Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no, tam były rękawice balony i sam boks. Tutaj MMA, ale pewnie Lizak będzie spierdalał przed Marcinkiem z rundę-dwie, by go wymęczyć.To będzie coś w stylu Piątkowska vs ten spasły dzieciak
Też tak myślę, spierdalanko, a jak się knur zasapie to spróbuje wskoczyć na plecy i duszenie. Aczkolwiek będzie jeszcze większa beka jak Najman odklepie g'n'p od takie szczuraNie no, tam były rękawice balony i sam boks. Tutaj MMA, ale pewnie Lizak będzie spierdalał przed Marcinkiem z rundę-dwie, by go wymęczyć.

Jakby Marcinek trenował dalej u Herczyka, to postawiłbym na niego. Tu raczej będzie jedna, dwie szarże i zjazd do bazy.Też tak myślę, spierdalanko, a jak się knur zasapie to spróbuje wskoczyć na plecy i duszenie. Aczkolwiek będzie jeszcze większa beka jak Najman odklepie g'n'p od takie szczura![]()
Boro vs 10 typa na clout, można się zgłaszać
Ta za 500 zł jak już.Ja idę. Naklejka cohones na plecach za 30k zł, róbcie zrzutkę. W wywiadzie po walce, mówię, że rucham Kokotkę i wyzywam Prezesa Kokocińskiego do nastepnej walki.

Ta za 500 zł jak już.
A po walce twoja panienka wejdzie do klatki i zrobi to co Ania po walce z kajmanem![]()

A ja myślę, że pojedynki mały vs duży to jest to co jest najlepsze we freak fightach.O kurwa ale chujowy matchmaking
Marnują potencjał Najmana

To nie są tanie rzeczy Panie Ferdku.
Leje Prezesa na cytrynę, walka w boksie. Przecież on nie umie boksować, potrzebowałbym jakieś 3 miesiące treningów, ostatni raz rękawice miałem na rękach z 7 lat temu![]()

A ja myślę, że pojedynki mały vs duży to jest to co jest najlepsze we freak fightach.

Rychu Szczena to oczywiście klasyk, ale paru znajomych było w szoku po zobaczeniu tej walki "to ustawione pewnie"To już było. Najman vs Rychu Szczena![]()

I z chęcią wsiadania do auta po pijakuI hazardem
Mój człowiek wchodzi do gry.
![]()
Mój człowiek wchodzi do gry.
![]()
Przecież nie będę czytał frikowych tematów.Kurwa, mordo, dwa posty wyżej było.

Następny krypcioch, nie czyta o frikach ale codziennie w temacie. Jak zawodnicy MMA na cohonesPrzecież nie będę czytał frikowych tematów.
![]()

Poznałem Pitera, trenowałem u niego I nawet z nim pare razy. Przynajmniej wielkie chłopisko w grze, a nie jakieś pizdeusze po 50kg.Następny krypcioch, nie czyta o frikach ale codziennie w temacie. Jak zawodnicy MMA na cohones![]()
Mma u niego trenowałeś?Poznałem Pitera, trenowałem u niego I nawet z nim pare razy. Przynajmniej wielkie chłopisko w grze, a nie jakieś pizdeusze po 50kg.

Siłeczka "Pietrek gym" Sulechów pod Zieloną Górą. Polecam wchodzisz chudy wychodzisz wielkie chłopisko.Mma u niego trenowałeś?![]()

Z taką nazwą to nie wątpię, towar w cenie karnetu czy płacisz ekstra ale jest zniżka?Siłeczka "Pietrek gym" Sulechów pod Zieloną Górą. Polecam wchodzisz chudy wychodzisz wielkie chłopisko.
![]()

Z taką nazwą to nie wątpię, towar w cenie karnetu czy płacisz ekstra ale jest zniżka?
Pudzian tam chyba często jeździ po nowych chłopaków![]()

Pamiętam jeszcze Piechowiaka jak trenował jako strongman, a potem założył temat na forum animala wraz z początkiem przygody kulturystycznej. Dobrze trenował w swojej piwniczanej siłowni i w tle zawsze leciały energy2000 :)Poznałem Pitera, trenowałem u niego I nawet z nim pare razy. Przynajmniej wielkie chłopisko w grze, a nie jakieś pizdeusze po 50kg.
Pamiętam jeszcze Piechowiaka jak trenował jako strongman, a potem założył temat na forum animala wraz z początkiem przygody kulturystycznej. Dobrze trenował w swojej piwniczanej siłowni i w tle zawsze leciały energy2000 :)
W powerpicie też go kiedyś widziałem. Kawał chłopa.