Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

moj nowy rolex
comment_fKi6a6dlwX6DezU9EWsSoKnqBujHqh4l.jpg
I już się spóźnia? Na plaży kupiłeś?

Miał ktoś na forum Jordany Retro V? Chodzi mi o wytrzymałość, bo jak mam wyjechać te blisko 6 stówek to chciałbym trochę w nich pobujać a opinie bananowych dzieci to średnio wiarygodne bo jak się rozjebią buty to zaraz mama/tata kupi nowe. Do samego brandu mam zaufanie bo mam Spizike i Retro 4 i się trzymają super także chodzi mi tylko o wyżej wspomniany model.

V nie mialem nigdy.Jezeli z dobrego zrodla to bym sie nie obawial totalnie.Trzyma poziom ta marka.

Żadna strata i tak tego nikt nie używa, a większość nie wie jak:D
no za 16 groszy to wystarczy, ze fajnie wyglada
dla mnie to dodatek do ubioru, nawet godziny na nim nie sprawdzam, bo szybciej telefon wyciagnac

grupa aliexpress polska 40 000 osob i wszyscy wstawiaja zdjecia podrobek :lol: juz lepiej chyba w no brandach chodzic, chociaz te podroby sa tak tandetne i od razu widac, ze podjeby

Które fajne a które padaczka ?
Czy też wszystkie do dupy ?

Attachments

• butytytyty.jpg
    butytytyty.jpg
    31.2 KB · Views: 35
Niesamowicie mnie wkurwia ta moda na superstary. To chyba moje ulubione buty, ale ja jestem hipsterem nie będę łaził tak jak wszyscy :lol: No i mam problem taki :sad:

Niesamowicie mnie wkurwia ta moda na superstary. To chyba moje ulubione buty, ale ja jestem hipsterem nie będę łaził tak jak wszyscy :lol: No i mam problem taki :sad:

Wszystko wina Pharrella :) Wyobraz sobie teraz moj problem,to samo z Air Maxami mam. Ale widze ze gimbazie przechodzi powoli więc moj czas nadejdzie jeszcze.Ale co się będzie działo jak te wszystkie deadstocki z pudełek powyciągam... :lol::lol::lol:

Wszystko wina Pharrella :) Wyobraz sobie teraz moj problem,to samo z Air Maxami mam. Ale widze ze gimbazie przechodzi powoli więc moj czas nadejdzie jeszcze.Ale co się będzie działo jak te wszystkie deadstocki z pudełek powyciągam... :lol::lol::lol:
kurde obeznany mocno jesteś, musiałem googlować, żeby zrozumieć o co Ci chodzi :lol:

kurde obeznany mocno jesteś, musiałem googlować, żeby zrozumieć o co Ci chodzi :lol:

Na punkcie obuwia sportowego bardzo mam pierdolca.
Gdyby tylko jakiś dobry sklep z butami spełniał moje wymagania finansowe to do końca życia mógłbym tam pracować i doradzac ludziom.
I byłbym w tym zajebisty :)
Niestety godnie nie płacą w takich miejscach.

Może na emeryturze sobie jakiś własny otworzę.

jaki taki obeznany jestes to powiedz mi co to za model asics gel lyte co wstawiles

Back