Arteck
Shark Fights Featherweight
ciekawy gust... :)Ważne, że żółty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ciekawy gust... :)Ważne, że żółty
Utrzymujmy, że unisex hehWażne, że żółtyPrezentów się nie oddaje, nawet nietrafionych, nigdzie nie pisze women
![]()
Jest to jakiś konkretny model?
Fossil ES2518 Ladies Yellow SoftWażne, że żółtyPrezentów się nie oddaje, nawet nietrafionych, nigdzie nie pisze women
![]()
to chyba ten:Jest to jakiś konkretny model?
No i najważniejsze, przecież o to chodzi:)Mi to naprawdę lata koło pióra. Mi się podoba.
Jak ma się rozmiarowka New balance do rzeczywistości? Ktoś ma doświadczenie z tym obuwiem, bo chcę zamówić, a się waham w sprawie rozmiaru. @herrflick ?
No wlasnie problem w tym, ze ja obuwie marek sportowych mam tylko adidasa :DOgolnie jak zamawiam cos nowego to wbijam na eastbay.com i patrze przy modelu, porownuje z tym co mam w domu. Jak jest item runs true to the size to smialo biore identyczny.Nie zawiodlem sie jeszcze.Adidas jest najbardziej pokrecony.
No wlasnie problem w tym, ze ja obuwie marek sportowych mam tylko adidasa :D
No wlasnie problem w tym, ze ja obuwie marek sportowych mam tylko adidasa :D
No wlasnie kurde nie pomyslalem o tym, a bede dopiero w okolicach NB w poniedzialek i boje sie, ze do tego czasu sie wszystko sprzeda.Albo niektórzy robią tak, że cisną do sklepu, mierzą buta, a potem w necie zamawiają.
No wlasnie kurde nie pomyslalem o tym, a bede dopiero w okolicach NB w poniedzialek i boje sie, ze do tego czasu sie wszystko sprzeda.
Wkladke w adidasach mam 29 cm. Tym sie sugerowac? @herrflick
Sugerowałem się rozmiarem wkładki i informacją na języku. Mam nadzieję, że będą dobre :)Dobra, kupione. http://www.newbalancesklep.pl/meskie/obuwie/klasyczne/pozostale/new_balance_u396mbw.html
Wzięliśmy z żoną takie sameSugerowałem się rozmiarem wkładki i informacją na języku. Mam nadzieję, że będą dobre :)
Byłem fanem NB, jeszcze w nich śmigam, ale po rosnących cenach w śmiesznym tempie już więcej nie kupię. Ceny kompletnie z dupy za szmaciaki strait from czajna.
Wiesz miałem dwa razy 420ki, przy pierwszych cena podstawowa była ok 230-240 przy nowości, następne 310... edit: więcej na ich stronie mój model był na początku za 350 lolCeny zależą od modelu.Ostatnio kupiłem fajne trampki, tez myslałem ze czajna a tam mejd in portugal.
Wiesz miałem dwa razy 420ki, przy pierwszych cena podstawowa była ok 230-240 przy nowości, następne 310...
Czajna, czajną ale zwykły materiałowy but nie powinien kosztować 300 zł, skórę jeszcze zrozumiem.
NB mocno pracował w ostatnich latach żeby stworzyć popyt na naszym rynku, przykładem może by Wojewódzki "przypadkowo" eksponujący swoje balasy w programie.
No wlasnie chcialem takie nierzucajace sie w oczy adidaski do chino i tshirta. Mialy byc adidasa, takie jak nosi Cormier, ale padlo na NB, bo byly 3 razy tansze.Ale wygodne to są, przed dresiarzami można uciekać, za autobusami ganiać też.
Nie no luz na wyprzy spoko, ogólnie mam na myśli ich śmieszne podwyżki przy cenach regularnych.No wlasnie chcialem takie nie rzucajace sie w oczy adidaski do chino i tshirta. Mialy byc adidasa, takie jak nosi Cormier, ale padly na NB, bo byly 3 razy tansze.