Baine
Jungle Fight Featherweight
Miałem już jedne Ecco Biom mega wygodne mysle o tych ale lekka dojebka ceny![]()
Gdzie dorwałes całe czarne? jak Cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miałem już jedne Ecco Biom mega wygodne mysle o tych ale lekka dojebka ceny![]()
e-obuwie około 750 plnGdzie dorwałes całe czarne? jak Cena?
e-obuwie około 750 pln
2 dni temu wskoczyły jeszcze pełna rozmiarówka
Za poprzedni model póltora roku temu dałem około 400 ale 700-800 to dużo jak na buty
Skóra yakanie podważam,że są zajebiste i pewnie wygodne , ale polityka cenowa Ecco czasami ssie:)
Skóra yaka
e-obuwie dowala za jakiś czas zrobią -30/50% ale czy pełna rozmiarówka bedzie ?
Serio 750zł za takie buty ktoś daje? Rozumiem jakość wykonania, ale one są zwyczajnie brzydkie. W tej cenie kupisz spokojnie 2-3 pary też dobrej jakości i do tego o wiele ładniejsze.e-obuwie około 750 pln
2 dni temu wskoczyły jeszcze pełna rozmiarówka
Lubie widzieć cudze gusta. Wklej coś bez względu na ceneSetki moge pokazać,przy tych twoich to nawet Jezusowe sandały wyglądały by na szykowne.
Ani to trampki,ani to eleganckie buty.
Ale to jest tylko moja opinia.
Venezia faktycznie, w dobrych cenach, ma czasem zajebiste modele. A do tego w chuj wygodne buty. Mam mokasyny i zimowe takie bardziej do garniaka, ale do jeansów też będą spoko bo przypominają trochę wyższe oxfordy.Brzydkie. oprocz znaczka Ecco nie roznia sie niczym od jakis tanich chinczykow. Te czarne poprzednie niestety tez niezbyt ciekawe fasonem. Jak juz chcesz na sile cos "w miare" sportowego, ale zeby to byl nike,adidas itd. to popatrz na Venezie.
Lubie widzieć cudze gusta. Wklej coś bez względu na cene
Nie rozumiem fenomenu airmaxow. Pewnie chodzi o amerykanskie teledyski i amerykanski styl. Jak dla mnie badziewie klejone na sline przez tajwanskie dzieci.Te sa świetne: AIR MAX 1 ULTRA MOIRE
https://www.zalando.pl/nike-sportswear-air-max-1-ultra-moire-tenisowki-i-trampki-ni112b083-k14.html
granatowe przecenione
Nie rozumiem fenomenu airmaxow. Pewnie chodzi o amerykanskie teledyski i amerykanski styl. Jak dla mnie badziewie klejone na sline przez tajwanskie dzieci.
Wiec musialem trafic na dwie trefne pary bo obydwie sie rozkleily po 2-3 miesiacach. No ale ja nie trzymalem ich w gablotce tylko codziennie chodzilem. Wygodne sa ale do ecco nie podbijaja. Stosunek jakosc - cena mizerny.W takim wg Ciebie "badziewiu klejonym na ślinę" chodze od 2 lat, głównie jesień- zima, śladów zużycia praktycznie żadnych ( Air Max 1 Essential Leather )
![]()
a tu Moje buty po 2 latach użytkowania:
View attachment 2240
Wiec Skunie jak czegoś nie rozumiesz, to nie oceniaj... bądź moja rada- Najpierw spróbuj....później sie wypowiedz:)
Wiec musialem trafic na dwie trefne pary bo obydwie sie rozkleily po 2-3 miesiacach. No ale ja nie trzymalem ich w gablotce tylko codziennie chodzilem. Wygodne sa ale do ecco nie podbijaja. Stosunek jakosc - cena mizerny.
Ja swoje mialem 6 lat temu i tez po Wroclawiu chodzone ;) Raczej nie fejki ale jak dwa razy mnie zawiodly to wniosek moze byc jeden. Slabe.Cóż, może kupiłeś "nieświadomie" fake, dużo teraz tego:) Polecam kupic oryginalne produkt, albo miałeś wyjątkowego pecha:)
Moje w gablotce bynajmniej nie stoją, codzienne używane ( dzis , wczoraj we Wro -13 st, snieg )
To masz Skunie niesamowitego pecha:) nie bądź taki kategoryczny w ocenach - daj dobrym butom szanse:) szczególnie nie fake'om:)Ja swoje mialem 6 lat temu i tez po Wroclawiu chodzone ;) Raczej nie fejki ale jak dwa razy mnie zawiodly to wniosek moze byc jeden. Slabe.
Co !!!!??? " Oprócz znaczka Ecco nie róznią sie niczym od jakiś tanich chinczyków"Brzydkie. Oprocz znaczka Ecco nie roznia sie niczym od jakis tanich chinczykow. Te czarne poprzednie niestety tez niezbyt ciekawe fasonem. Jak juz chcesz na sile cos "w miare" sportowego, ale zeby to nie byl nike,adidas itd. to popatrz na Venezie.

Wygląd.Co !!!!??? " Oprócz znaczka Ecco nie róznią sie niczym od jakiś tanich chinczyków"
Teraz moge mieć pewnośc że nie miałes nigdy w ręku(na nodze) konkretnych butów z wysokiej półki.
Teraz moge mieć pewnośc że nie miałes nigdy w ręku(na nodze) konkretnych butów z wysokiej półki.
Jakościowo napewno są wysoko. Wiele lat nosiłem adidasy i nike i tak je czuje . Adidasy postawiłbym wyżej od nike pod względem trwałosci i wygodyJak Ecco to są dla ciebie buty z wysokiej półki to Ci współczuje skali porównawczej.
Wyglądają jak buty, które rencista kupuje na bazarkuNie no na chinczyki to one nie wyglądają , jaja sobie robicie