Roshi
Roshi
Brudasy pierdolone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nawiązującA teraz doczytaj to
![]()
A new ape from Türkiye and the radiation of late Miocene hominines - Communications Biology
An 8.7 million year old ape from Türkiye shows that Mediterranean fossil apes are diverse and part of the first known radiation of hominines (African apes and humans). Our phylogenetic analysis suggests that hominines originate in Europe.www.nature.com
To bajka, że ludzie pochodzą z afryki, do afryki wyemigrowało część wczesnych naszych wspólnych przodków z eur-azji,
a skąd małpie geny w ludziach z Afryki? Wnioskuję, że przodkowie współczesnych czarnych zaczęli po prostu dymać małpy, co zostało im do tej pory. Ładnie się to spina w całość.

jakby się ktoś nudził ;)
bierząco

Mam, ale jak chcę to go wyłączam, jednak wtedy i tak działa/m na autopilocie.Coś już o tym słyszałem, dla mnie to w chuj dziwne bo ja mam ten "wewnętrzny głos" zawsze, nie potrafię sobie wyobrazić jak to jest jak go nie ma. Ciężko mi też w to uwierzyć bo ten głos (chyba) czyni nas ludźmi, bez niego to jak? Że sam instynkt? Nie wiem. Nie zbadasz maszyną czy ktoś ma ten głos czy nie, musisz wierzyć na słowo, tyle że jak weźmiesz moją lube na takie badanie i spytasz o horoskopy to powie ci że się sprawdzają, a to chuja prawda, nie wierzę badaniom na gębę.
MACIE WEWNĘTRZNY GŁOS?

Ja tłumaczę to każdemu pepikowi za każdym razem jak ten temat się pojawia, że mają się cieszyć, że to my, a nie Ruscy weszli.no akurat niestety tak, Czesi nas za to nie lubią. A jeszcze jakieś kurwy mają czelność chwalić Kwaśniewskich czy innych Milerów

Kiedyś w Akademii Pana Kleksa to jednak był wysoki poziom edukacji

Kiedy ostatnio?a ja tam nie oglądałem tego w ogóle... jedyne kleksy jakie puszczałem to w gacie aaale też nie często raczej mało![]()