Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Powiedzmy ze pierwsza pare 90 kupilem gdzies w 2001 . Waga oscylowala gdzies od 76-102 przez te lata.Jedyny problem jaki mialem to w AM 95 podeszwa sie rozpuscila ale to dlatego ze wyszedlem w nich zaraz po tym jak sypano chodniki.Jedna pare Rodmanow tez tak zalatwilem.Poza tym zadne AM nie wyladowaly w koszu przez podeszwe.

Potwierdzam co do nike. Reebok, puma - dużo lepiej

A ja mam odwrotnie. 2 pary skorzanych pum popekalo bardzo szybko, za to skorzane najki mecze czasem po 4-5 lat oczywiscie nie chodzac w nich codziennie.

Dzis ruszyyly poswiateczne wyprzdaze - jak bedziecie widzieli cos fajnie cenowego to wrzucajcie do tematu.

Niestety nike w Polsce - baaaardzo często jest podrabiany i to głównie AM i inne najlpopularniejsze modele w kolorach, których nie ma w żadnym oficjalnym katalogu. Kupiłem kiedyś kilka par z USA to nic w nich nie pękało ani nie odklejało się. Reebok classic nosiłem przez 3 lata ( czarne bo białe szybciej się brudzą) i też super wytrzymałe, a zapłaciłem za nie ok. 190 zł .
Tak w ogóle to Nike nie ma w Polsce oficjalnej filii więc reklamacje po 6 miesiacach są często olewane.

Popieram, cena odstrasza ale jakość bez porównania do tego gówna wypuszczanego w siecówkach.

A nie macie tak, ze jak wpadacie do sklepu Levisa to 3/4 krojow jest bardzo klasycznych, czesto nie nadazacajcych za obecnymi trendami? Sposob wytarc Levisow przypomina mi styl rynku z przed 5 lat i nie przemawia do mnie "klasyczna elegancja". Jak juz mam wybrac jeansy z wyzszej polki to zdecydowanie wole np. Pepe Jeans, ktory jest zawsze na topie z trendami.

Niestety nike w Polsce - baaaardzo często jest podrabiany i to głównie AM i inne najlpopularniejsze modele w kolorach, których nie ma w żadnym oficjalnym katalogu. Kupiłem kiedyś kilka par z USA to nic w nich nie pękało ani nie odklejało się. Reebok classic nosiłem przez 3 lata ( czarne bo białe szybciej się brudzą) i też super wytrzymałe, a zapłaciłem za nie ok. 190 zł .
Tak w ogóle to Nike nie ma w Polsce oficjalnej filii więc reklamacje po 6 miesiacach są często olewane.
wszystko jest wszedzie podrabiane, ale jak cos w skelepie stacjonarnym kupujesz to na 99% sa oryginalne, jak na allegro to 50/50 ze podroby
ale nie ma podrob 1:1 zawsze jest jakas roznica

Kolegi podrzucą dobre linki do sklepów online gdzie można ciekawe ciuchy kupic, szczególnie teraz kiedy sa wyprzedaże, prosze:)
Na pewno macie jakieś sprawdzone sklepy:)
Answer - Pare razy robiłem zakupy w i jest Oki
Zalando odpada ze względu na kompletny brak podawania choc przyblizonej rozmiarówki- polityka zwrotów nie jest do końca dla mnie

Kolegi podrzucą dobre linki do sklepów online gdzie można ciekawe ciuchy kupic, szczególnie teraz kiedy sa wyprzedaże, prosze:)
Zalando odpada ze względu na kompletny brak podawania choc przyblizonej rozmiarówki- polityka zwrotów nie jest do końca dla mnie
http://www2.hm.com/pl_pl/wyprzedaz/...type=men_all&sort=stock&offset=0&page-size=60
http://www.pullandbear.com/pl/en/man/favourites-c1010054548.html?SALES
tutaj z nike jeszcze mam kod -15% do ceny jak cos znajdziesz
http://worldbox.pl/products/przecenan/keyword,przecenaN

Dwa dni szukania koszul. Rezultat jebane zero. Na długość się nie da nic dopasować:(

Medicine, top secret.

No wlasnie-skracają na długość?
W sensie rękawy? Chyba bez problemu. Jeśli chodzi o koszule to skroca, ale weź pod uwagę że utraci fason, bo przecież guziki stanowią granice. Najwyżej będziesz wpuszczal.

Wpuszczać mogę i tak. Chyba schudne
Powinieneś zacząć od zamówienia cateringu dietetycznego. Najlepiej z aveppi. To takie modne ostatnio. Wyznacznik zamożności, braku czasu, zapracowania i zdrowego trybu życia :)

Co do butów Nike to już 2 rok mam AirMaxy 90 które wyglądają jak nowe + do tego nie miałem nigdy wygodniejszych butów. Także chyba mi się udało z zakupem.

a Co do butów do płaszcza/eleganckich/ itp to wyrwałem w promocji coś takiego:
prezentują się super, zobaczymy ile wytrzymają
https://badura.pl/products,kozaki,41139,4453-688

Co do butów Nike to już 2 rok mam AirMaxy 90 które wyglądają jak nowe + do tego nie miałem nigdy wygodniejszych butów. Także chyba mi się udało z zakupem.

a Co do butów do płaszcza/eleganckich/ itp to wyrwałem w promocji coś takiego:
prezentują się super, zobaczymy ile wytrzymają
https://badura.pl/products,kozaki,41139,4453-688

Mam 3 rok podobne buty z Badury, ale czarne i bez zamka. Praktycznie wygladaja jak nowe mimo, ze ich nie oszczedzam czy zima czy snieg z sola. Mega jakosc.

Mam 3 rok podobne buty z Badury, ale czarne i bez zamka. Praktycznie wygladaja jak nowe mimo, ze ich nie oszczedzam czy zima czy snieg z sola. Mega jakosc.
To moje pierwsze buty z Badury, po zakupie sprawdziłem opinie o sklepie i jest gorzej niż źle, sklep jest strasznie jechany, mam nadzieję, że mi się nie rozkleją szybko.

Dobra, kupiłem koszulę XL z Zary. Ledwo zapiąłem na klacie, trochę jak Jóźwiak, ale przynajmniej za dupę nie schodzi. Fajne spodnie mają takie pół garniak, pół bluza z kapturem.

getIconLogo.do

takie najkusie dzisiaj ogarnąłem w outlecie... :) #cenaczynicuda #huaracheeclipse

Nie rozumiem popularnosci tych butow ale jak wszystko tutaj kwestia gustu.

#huarachenielubie
mi się te pozostałe modele ich też nie podobają, ale te mi się rzuciły w oko, jak założyłem na nogę... mega wygodne.

mi się te pozostałe modele ich też nie podobają, ale te mi się rzuciły w oko, jak założyłem na nogę... mega wygodne.

de gustibus non est disputandum:)
aktualnie jestem na tropie całych czarnych sneakersów ( także podeszwa) odszedłem troche od koncepcji ,że muszą to by trampki ( patrz pogoda ) i mam zagwozdke:
images
zeus Adidas
nike-air-max-1-essential-triple-black-07-570x400.jpg
Air Max 1

tez ogladałem Reebok Ventilator, i Asics Gel Lyte V, może jakies podrzucicie jeszcze?

Te adidasa super. Na wiosnę będę szukał podobnych. Już mam upatrzone takie, w których śmiga DC :p

0000197772957_ecco-83751401001_ws_001.jpg
Miałem już jedne Ecco Biom mega wygodne mysle o tych ale lekka dojebka ceny

Back