Roshi
Roshi
No to pazur zejdzie dosc szybko...Nie chronią kostki a ta siateczka to by na moich girach tygodnia nie wytrzymała

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to pazur zejdzie dosc szybko...Nie chronią kostki a ta siateczka to by na moich girach tygodnia nie wytrzymała

1600 bym za to nie dał. Choć jak się podoba, to czemu nie ;)Co myślicie? Nie pamiętam, kto tu był ekspertem od zegarków
![]()
Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje
podobne ale to nie to, miałem krzesła z jysk, nie polecam Podobne...cohones.mmarocks.pl
1600 zł
![]()
Nie jestem pewny czy jest tyle wart. Na zegarkach bardzo łatwo przepłacić. W PL często są zawyżone ceny. Sciagnij sobie apkę chrono24 - takie allegro z zegarkami - i najniższa cena za tego sikora, to będzie ta prawdziwa. A jeśli zechcesz, dam Ci namiar na sklepy gdzie zdarzają się dobre ceny.Co myślicie? Nie pamiętam, kto tu był ekspertem od zegarków
![]()
Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje
podobne ale to nie to, miałem krzesła z jysk, nie polecam Podobne...cohones.mmarocks.pl
1600 zł
![]()
Swetry w TKMaxxie możesz popatrzeć. Bluzy Pitbull ma zajebistej jakościBluzy i swetry dobrej jakości. Gdzie szukać?
no i jest taka nowa, zajebista firma FORTENE
Bluzy Alpha Industries i Tshirty tez polecam zajebiste jakosciowoBluzy i swetry dobrej jakości. Gdzie szukać?

To beka czy serio? Mialem kiedys od nich kurtke zimową, była dobra w sumie. Ceny top wiec jakość powinna iść w parzeBluzy Pitbull ma zajebistej jakości![]()

Ktoś poleci jakąś dobrą bieliznę termiczną, taką żeby się nie rozpadła po jednym razie i żeby kalesony nie kosztowały 3 stów, taką sobie wymarzyłem![]()
Termoaktywna, chyba xD KlikKtoś poleci jakąś dobrą bieliznę termiczną, taką żeby się nie rozpadła po jednym razie i żeby kalesony nie kosztowały 3 stów, taką sobie wymarzyłem![]()
Symbowear ma wykurwista jakosc ale chyba juz nie mozna przez neta dostac... W sklepie stacjonarnym w Wawie trzeba by bylo spytac.Ktoś poleci jakąś dobrą bieliznę termiczną, taką żeby się nie rozpadła po jednym razie i żeby kalesony nie kosztowały 3 stów, taką sobie wymarzyłem![]()

Ja tam latam na tych z decathlona i daja radeKtoś poleci jakąś dobrą bieliznę termiczną, taką żeby się nie rozpadła po jednym razie i żeby kalesony nie kosztowały 3 stów, taką sobie wymarzyłem![]()
Under ArmourKtoś poleci jakąś dobrą bieliznę termiczną, taką żeby się nie rozpadła po jednym razie i żeby kalesony nie kosztowały 3 stów, taką sobie wymarzyłem![]()
Poważnie mają jakość zajebistą. Mam kilka koszulek i dwie bluzy i jakość TOP.To beka czy serio? Mialem kiedys od nich kurtke zimową, była dobra w sumie. Ceny top wiec jakość powinna iść w parze
Bluza rozpinana z kapturem Thelborn - Pitbull City
Oficjalny sklep marki Pit Bull West Coastpitbullcity.pl
Bluza rozpinana Small Logo 21 - Pitbull City
Oficjalny sklep marki Pit Bull West Coastpitbullcity.pl
PRL...Kiedyś hip-hopowe ciuchy miały jakość kozacką. Zresztą te "normalne" też były w chuj lepsze. W polarze southpola po 25 latach się zamek rozjebal a bluza zyje. Bluza startera ma 25 lat i jeszcze w robocie mi służy. W robocie noszę czapkę, która ma 30 lat![]()

Szplin na robocie…Kiedyś hip-hopowe ciuchy miały jakość kozacką. Zresztą te "normalne" też były w chuj lepsze. W polarze southpola po 25 latach się zamek rozjebal a bluza zyje. Bluza startera ma 25 lat i jeszcze w robocie mi służy. W robocie noszę czapkę, która ma 30 lat![]()
Kiedyś hip-hopowe ciuchy miały jakość kozacką
Clinic i massKiedyś hip-hopowe ciuchy miały jakość kozacką. Zresztą te "normalne" też były w chuj lepsze. W polarze southpola po 25 latach się zamek rozjebal a bluza zyje. Bluza startera ma 25 lat i jeszcze w robocie mi służy. W robocie noszę czapkę, która ma 30 lat![]()

Ja mam crewneck od massa, kupiony 19 lat temu i wygląda ciągle mega dobrze. Nadal trzyma kolor i logo się nie wyprało. Czasem nie mogę w to uwierzyć jaki to jest jakościowy sztos. Teraz żeby mieć coś z tak dobrą jakością to musisz się wykosztować. Wspomniany Alpha industries jest spoko, ale jak chcesz mieć coś na długie lata to polecam CP Company, ale cena X2/3 niestety.Clinic i mass
Pamiętam jak kiedyś starych namówiłem na spodnie clinica za chyba 200zl jaki sztos to był. Kiedyś to było![]()
A na klopie czytasz Ślizgi?Bluza startera ma 25 lat i jeszcze w robocie mi służy. W robocie noszę czapkę, która ma 30 lat![]()

"Na desce nie jeżdzę, tego brakowało jeszcze,A na klopie czytasz Ślizgi?![]()

Twarzą B3 był MezoBluzy i t-shirty B3 zajebiste zawsze były. http://shop.b3befree.com/index.php?action=prod&item_id=741 te mam nawet dwie i polecam bo jakość kozak. Jedna z nich ma z 10 lat. Inne wzory jednak nie do zaakceptowania

Clinic spoko, ale Element robił lepsze spodnie.Clinic i mass
Pamiętam jak kiedyś starych namówiłem na spodnie clinica za chyba 200zl jaki sztos to był. Kiedyś to było![]()

Dalej trzymają jakość![]()
shop.massdnm.com - Oficjalny sklep internetowy
Tylko w oficjalnym, firmowym sklepie Mass Denim zobaczysz pełen przekrój nowości marki, w tym baggy jeans, kominiarki balaclava, czapki bucket hat oraz szereg innych jak bluzy z kapturem i bez kaptura, kurtki jesienne / zimowe oraz wiosenne a także akcesoria Mass DNM jak okulary, paski do spodni...shop.massdnm.com
![]()
No i chuj jak rapowo pewnie nadal zjada 3/4 sceny z hemp gru i jwp na czeleTwarzą B3 był Mezo
Siłę mózgu przeciwstawia sile muskuł, a w ludziach widzi dobro i anioły.No i chuj jak rapowo pewnie nadal zjada 3/4 sceny z hemp gru i jwp na czele