej, też mam takiego ananasa ale ja się pogodziłem z tym, że niezły z niegoMój kuzyn pisze mi żebym obczaił tego Potockiego, że wydaje dowody bez numeru peselu na dowodzie itd i że zajebiście ogólnie.
Mówię że słyszałem o nim i to jakiś odklejeniec, podałem przykłady odklejenia.
On mówi że no co ty, i dodaje że Niemcy i Wielka Brytania zapłacili mu reparacje za wojne i on chce się z każdym polakiem podzielić tylko narazie nie może użyć tych pieniędzy przez rząd, i on musi zostać prezydentem.
Skończyliśmy rozmowę w atmosferze focha z jego strony.
Kurwa czemu ludzie wierzą w takie brednie i czemu ON? Uwielbiam tego człowieka ale on ostatnio gdzieś odpływa.
KURWA CZEMU
Mi się ciężko z tym pogodzić jak narazie, lubić nie przestane ale już nie spojrzę na niego tak samo.Rozumiem jak najbardziej, też mam takiego ananasa ale ja się pogodziłem z tym, że niezły z niego
pitcher...
Mimo, że go lubię dalej.
W moim przypadku starsze, gość 90 rocznik.Niech zgadnę, młodsze pokolenie?

No, to macie w rodzinie halibutów i karateków, trzymajcie się Panowie.Mi się ciężko z tym pogodzić jak narazie, lubić nie przestane ale już nie spojrzę na niego tak samo.
W moim przypadku starsze, gość 90 rocznik.![]()
On mówi że no co ty, i dodaje że Niemcy i Wielka Brytania zapłacili mu reparacje za wojne i on chce się z każdym polakiem podzielić tylko narazie nie może użyć tych pieniędzy przez rząd, i on musi zostać prezydentem.

Straszno-śmieszne

Putin kazał Ci tak powiedzieć?Jebana unia europejska
Nie moge z córką pojechać do polski bo nie ma paszportu, musze zapierdalać przez prawie całą holandie do polskiej ambasady. Na chuj ta unia?
Ale tak było zawsze i akurat w kwestii dzieci Schengen chyba nie za bardzo cokolwiek zmieniło - paszport jest wymagany, a alternatywą może być tylko dowód dla małoletniegoJebana unia europejska
Nie moge z córką pojechać do polski bo nie ma paszportu, musze zapierdalać przez prawie całą holandie do polskiej ambasady. Na chuj ta unia?
I jeszcze jedna rzecz - nie masz gdzieś bliżej konsulatu? Tam chyba też da się załatwić paszportJebana unia europejska
Nie powiedziałem że tak nie było zawsze.Ale tak było zawsze i akurat w kwestii dzieci Schengen chyba nie za bardzo cokolwiek zmieniło - paszport jest wymagany, a alternatywą może być tylko dowód dla małoletniego
Szukałem w necie i pytałem znajomych, tylko ambasada w hadze.I jeszcze jedna rzecz - nie masz gdzieś bliżej konsulatu? Tam chyba też da się załatwić paszport

Dziadowska biurokracja panie kolego. Powodzenia życzę i z fartem!Nie powiedziałem że tak nie było zawsze.
Dla mnie to głupie wydawanie pieniędzy, mam wszystkie dokumenty, akt urodzenia, bsn itd.
Szukałem w necie i pytałem znajomych, tylko ambasada w hadze.
Denerwuje mnie to bo córka polka nie może tak po prostu pojechać do polski, a przecież jesteśmy w jebanej uni, równie dobrze mogłym z afryki jechać, potrzebuje tyle samo dokumentów, to po chuj ta unia?
Bedziemy robic tymczasowy bo taniej ale i tak drugi będziemy robić w Polsce bo będziemy wyrabiać jej numer pesel, i taki paszport chcemy, dwa paszporty w przeciągu dwóch miesięcy, super bo mam za dużo pieniędzy i za dłużo wolnego czasu. To mnie wkurwia, nic nie poradzę.![]()
Dziadowska biurokracja panie kolego. Powodzenia życzę i z fartem!

Dostałeś etat w gułagu?Kurwa! Co za pojebane czasy nastaly!? Co sie stalo z honorem ludzi... Lewactwo na kazdym kroku, ludzie w robotach tylko patrza zeby kogos podpierdolic, beda Cie zagadywac co sadzisz o tym o tamtym...a za chwile beda Cie sprzedawac do tej osoby, ktorej dupe przed chwila obrabialy niemilosiernie... Beda kozaczyc w grupie, tak to nikt kurwa w weekend nie pracuje... przychodzisz w poniedzialek i okazuje sie ze jedyny nie byles. Zebranie z zarzadem firmy i jak kazdy szczekal pomiedzy soba tak nagle wszyscy siedza cicho jak myszki.. odzywasz sie i to Ciebie stawia w zlym swietle, jestes niewygodny, bo jako jedyny sie odzywasz. Co jest grane!?
Jak mnie to wkurwia....
To nie gułag, to pierwsza lepsza robota.Dostałeś etat w gułagu?