herrflick
M-1 Global Featherweight
tutaj dwaj imigranci gwalciciele jeden z roshach
![]()
A drugi w Cortezach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tutaj dwaj imigranci gwalciciele jeden z roshach
![]()
chyba zaczne sie ubierac jak Conor, ten to ma styl, a w Air Maxach, Roshach itd to 95% ludzi na ulicy chodzi
nawet jakies imigranty gwaliciciele
ja tam glownie w sieciowkach sie ubieram, chodzilo mi o ala Conor, a nie te same firmyDo tego jeden w drechach Barcy, drugi w koszulce Juve.Wszystko się składa w spójna całość.
Co do stylowy Conora to bedziesz potrzebowal sporego zaplecza finansowego ale dasz rade.
Dokładnie, takie zestawy można stworzyć kupując w sieciówkach, nawet nie wychodząc z domu. Teraz marynarkę kupisz za 100 PLN, chinosy za 79 zł, koszulę za 60 zł, poszetka za 20 zł, krawat za 30 zł, pasek za 30 zł, buty za 200 zł. Najtrudniej bedzie z zegarkiem, ale wystarczy timex za 300 zł i wygląda porządnie.ja tam glownie w sieciowkach sie ubieram, chodzilo mi o ala Conor, a nie te same firmy
Dokładnie, takie zestawy można stworzyć kupując w sieciówkach, nawet nie wychodząc z domu. Teraz marynarkę kupisz za 100 PLN, chinosy za 79 zł, koszulę za 60 zł, poszetka za 20 zł, krawat za 30 zł, pasek za 30 zł, buty za 200 zł. Najtrudniej bedzie z zegarkiem, ale wystarczy timex za 300 zł i wygląda porządnie.

Sam bym sie nie odważył tak ubrać, bo jest tak jak napisałeś zbyt ekstrawagancki, natomiast świetnie się ogląda takie stylizacje.Jasne.BTW styl Conora bardzo fajny. Jedyne z czym mam problem to dlugosc jego spodni.Poza tym spoko, mimo ze jego szyk jest za bardzo ekstrawagancki,tudziez zbyt nowoczesny jak dla mnie.
Owszem różnią się znacznie. Ale wszystko zależy od potrzeb i zasobności portfela.A takie pytanie do obeznanych w zegarkach. Serio mocno się różnią np. za 3000 tys złotych od tych np. za 200? Tylko marką, czy nie wiem tam mechanizm inny, no ale się nie znam, no więc jak na mój głupi umysł to ten i ten działa, ten i ten pokazuję godzinę. Wiem, że tylko jedne są chyba na ruch czy coś takiego a inne na baterię. Czy bulisz tyle za znaczek/logo?
To akurat zwykły Diesel:D
a nosiłeś jakiś przez dłuższy czas ?Diesel ogólnie robi ładnie zegarki. Nie mogę się jednak w ogóle do zegarków przekonać.
Miesiąc.a nosiłeś jakiś przez dłuższy czas ?
hmmm dziwne, jak się zaczyna nosić zegarek to później już cięzko przestać. i ciągle sie zwraca uwagę na inne.Miesiąc.
Denerwowało mnie to, że się strasznie pociła ręka pod paskiem, mimo, że nie mam szczególnych problemów z nadpotliwością.hmmm dziwne, jak się zaczyna nosić zegarek to później już cięzko przestać. i ciągle sie zwraca uwagę na inne.
Taaaaa, przestałem nosić zegarek w liceum bo sprawdzałem godzinę co 30sekund(taki onanizm zegarkowy) i najlepsza dupa w klasie zaczela mówić do mnie "Maniak"hmmm dziwne, jak się zaczyna nosić zegarek to później już cięzko przestać. i ciągle sie zwraca uwagę na inne.
Przypadek? hehe.Swoją drogą najwyższa półka zegarkowa, Patek Philppe założona została przez Polaków, taka ciekawostka:)
haha i był imigrantem, może tego Patka też już nie ma w kraju:DPrzypadek? hehe.
Robiliśmy też zegarki "Błonie" Przypadek?Swoją drogą najwyższa półka zegarkowa, Patek Philppe założona została przez Polaków, taka ciekawostka:)
Najszybsze na świecie:)Robiliśmy też zegarki "Błonie" Przypadek?
Zwrocila uwage na ciebie i zegarek. O to chodzi :)Taaaaa, przestałem nosić zegarek w liceum bo sprawdzałem godzinę co 30sekund(taki onanizm zegarkowy) i najlepsza dupa w klasie zaczela mówić do mnie "Maniak"
Chętnie bym coś nowego sobie nabył, ostatnio bardzo podobają mi się np. takie zegarki pumy:

też szukam w miarę taniego ale bez przesadyja mam podobny do tego czarnego z 15zl dalem![]()

To nie jest dla pań model?:DJa mam taki
![]()
jutro wstawie foto, w sumie lepszy bez tego przypalowego znaczka pumyteż szukam w miarę taniego ale bez przesady![]()
Ważne, że żółtyTo nie jest dla pań model?:D
Prezentów się nie oddaje, nawet nietrafionych, nigdzie nie pisze women