Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

0000197772957_ecco-83751401001_ws_001.jpg
Miałem już jedne Ecco Biom mega wygodne mysle o tych ale lekka dojebka ceny

Gdzie dorwałes całe czarne? jak Cena?

nie podważam,że są zajebiste i pewnie wygodne , ale polityka cenowa Ecco czasami ssie:)
Skóra yaka
e-obuwie dowala za jakiś czas zrobią -30/50% ale czy pełna rozmiarówka bedzie ?

e-obuwie około 750 pln
2 dni temu wskoczyły jeszcze pełna rozmiarówka
Serio 750zł za takie buty ktoś daje? Rozumiem jakość wykonania, ale one są zwyczajnie brzydkie. W tej cenie kupisz spokojnie 2-3 pary też dobrej jakości i do tego o wiele ładniejsze.

Setki moge pokazać,przy tych twoich to nawet Jezusowe sandały wyglądały by na szykowne.

Ani to trampki,ani to eleganckie buty.

Ale to jest tylko moja opinia.
Lubie widzieć cudze gusta. Wklej coś bez względu na cene

Brzydkie. Oprocz znaczka Ecco nie roznia sie niczym od jakis tanich chinczykow. Te czarne poprzednie niestety tez niezbyt ciekawe fasonem. Jak juz chcesz na sile cos "w miare" sportowego, ale zeby to nie byl nike,adidas itd. to popatrz na Venezie.

Last edited:
Brzydkie. oprocz znaczka Ecco nie roznia sie niczym od jakis tanich chinczykow. Te czarne poprzednie niestety tez niezbyt ciekawe fasonem. Jak juz chcesz na sile cos "w miare" sportowego, ale zeby to byl nike,adidas itd. to popatrz na Venezie.
Venezia faktycznie, w dobrych cenach, ma czasem zajebiste modele. A do tego w chuj wygodne buty. Mam mokasyny i zimowe takie bardziej do garniaka, ale do jeansów też będą spoko bo przypominają trochę wyższe oxfordy.

Lubie widzieć cudze gusta. Wklej coś bez względu na cene

Tu naprawde nie chodzi o cene.
Musisz sie zdecydowac czy chcesz buty sportowe czy tez wizytowe.
Te są po prostu nijakie.

Adidas:Samba,Gazelle,Stan Smith,Paris,Trimm Trabb,Dragon,Superstar
Nike: Court, Cortez, AM1, Safari

Nie rozumiem fenomenu airmaxow. Pewnie chodzi o amerykanskie teledyski i amerykanski styl. Jak dla mnie badziewie klejone na sline przez tajwanskie dzieci.

W takim wg Ciebie "badziewiu klejonym na ślinę" chodze od 2 lat, głównie jesień- zima, śladów zużycia praktycznie żadnych ( Air Max 1 Essential Leather )
2147E84F53EAF78E34644F

a tu Moje buty po 2 latach użytkowania:

upload_2016-1-3_11-40-50.png

Wiec Skunie jak czegoś nie rozumiesz, to nie oceniaj... bądź moja rada- Najpierw spróbuj....później sie wypowiedz:)

W takim wg Ciebie "badziewiu klejonym na ślinę" chodze od 2 lat, głównie jesień- zima, śladów zużycia praktycznie żadnych ( Air Max 1 Essential Leather )
2147E84F53EAF78E34644F

a tu Moje buty po 2 latach użytkowania:

View attachment 2240

Wiec Skunie jak czegoś nie rozumiesz, to nie oceniaj... bądź moja rada- Najpierw spróbuj....później sie wypowiedz:)
Wiec musialem trafic na dwie trefne pary bo obydwie sie rozkleily po 2-3 miesiacach. No ale ja nie trzymalem ich w gablotce tylko codziennie chodzilem. Wygodne sa ale do ecco nie podbijaja. Stosunek jakosc - cena mizerny.

Wiec musialem trafic na dwie trefne pary bo obydwie sie rozkleily po 2-3 miesiacach. No ale ja nie trzymalem ich w gablotce tylko codziennie chodzilem. Wygodne sa ale do ecco nie podbijaja. Stosunek jakosc - cena mizerny.

Cóż, może kupiłeś "nieświadomie" fake, dużo teraz tego:) Polecam kupic oryginalne produkt, albo miałeś wyjątkowego pecha:)
Moje w gablotce bynajmniej nie stoją, codzienne używane ( dzis , wczoraj we Wro -13 st, snieg )

Cóż, może kupiłeś "nieświadomie" fake, dużo teraz tego:) Polecam kupic oryginalne produkt, albo miałeś wyjątkowego pecha:)
Moje w gablotce bynajmniej nie stoją, codzienne używane ( dzis , wczoraj we Wro -13 st, snieg )
Ja swoje mialem 6 lat temu i tez po Wroclawiu chodzone ;) Raczej nie fejki ale jak dwa razy mnie zawiodly to wniosek moze byc jeden. Slabe.

@Baine @dobryskun Ja tak samo mam swoje AirMaxy 90 już ponad 2 lata i wygladaja jak nowe, także albo ktos tu kupił podróby z allegro, albo ma pecha, ale totalnie nie rozumiem pisania, że te buty to gówno, jak tyle osob je zachwala - to takie polskie :)

Ja swoje mialem 6 lat temu i tez po Wroclawiu chodzone ;) Raczej nie fejki ale jak dwa razy mnie zawiodly to wniosek moze byc jeden. Slabe.
To masz Skunie niesamowitego pecha:) nie bądź taki kategoryczny w ocenach - daj dobrym butom szanse:) szczególnie nie fake'om:)

Brzydkie. Oprocz znaczka Ecco nie roznia sie niczym od jakis tanich chinczykow. Te czarne poprzednie niestety tez niezbyt ciekawe fasonem. Jak juz chcesz na sile cos "w miare" sportowego, ale zeby to nie byl nike,adidas itd. to popatrz na Venezie.
Co !!!!??? " Oprócz znaczka Ecco nie róznią sie niczym od jakiś tanich chinczyków":o o:
Teraz moge mieć pewnośc że nie miałes nigdy w ręku(na nodze) konkretnych butów z wysokiej półki.

Co !!!!??? " Oprócz znaczka Ecco nie róznią sie niczym od jakiś tanich chinczyków":o o:
Teraz moge mieć pewnośc że nie miałes nigdy w ręku(na nodze) konkretnych butów z wysokiej półki.
Wygląd.

Jak Ecco to są dla ciebie buty z wysokiej półki to Ci współczuje skali porównawczej.
Jakościowo napewno są wysoko. Wiele lat nosiłem adidasy i nike i tak je czuje . Adidasy postawiłbym wyżej od nike pod względem trwałosci i wygody

Back