Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

BTW szukam kurtki na jesień, czegoś w stylu bomber shitu z tym że fajnie by było jakby była ciepła a nie taka podchodząca pod bluzę. Czegoś w tym stylu http://worldbox.pl/kurtka-nike-bask...ss1h4SaeqUJ0rsel_8fLoaAnWL8P8HAQ&gclsrc=aw.ds tylko że bez takich jebitnie wielkich logo na plecach, ktoś coś widział ?
zara-khaki-quilted-bomber-jacket-product-3-820668215-normal.jpeg

Ja sobie taką sprawilem na jesień. W rzeczywistości jest nieco grubsza niż na zdjęciu. Nadaje się nawet na nieco niższe temperatury niż aktualnie, no i przynajmniej wygląda ładnie w przeciwieństwie do tego co wrzuciles.

Ja sobie taką sprawilem na jesień. W rzeczywistości jest nieco grubsza niż na zdjęciu. Nadaje się nawet na nieco niższe temperatury niż aktualnie, no i przynajmniej wygląda ładnie w przeciwieństwie do tego co wrzuciles.
Pikowana kurtka w 2016 ?

MTM1OTcwNjAwNzkwNzMxMzk1

Taką mam, bardzo ciepła i fajna. Bez oczojebów na plecach.

No właśnie czegoś w tym stylu szukam.

Nie przepadam za pikowanymi kurtkami. Ale ogl krój bardzo spoko.

Cały czas szukam zimówki, bo pizga niesamowicie, ale nic nie rzuca mi się w oko. Masakra. :'( Coś czarnego, ładnego, schludnego, bez tych jebanych "poduszek", z kapturem.

Cały czas szukam zimówki, bo pizga niesamowicie, ale nic nie rzuca mi się w oko. Masakra. :'( Coś czarnego, ładnego, schludnego, bez tych jebanych "poduszek", z kapturem.

Ja wiem ze nie dla kazdego i wielu osobom marka kojarzy się z dzbanami ale w mojej opinii ta kurtka Pitbulla jest mega.

kurtka-parka-pit-bull-spot-2-granatowa-1c.jpg

Fajny mix parki z budrysówką-Brałbym jak bym potrzebował.

Ta druga tez spoko ale juz bardziej performance niz casual.
Do tego bezczelnie zerżnięta z AI. :jump:

06935fe567415453681fa87f5530ac18.jpg

Ja wiem ze nie dla kazdego i wielu osobom marka kojarzy się z dzbanami ale w mojej opinii ta kurtka Pitbulla jest mega.

kurtka-parka-pit-bull-spot-2-granatowa-1c.jpg

Fajny mix parki z budrysówką-Brałbym jak bym potrzebował.

Ta druga tez spoko ale juz bardziej performance niz casual.
Do tego bezczelnie zerżnięta z AI. :jump:

06935fe567415453681fa87f5530ac18.jpg
Ta pierwsza bardzo ładna, druga przez te naszywki kojarzy mi się z kurtkami z bazaru modnymi jakoś 5-8 lat temu. Co drugi Janusz w takiej biegał.

Wow. Dzięki Combi. Podjadę do Szn, ogarnę.
Jak czegoś będziesz szukał to daj znać. Aktualnie mam chyba newslettery z 10 sklepów internetowych i kupuje z reguły wszystko po srogim rabacie. Pamiętam jak byłem małolatem albo na początku studiów i miałem poczucie wygranej gdy kupiłem powiedzmy kurtkę za 300 zł. Aktualnie czekam na wyprzedaże internetowe i kupuję np. kurtkę za 79 zł, która jeszcze dwa miesiące wcześniej kosztowała 349 zł. Robię to nie dlatego, ze mnie nie stać, tylko mam świadomość realnej wartości takiego ciucha oraz wolę mieć 5 kurtek za 100 zł niż dwie w tej samej cenie.

TKU0228GR_1.jpg

Kupiłem na wiosnę taką bomberkę za 59 zł. Przeceniona ze 149 zł. Teraz stoi w niby promocji za 90 zł. Potem dziwić się, że kwitnie handel na aliexpress.

Last edited:
Jak czegoś będziesz szukał to daj znać. Aktualnie mam chyba newslettery z 10 sklepów internetowych i kupuje z reguły wszystko po srogim rabacie. Pamiętam jak byłem małolatem albo na początku studiów i miałem poczucie wygranej gdy kupiłem powiedzmy kurtkę za 300 zł. Aktualnie czekam na wyprzedaże internetowe i kupuję np. kurtkę za 79 zł, która jeszcze dwa miesiące wcześniej kosztowała 349 zł. Robię to nie dlatego, ze mnie nie stać, tylko mam świadomość realnej wartości takiego ciucha oraz wolę mieć 5 kurtek za 100 zł niż dwie w tej samej cenie.

TKU0228GR_1.jpg

Kupiłem na wiosnę taką bomberkę za 59 zł. Przeceniona ze 149 zł. Teraz stoi w niby promocji za 90 zł.
Dopisz się do newslettera Próchnika, jeśli nie masz, kupiłem płaszcz z zeszłego sezonu przeceniony z 1299 do 3 stów. Babka przy kasie powiedziała, że Próchnik kilka miesięcy temu wysłał wszystkim subskrybującym newslettera na SMS info, że CAŁY asortyment jest w danym dniu -70%, jakies wietrzenie magazynów. Muszą mieć na tym dobrą przebitkę, ale ciuchy całkiem spoko :dobry:

Back