Masu
UFC Middleweight
Janek?Jakim trollingiem?Mój drogi kolego , ranisz mnie!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Janek?Jakim trollingiem?Mój drogi kolego , ranisz mnie!
Szkoda byłoby tego konta z 2011 roku, także daję Ci wybór. :)Jakim trollingiem?Mój drogi kolego , ranisz mnie!
Szkoda byłoby tego konta z 2011 roku, także daję Ci wybór. :)
Jeszcze mi tożsamość odbieracie , jak ja mam to udowodnić to ja nie wiem .Kurna ,co robić nie mamSzkoda byłoby tego konta z 2011 roku, także daję Ci wybór. :)
Mistrz się nie zdradzi.
Mistrzem jedi ,to ja jestem nie zaprzeczę.Owszem ,może obraz mnie wychodzi dość wyhiperbolizowany ,ale prawdziwy.To jest wyjątkowej klasy troll, więc nie oczekuj innej odpowiedzi. Mistrz się nie zdradzi. Jeśli by spełnił Twoje życzenie - wszystko by zaprzepaścił.
Mistrzem jedi ,to ja jestem nie zaprzeczę.Owszem ,może obraz mnie wychodzi dość wyhiperbolizowany ,ale prawdziwy.
Michi zawsze jest niedocenianyUżywając tego słowa inteligentnie dałeś nam do zrozumienia, że mamy racje. Michi nie znałby takiego słowa :)
Najgorszej klasy troll dyskutuje z najlepszym o trollingu. Co ja paczę.
To wiem, ale to ktoś znany z innego nicka, czy po prostu randomowy troll?Błaznem
Błogosławiony Szady, jego eminencja.@halibut
Ciebie też mam na oku. :)
@halibut, przeca taka rola moda. Ciebie dał jako przykład. Ja codziennie muszę im się meldować 3x dziennie+mam zakaz przekroczenia określonej liczby postów w danym temacie oraz globalu( limity dzienne i tygodniowe).
Nie jest lekko... :/
Postawisz flaszkę, przeprosisz i znikniesz z forum, a my zapomnimy co złego narobiłeś. Jeszcze masz szanse się zrehabilitować.A wszystko przez Loże Szyderców, tak to nikt by mnie nie zauważył...;p
Absolutnie. W końcu dziś opowiedziałeś nam tylko o babci która zrobiła kupę na weselu a później umarła (albo odwrotnie) i o tym jak Cię okradli na dworcu. Dwie świetne informacje bez którego cohones by upadło.A dziś też Cie moje wpisy wkurwiały czy czepiasz się dla czepialstwa? :)
Może być bez flaszki!Postawisz flaszkę, przeprosisz i znikniesz z forum, a my zapomnimy co złego narobiłeś. Jeszcze masz szanse się zrehabilitować.
I to Cie tak zabolało? Serio? W luźnym temacie w którym wywiązała się dyskusja o analizie wieszania się i odchodach?Absolutnie. W końcu dziś opowiedziałeś nam tylko o babci która zrobiła kupę na weselu a później umarła (albo odwrotnie) i o tym jak Cię okradli na dworcu. Dwie świetne informacje bez którego cohones by upadło.
@Szady Z tym banem dla Michiego to żart ? Patrząc po jego postach i tym jak się często denerwuję widać , ze nie jest trollem . Nie ogarniam tego dajesz bana za nic a jest na tym forum jeden idiot* który nie ma bana i ciągle piszę posty aż sie go nie da czytać . Nawet w tym temacie sie udziela . Dlaczego nie banujesz takiej osoby ?
@Szady Z tym banem dla Michiego to żart ? Patrząc po jego postach i tym jak się często denerwuję widać , ze nie jest trollem . Nie ogarniam tego dajesz bana za nic a jest na tym forum jeden idiot* który nie ma bana i ciągle piszę posty aż sie go nie da czytać . Nawet w tym temacie sie udziela . Dlaczego nie banujesz takiej osoby ?
Ile jeszcze osób musi cię obrazić, żebyś zrozumiałem, że wkurwiasz tutaj prawie wszystkich?I to Cie tak zabolało? Serio? W luźnym temacie w którym wywiązała się dyskusja o analizie wieszania się i odchodach?
O boże, dwa posty które niepozwoliły Arlovskiemu przejść przez forum! No po prostu, jak piszesz - nie da się czytać normalnie bo tyle tych historii opisałem, w każdym temacie na 3 strony!
Dwa posty które zmieniły Twoje życie :)