Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Myślę, nad takimi butami. Zastanawiam się jak w lato by się sprawdziły, niby siateczkowane i mają wentylację.

12030_120_01.jpg
poważnie mówisz o lecie? czy to trolling bo już nie odróżniam, normalnych postów od trollingu xD

poważnie mówisz o lecie? czy to trolling bo już nie odróżniam, normalnych postów od trollingu xD
Poważnie, mam rozkurwiony jeden staw skokowy i najchętniej bym nosił buty lekko za kostkę, żeby ustabilizować ją, a to są letnie buty bardzo dobrej firmy.

Poważnie, mam rozkurwiony jeden staw skokowy i najchętniej bym nosił buty lekko za kostkę, żeby ustabilizować ją, a to są letnie buty bardzo dobrej firmy.

kup lepiej jakiś stabilizator albo sobie załatw i do tego tanie buty... lepiej na tym wyjdziesz. Ta siatka jest chuja warta, noga w lato Ci zgnije.

To jest panowie tzw. obuwie wielofunkcyjne - na pewno lepsze niz te Ecco ktore wrzucaliscie :)
I do kosciola i na strzelnice dobre :)

Ziomek smiga w Lowach i mowi ze i w lato i w zime jest bardzo ok.

260339_366_rt.jpg

To jest panowie tzw. obuwie wielofunkcyjne - na pewno lepsze niz te Ecco ktore wrzucaliscie :)
I do kosciola i na strzelnice dobre :)

Ziomek smiga w Lowach i mowi ze i w lato i w zime jest bardzo ok.

260339_366_rt.jpg
niech sie jebnie w leb ;d noga w takich butach w lato to koszmar przy 20 stopniach a co dopiero jak jest po 30. Mowie Ci zakup se stabilizator zamiast kombinować z jakimiś butami..

Zresztą one hujowo wyglądają. Jakieś kurwa trepce. Już wolałbym popierdalać w kubotach niż w takim gównie w lato na dodatek hahahahaha. Krótkie spodenki, 30 stopni i trepce na nogach. Pozdro :D

Kto mowi, ze Bronson bedzie w nich popylal do krotkich spodenek? Zdrowie wazniejsze niz wyglad. Z reszta, jak wyglad sie podoba kupujacemu to kupuje i nie patrzy na opinie innych. Ja jak kupuje ciuchy to nie biore gromady ludzi i "ej, jak wygladam?" :D

Jak buty taktyczne na pustynię. Swoją drogą mam polew w z ludzi smigajacych w trampkach czy adidasach zimą, mimo, że jest temperatura minusowa i zimno nawet mając ocieplone obuwie zimowe...

Kto mowi, ze Bronson bedzie w nich popylal do krotkich spodenek? Zdrowie wazniejsze niz wyglad. Z reszta, jak wyglad sie podoba kupujacemu to kupuje i nie patrzy na opinie innych. Ja jak kupuje ciuchy to nie biore gromady ludzi i "ej, jak wygladam?" :D

No jasne, że tak. Ale skoro publicznie piszę, że zastanawia się nad kupnem tych butów, to my z @Comber możemy publicznie stwierdzić, ze dla na są hujowe.

No jasne, że tak. Ale skoro publicznie piszę, że zastanawia się nad kupnem tych butów, to my z @Comber możemy publicznie stwierdzić, ze dla na są hujowe.
Ja nie pisze, ze nie mozecie ;) Tez wyrazilem swoje zdanie po prostu, zdrowko :D

@mat01 w krótkich też, tyle że nie nosze jakichś spodenek typowo na w-f :P
@m0nster stabilizator mam
@Comber bo to są buty taktyczne na pustynie :D Sam kiedyś zapierdalałem w zwykłych w zimę, ale odkad sie przesiadłem na zimowe to więcej tego błędu nie popełniam, no chyba że sporadycznie.

Gorąco w nich nie będzie, typy w afganistanie je testowali i zdawały egzamin :)

@mat01 w krótkich też, tyle że nie nosze jakichś spodenek typowo na w-f :P
@m0nster stabilizator mam
@Comber bo to są buty taktyczne na pustynie :D Sam kiedyś zapierdalałem w zwykłych w zimę, ale odkad sie przesiadłem na zimowe to więcej tego błędu nie popełniam, no chyba że sporadycznie.

Gorąco w nich nie będzie, typy w afganistanie je testowali i zdawały egzamin :)
Jak masz stabilizator dość dobry, to nie potrzebne Ci są takie buty, uwierz mi.

Back