Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

71VUPGZPRKL._SL256_.jpg
Jest to jakiś konkretny model?

Jak ma się rozmiarowka New balance do rzeczywistości? Ktoś ma doświadczenie z tym obuwiem, bo chcę zamówić, a się waham w sprawie rozmiaru. @herrflick ?

Jak ma się rozmiarowka New balance do rzeczywistości? Ktoś ma doświadczenie z tym obuwiem, bo chcę zamówić, a się waham w sprawie rozmiaru. @herrflick ?

Ogolnie jak zamawiam cos nowego to wbijam na eastbay.com i patrze przy modelu, porownuje z tym co mam w domu. Jak jest item runs true to the size to smialo biore identyczny.Nie zawiodlem sie jeszcze.Adidas jest najbardziej pokrecony.

Ogolnie jak zamawiam cos nowego to wbijam na eastbay.com i patrze przy modelu, porownuje z tym co mam w domu. Jak jest item runs true to the size to smialo biore identyczny.Nie zawiodlem sie jeszcze.Adidas jest najbardziej pokrecony.
No wlasnie problem w tym, ze ja obuwie marek sportowych mam tylko adidasa :D

Albo niektórzy robią tak, że cisną do sklepu, mierzą buta, a potem w necie zamawiają.
No wlasnie kurde nie pomyslalem o tym, a bede dopiero w okolicach NB w poniedzialek i boje sie, ze do tego czasu sie wszystko sprzeda.
Wkladke w adidasach mam 29 cm. Tym sie sugerowac? @herrflick

Byłem fanem NB, jeszcze w nich śmigam, ale po rosnących cenach w śmiesznym tempie już więcej nie kupię. Ceny kompletnie z dupy za szmaciaki strait from czajna.

Byłem fanem NB, jeszcze w nich śmigam, ale po rosnących cenach w śmiesznym tempie już więcej nie kupię. Ceny kompletnie z dupy za szmaciaki strait from czajna.

Ceny zależą od modelu.Ostatnio kupiłem fajne trampki, tez myslałem ze czajna a tam mejd in portugal.

Ceny zależą od modelu.Ostatnio kupiłem fajne trampki, tez myslałem ze czajna a tam mejd in portugal.
Wiesz miałem dwa razy 420ki, przy pierwszych cena podstawowa była ok 230-240 przy nowości, następne 310... edit: więcej na ich stronie mój model był na początku za 350 lol

Czajna, czajną ale zwykły materiałowy but nie powinien kosztować 300 zł, skórę jeszcze zrozumiem.

NB mocno pracował w ostatnich latach żeby stworzyć popyt na naszym rynku, przykładem może by Wojewódzki "przypadkowo" eksponujący swoje balasy w programie.

Last edited:
Wiesz miałem dwa razy 420ki, przy pierwszych cena podstawowa była ok 230-240 przy nowości, następne 310...

Czajna, czajną ale zwykły materiałowy but nie powinien kosztować 300 zł, skórę jeszcze zrozumiem.

NB mocno pracował w ostatnich latach żeby stworzyć popyt na naszym rynku, przykładem może by Wojewódzki "przypadkowo" eksponujący swoje balasy w programie.

Cholera ,powinienem byl dodac ze te fajne tramki to nie byly NB :)

Za 150 zł to promocja. Jak będą chujowe na żywo to zwrócę. Stracę najwyżej za wysyłkę zwrotną, czyli 10 zł :p Jeśli chodzi o trwałość obuwia. Ciężko mi ocenić, bo mam kilkanaście/dziesiąt par butów i chodzę w nich na zmianę, w zależności od tego co mam danego dnia na sobie. Wszystkie buty mam w przyzwoitym stanie, nawet jeśli są to szmaciaki z hm za 40 zł.

Ale wygodne to są, przed dresiarzami można uciekać, za autobusami ganiać też.
No wlasnie chcialem takie nierzucajace sie w oczy adidaski do chino i tshirta. Mialy byc adidasa, takie jak nosi Cormier, ale padlo na NB, bo byly 3 razy tansze.

No wlasnie chcialem takie nie rzucajace sie w oczy adidaski do chino i tshirta. Mialy byc adidasa, takie jak nosi Cormier, ale padly na NB, bo byly 3 razy tansze.
Nie no luz na wyprzy spoko, ogólnie mam na myśli ich śmieszne podwyżki przy cenach regularnych.

Back