Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

tutaj dwaj imigranci gwalciciele jeden z roshach
1.jpg

A drugi w Cortezach.

chyba zaczne sie ubierac jak Conor, ten to ma styl, a w Air Maxach, Roshach itd to 95% ludzi na ulicy chodzi
nawet jakies imigranty gwaliciciele

chyba zaczne sie ubierac jak Conor, ten to ma styl, a w Air Maxach, Roshach itd to 95% ludzi na ulicy chodzi
nawet jakies imigranty gwaliciciele

Do tego jeden w drechach Barcy, drugi w koszulce Juve.Wszystko się składa w spójna całość.

Co do stylowy Conora to bedziesz potrzebowal sporego zaplecza finansowego ale dasz rade.

Do tego jeden w drechach Barcy, drugi w koszulce Juve.Wszystko się składa w spójna całość.

Co do stylowy Conora to bedziesz potrzebowal sporego zaplecza finansowego ale dasz rade.
ja tam glownie w sieciowkach sie ubieram, chodzilo mi o ala Conor, a nie te same firmy

ja tam glownie w sieciowkach sie ubieram, chodzilo mi o ala Conor, a nie te same firmy
Dokładnie, takie zestawy można stworzyć kupując w sieciówkach, nawet nie wychodząc z domu. Teraz marynarkę kupisz za 100 PLN, chinosy za 79 zł, koszulę za 60 zł, poszetka za 20 zł, krawat za 30 zł, pasek za 30 zł, buty za 200 zł. Najtrudniej bedzie z zegarkiem, ale wystarczy timex za 300 zł i wygląda porządnie.

A takie pytanie do obeznanych w zegarkach. Serio mocno się różnią np. za 3000 tys złotych od tych np. za 200? Tylko marką, czy nie wiem tam mechanizm inny, no ale się nie znam, no więc jak na mój głupi umysł to ten i ten działa, ten i ten pokazuję godzinę. Wiem, że tylko jedne są chyba na ruch czy coś takiego a inne na baterię. Czy bulisz tyle za znaczek/logo?

Dokładnie, takie zestawy można stworzyć kupując w sieciówkach, nawet nie wychodząc z domu. Teraz marynarkę kupisz za 100 PLN, chinosy za 79 zł, koszulę za 60 zł, poszetka za 20 zł, krawat za 30 zł, pasek za 30 zł, buty za 200 zł. Najtrudniej bedzie z zegarkiem, ale wystarczy timex za 300 zł i wygląda porządnie.

Jasne.BTW styl Conora bardzo fajny. Jedyne z czym mam problem to dlugosc jego spodni.Poza tym spoko, mimo ze jego szyk jest za bardzo ekstrawagancki,tudziez zbyt nowoczesny jak dla mnie.

Jasne.BTW styl Conora bardzo fajny. Jedyne z czym mam problem to dlugosc jego spodni.Poza tym spoko, mimo ze jego szyk jest za bardzo ekstrawagancki,tudziez zbyt nowoczesny jak dla mnie.
Sam bym sie nie odważył tak ubrać, bo jest tak jak napisałeś zbyt ekstrawagancki, natomiast świetnie się ogląda takie stylizacje.

A takie pytanie do obeznanych w zegarkach. Serio mocno się różnią np. za 3000 tys złotych od tych np. za 200? Tylko marką, czy nie wiem tam mechanizm inny, no ale się nie znam, no więc jak na mój głupi umysł to ten i ten działa, ten i ten pokazuję godzinę. Wiem, że tylko jedne są chyba na ruch czy coś takiego a inne na baterię. Czy bulisz tyle za znaczek/logo?
Owszem różnią się znacznie. Ale wszystko zależy od potrzeb i zasobności portfela.
Różnią się rodzajem materiałów z których jest wykonana koperta, indeksy, tarcza, szkło, pasek i zasadniczo serce zegarka czyli mechanizm (mechaniczne nakręcane i automaty, kwarce). Inna będzie wartość zegarku który składa się z kilku części a inna takiego z ponad tysiąca. Niektóre zegarki składa się kilka lat:) Oczywiście na wartość wpływa też renoma firmy, limitowane edycje, miejsce produkcji itd itp.

To akurat zwykły Diesel:D
http://zegarownia.pl/zegarek-meski-diesel-overflow-dz4297?gclid=CObqt_ialsoCFYPPcgodkZwLPg

hmmm dziwne, jak się zaczyna nosić zegarek to później już cięzko przestać. i ciągle sie zwraca uwagę na inne.
Denerwowało mnie to, że się strasznie pociła ręka pod paskiem, mimo, że nie mam szczególnych problemów z nadpotliwością.

hmmm dziwne, jak się zaczyna nosić zegarek to później już cięzko przestać. i ciągle sie zwraca uwagę na inne.
Taaaaa, przestałem nosić zegarek w liceum bo sprawdzałem godzinę co 30sekund(taki onanizm zegarkowy) i najlepsza dupa w klasie zaczela mówić do mnie "Maniak"

Swoją drogą najwyższa półka zegarkowa, Patek Philppe założona została przez Polaków, taka ciekawostka:)

O widzę w końcu temat dla mnie :). Odkąd pamiętam jestem podjarany zegarkami jako elementem biżuterii...często potrafię spędzić z godzinę i więcej przeglądając zegarki w necie...a jak jestem koło jakiegoś butkiku to zawsze zerknę na witrynę :shy: Chętnie bym coś nowego sobie nabył, ostatnio bardzo podobają mi się np. takie zegarki pumy:
pol_pm_Zegarek-Puma-PU103461016-30640_3.jpg
71VUPGZPRKL._SL256_.jpg

ps. a jak wam się podoba mój Lorus ? :smile:
20160107_004220.jpg

Back