Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ze skóry którego można zrobić ładniejsze buty albo pasek do spodni?Aligator i Krokodyl
![]()
Czym się różni krokodyl od aligatora?
www.medianauka.pl
Gdzieś też czytałem że mięso z tych gadów ma ok. 46 g białka/100 g mięsa
View attachment 76272

Pewnie krokodyl bo ma wieksze zroznicowanie tej skury dinozaur chedożony ale to trzeba Cejrowskiego pytać albo innego podróznika!A ze skóry którego można zrobić ładniejsze buty albo pasek do spodni?
![]()
Ziemia jest geoidą ale w przybliżeniu sferą. Czyli to jest symetria względem środka sfery de facto o ile tam jest też ląd.Wizualizacja Antypodów, czyli tego, co jest po drugiej stronie globu... Polska nie ma niestety lądu tak leżącego...
![]()
Antypody – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org
![]()

Wow, a to mi nigdzie nie mignelo? Az dziwneA teraz doczytaj to
![]()
A new ape from Türkiye and the radiation of late Miocene hominines - Communications Biology
An 8.7 million year old ape from Türkiye shows that Mediterranean fossil apes are diverse and part of the first known radiation of hominines (African apes and humans). Our phylogenetic analysis suggests that hominines originate in Europe.www.nature.com
To bajka, że ludzie pochodzą z afryki, do afryki wyemigrowało część wczesnych naszych wspólnych przodków z eur-azji,
a skąd małpie geny w ludziach z Afryki? Wnioskuję, że przodkowie współczesnych czarnych zaczęli po prostu dymać małpy, co zostało im do tej pory. Ładnie się to spina w całość.
Z dwa dni temu słuchałem podcastu "radia naukowego" i twierdzili, że człek to z afrykiA teraz doczytaj to
![]()
A new ape from Türkiye and the radiation of late Miocene hominines - Communications Biology
An 8.7 million year old ape from Türkiye shows that Mediterranean fossil apes are diverse and part of the first known radiation of hominines (African apes and humans). Our phylogenetic analysis suggests that hominines originate in Europe.www.nature.com
To bajka, że ludzie pochodzą z afryki, do afryki wyemigrowało część wczesnych naszych wspólnych przodków z eur-azji,
a skąd małpie geny w ludziach z Afryki? Wnioskuję, że przodkowie współczesnych czarnych zaczęli po prostu dymać małpy, co zostało im do tej pory. Ładnie się to spina w całość.
Radio naukowe to tej laski? Bardzo ciekawe tematy ale podczas słuchania trzeba zatkać nos bo jebie feminizmem aż do porzygu, ale warto przetrwaćZ dwa dni temu słuchałem podcastu "radia naukowego" i twierdzili, że człek to z afryki

Nie tylko feminizmem, ale też skrajną lemingozą. Czasem to aż zęby boląRadio naukowe to tej laski? Bardzo ciekawe tematy ale podczas słuchania trzeba zatkać nos bo jebie feminizmem aż do porzygu, ale warto przetrwać![]()
Albo ja czegoś nie rzoumiem albo ta definicja na wikipedii jest błędna. Jest napisane że to punkt leżący na drugim końcu średnicy - to by był ten sam punkt!Wizualizacja Antypodów, czyli tego, co jest po drugiej stronie globu... Polska nie ma niestety lądu tak leżącego...
![]()
Antypody – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org
![]()