kokaina
Maximum FC Welterweight
Budzet ?
Dopiero zobaczylem. Nie mam ograniczen ale zebym dal wiecej niz 500 zł za Najeczki to musza mi sie bardzoooo podobac :)
Toto nadaje sie na zime? Nie przemoknie? :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Budzet ?
Dopiero zobaczylem. Nie mam ograniczen ale zebym dal wiecej niz 500 zł za Najeczki to musza mi sie bardzoooo podobac :)
![]()
Co to za model ? Nie widziałem go jeszcze.
zim w Polsce nie ma chyba juz od dluzszego czasu ew jakies 2 tygodnie sniegu, ja od kilku lat popierdalam w adidasach ;dDopiero zobaczylem. Nie mam ograniczen ale zebym dal wiecej niz 500 zł za Najeczki to musza mi sie bardzoooo podobac :)
![]()
Bierz. Zajebiste są.Lunar Force 1. Wlasnie tez nie widzialem i chyba sobie wezme, bo przynajmniej co 2 osoba nie bedzie w nich latala ;)
![]()
Też właśnie coś na zimę chyba przytulę, dobrze mi się w tamtym sezonie Pythony sprawdzały, ale te też wyglądają ładnie.Dopiero zobaczylem. Nie mam ograniczen ale zebym dal wiecej niz 500 zł za Najeczki to musza mi sie bardzoooo podobac :)
![]()
Też właśnie coś na zimę chyba przytulę, dobrze mi się w tamtym sezonie Pythony sprawdzały, ale te też wyglądają ładnie.
Teraz zobaczyłem cenę. Na worldbox trochę mniej. Za Pythony dawałem 400 i nie żałuję, ale to duża różnica. :)700 zł za AF? Dużo Panie, dużo, no ale kto bogatemu zabroni:)
właśnie je powinałem za 629.99 :]Lunar Force 1. Wlasnie tez nie widzialem i chyba sobie wezme, bo przynajmniej co 2 osoba nie bedzie w nich latala ;)
właśnie je powinałem za 629.99 :]
I chuj już 3 z cohones bedzie popierdalać w tych samych buciszach. Teraz no nawet za 300 ich nie chcę...![]()
Designerski ortezy, myślę, że odkryłeś niszę.
Zamówiłem sobie dwie pary spodni. Okazało się, że rurki. Miałem zwracać, ale jednak tego nie robie, bo zajebiscie leżą na sztybletach i wysokich butach. Gej alert.
Nie mogę sobie tego wyobrazić, dasz zdjęcia spodni ze sklepu?Zamówiłem sobie dwie pary spodni. Okazało się, że rurki. Miałem zwracać, ale jednak tego nie robie, bo zajebiscie leżą na sztybletach i wysokich butach. Gej alert.
No ziomek powiedział, żebym dokupił drugą i będzie swag.Designerski ortezy, myślę, że odkryłeś niszę.
Wrzucę zdjęcie z butami.Nie mogę sobie tego wyobrazić, dasz zdjęcia spodni ze sklepu?
CzekamZamówiłem sobie dwie pary spodni. Okazało się, że rurki. Miałem zwracać, ale jednak tego nie robie, bo zajebiscie leżą na sztybletach i wysokich butach. Gej alert.

dowiedziałem się dzis co to sztyblet. musiałem goglowaćZamówiłem sobie dwie pary spodni. Okazało się, że rurki. Miałem zwracać, ale jednak tego nie robie, bo zajebiscie leżą na sztybletach i wysokich butach. Gej alert.

Cohones uczy :Ddowiedziałem się dzis co to sztyblet. musiałem goglować![]()