D
Deleted member 13171
Guest
flaki z olejem
zaorać na ament
zaorać na ament
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wojna federacji. FAME się wypierdolil dzień wcześniej i podobno streamonline nie jest w stanie obsłużyć obu imprez dzień po dniu, tym bardziej że jedna jest w Szczecinie, a druga miała być w Tarnowie.Czemu odwołane ?
Ale Clout był pierwszy wiec w czym problem oni maja a nie FejmWojna federacji. FAME się wypierdolil dzień wcześniej i podobno streamonline nie jest w stanie obsłużyć obu imprez dzień po dniu, tym bardziej że jedna jest w Szczecinie, a druga miała być w Tarnowie.
Ale Clout był pierwszy wiec w czym problem oni maja a nie Fejm
PRIME MMA TOP!
nawet Penis zdawał się jakiegoś względnego 'uznania' nabrać do typaDojebał mu.
Normalnie dojebał chłopowi, co myślał, że kolejnego chudszego z liścia pierdolnie w ramach rozmowy.
Patologii nie lubię, ale patologię zwalczaną pięściami mogę oglądać całymi dniami.
PRIME MMA TOP!

Sararka rusza z 4 galą.
Obecne MMA Attack robi takie karty, że ani to dla freaków, ani dla zawodowców.Jeszcze jest MMA ATTACK jakby komuś było mało kanibalizacji sprzedaży.
Owca pisał, że przestał oglądać UFC wiele lat temu.UFC leci w zajebistych godzinach a ten jakas gowno gale od sarary oglada![]()
Co takie pizdy jak wy robią na forum o mma...ZELAZNY pisał, że przestał oglądać UFC wiele lat temu.
I czemu zmieniłeś jego cytat z Owcy na Zelazny? To już choroba.Co takie pizdy jak wy robią na forum o mma...View attachment 120318
Pogonili cie dziadu stąd, mało tego sam deklarowałeś ze opuścisz forum a mimo to wracasz jak pies. To jest dopiero choroba atencyjna dziwko.I czemu zmieniłeś jego cytat z Owcy na Zelazny? To już choroba.
Ja Ci napisze dlaczego wraca...Dlatego że są tu uzytkownicy którzy podejmuja z nim dyskusje.Nawet kurwa nie chce mi sie pisac którzy, dokladnie to widać.Pogonili cie dziadu stąd, mało tego sam deklarowałeś ze opuścisz forum a mimo to wracasz jak pies. To jest dopiero choroba atencyjna dziwko.
FilipJa Ci napisze dlaczego wraca...Dlatego że są tu uzytkownicy którzy podejmuja z nim dyskusje.Nawet kurwa nie chce mi sie pisac którzy, dokladnie to widać.
Nie tylko...Nawet ci "znani i szanowani".Filip
Kolejny zjeb ktory wrócił. Teraz będą prowadzić dyskusje we dwóch.
Reszta z nich bekę ciśnie. Z resztą ignorowaniem nic nie zdziałasz bo zasrają temat na ament a potem zacznie srać na całym forum jak poprzednim razem.Nie tylko...Nawet ci "znani i szanowani".
![]()
Jakby co, to na strimov kropka site leci ta wielka gala MMA Attack.
Na mmapl są. Dopiero trwa walka Krychy.Masz wyniki?
Na mmapl są. Dopiero trwa walka Krychy.
Przegrał decyzją.Wygrał?