Masu
UFC Middleweight
I już się spóźnia? Na plaży kupiłeś?moj nowy rolex
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I już się spóźnia? Na plaży kupiłeś?moj nowy rolex
![]()
![]()
![]()
na luksusowezegarki24.plI już się spóźnia? Na plaży kupiłeś?
Miał ktoś na forum Jordany Retro V? Chodzi mi o wytrzymałość, bo jak mam wyjechać te blisko 6 stówek to chciałbym trochę w nich pobujać a opinie bananowych dzieci to średnio wiarygodne bo jak się rozjebią buty to zaraz mama/tata kupi nowe. Do samego brandu mam zaufanie bo mam Spizike i Retro 4 i się trzymają super także chodzi mi tylko o wyżej wspomniany model.
moj nowy rolex
![]()
![]()
![]()
chyba nie, 16 groszy za niego dalemZłoty?

Wypaśny sikor, pozłacany?moj nowy rolex
![]()
![]()
![]()
atrapa hehWypaśny sikor, pozłacany?
E: ok:(
A tachometr działa czy atrapa?
Żadna strata i tak tego nikt nie używa, a większość nie wie jak:Datrapa heh
no za 16 groszy to wystarczy, ze fajnie wygladaŻadna strata i tak tego nikt nie używa, a większość nie wie jak:D
Szybciej grzebać w kieszeni niż spojrzeć na zegarek?:)bo szybciej telefon wyciagnac
juz lepiej chyba w no brandach chodzic, chociaz te podroby sa tak tandetne i od razu widac, ze podjebyDo dupy.Które fajne a które padaczka ?
Czy też wszystkie do dupy ?
No i mam problem taki 
Kup sobie dwie pary i noś po jednym bucie z każdego koloru:)Niesamowicie mnie wkurwia ta moda na superstary. To chyba moje ulubione buty, ale ja jestem hipsterem nie będę łaził tak jak wszyscyNo i mam problem taki
![]()
tak to chodziłem jak miałem 15 lat i miałem dwa rózne trampki bo byłem kinderpankiemKup sobie dwie pary i noś po jednym bucie z każdego koloru:)

Kurwa buntownik:Dtak to chodziłem jak miałem 15 lat i miałem dwa rózne trampki bo byłem kinderpankiem
kurwa jaki byłem zjebany wtedy
Niesamowicie mnie wkurwia ta moda na superstary. To chyba moje ulubione buty, ale ja jestem hipsterem nie będę łaził tak jak wszyscyNo i mam problem taki
![]()

kurde obeznany mocno jesteś, musiałem googlować, żeby zrozumieć o co Ci chodziWszystko wina Pharrella :) Wyobraz sobie teraz moj problem,to samo z Air Maxami mam. Ale widze ze gimbazie przechodzi powoli więc moj czas nadejdzie jeszcze.Ale co się będzie działo jak te wszystkie deadstocki z pudełek powyciągam...![]()

kurde obeznany mocno jesteś, musiałem googlować, żeby zrozumieć o co Ci chodzi![]()
super, nie wiedzialemgel lyte evo- ekskluzywny model dla sieci size?
chujowa sa w rzeczywistosci, na fotach tutaj wygladaja tylko dobrze