GroszMC
Bellator Heavyweight
Z prostych rachunków, po zaokrągleniu w dół wychodzi mi, że koleś pracował 365 dni w roku po 168 godzin dziennie
Jechać z grubasem do spodu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z prostych rachunków, po zaokrągleniu w dół wychodzi mi, że koleś pracował 365 dni w roku po 168 godzin dziennie

Bóg zapłać![]()
Kurfa jakieś zawody robio!?![]()
Gigantyczne pieniądze. Lekarz ujawnia, jak zarobił w rok ponad 3 mln zł brutto
3 mln zł brutto zarobił w ubiegłym roku 32-letni ortopeda Michał Burczy, prowadząc m.in. indywidualną praktykę lekarską - wynika z jego oświadczenia majątkowego. To daje ponad 2,6 mln zł na rękę. W rozmowie z WP...wiadomosci.wp.pl
Ależ tych ‚lekarzy’ dojebia. Pytanie czy będzie lepiej z dostępnością na NFZ czy huuja będą robili za ‚półdarmo’ i ludzi wysyłali na prywatne wizyty?View attachment 149993Wyborcza.pl
kalisz.wyborcza.pl
Nic się nie zmieniAleż tych ‚lekarzy’ dojebia. Pytanie czy będzie lepiej z dostępnością na NFZ czy huuja będą robili za ‚półdarmo’ i ludzi wysyłali na prywatne wizyty?
Amen.Nic się nie zmieni
aaa jeszcze mozna sprobowac swoich sil w akcjach np.
ja tam przygladam sie nVidia, bo teraz jest zrzut kart na rynek a mieli problem z plynnoscia wiec dobrze dla nich ale jak znowu sie boom zrobi to akcje wypierdola ladnie![]()
Bitpanda - Start investing today
Trade in minutes from only 1€. Your N. 1 European Broker for stocks, crypto, indices, ETFs and precious metals. Trade 24/7.www.bitpanda.com

Zaczyna sięCo roku to samo - jebany proces ocenjuż mnie kurwica bierze od pisania feedbackow i ocen. I tak przez kilka ładnych tygodni od czerwca
![]()

Przecież to proste,Zaczyna się
Dobrze, że jest AI, bo chuj by mnie strzelił od pisania ludziom feedbackow i ocen samodzielnie

O kurwa, tego też będziesz bronił @Uller ?
Zrobił gik za 4 miliony
![]()
Miał 32 lata i zarobił 4,3 mln zł. "Niczego nie ukradłem"
Ponad 4,3 mln zł dochodu w jednym roku, blisko 6 mln zł zarobionych podczas dwóch lat pandemii i nadal ponad milion złotych wpływów rocznie. "Gazeta Wyborcza" przytacza historię lekarza medycyny ratunkowej z...www.o2.pl

Przecież ja pierwszy tu z Kacprzyka się nabijałem.O kurwa, tego też będziesz bronił @Uller ?
Zrobił gik za 4 miliony
![]()
Miał 32 lata i zarobił 4,3 mln zł. "Niczego nie ukradłem"
Ponad 4,3 mln zł dochodu w jednym roku, blisko 6 mln zł zarobionych podczas dwóch lat pandemii i nadal ponad milion złotych wpływów rocznie. "Gazeta Wyborcza" przytacza historię lekarza medycyny ratunkowej z...www.o2.pl
Uczciwie po znajomości dostał najlepsze miejsce w mieście na punkt szczepień.Przecież ja pierwszy tu z Kacprzyka się nabijałem.
Wisi mi kto ile zarabia o ile jest to zarobione uczciwie. Czy jest tak w przypadku lekarzy-radnych, nie wiem, pewnie nie. Jeżeli nie, to jechać z nimi do spodu.

Powinien wisiec na drzewieUczciwie po znajomości w trakcie dyżurów jeździł na spotkania z deweloperami.
Tak słyszałem.O ile inne można mniej lub bardziej przeboleć to za to
Powinien wisiec na drzewie

Tej, kurła, już byśmy chłopa powiesili, a Ty po wszystkim, że "tak słyszałem"... nie pomagasz nam w kwestii przywrócenia kary śmierciTak słyszałem.

Tym bardziej bawi, że są ludzie którzy dalej wierzą w śmiercionośną koronę.Tej, kurła, już byśmy chłopa powiesili, a Ty po wszystkim, że "tak słyszałem"... nie pomagasz nam w kwestii przywrócenia kary śmierci![]()

Uczciwie po znajomości dostał najlepsze miejsce w mieście na punkt szczepień.
Uczciwie po znajomości dostał nadwyżki szpryc kiedy w innych punktach nie było.
Uczciwie po znajomości w trakcie dyżurów jeździł na spotkania z deweloperami.
Uczciwie po znajomości wykupił lokal w centrum za bezcen.
I to tak na szybko pisząc.
![]()
Mi wystarczy żeby skazać w tym wypadkuTej, kurła, już byśmy chłopa powiesili, a Ty po wszystkim, że "tak słyszałem"... nie pomagasz nam w kwestii przywrócenia kary śmierci![]()

Może Grażynka z haerów też liczy na odprawę i bonus?Panowie co tu się odjebało, to aż ciężko mi ogarnąć.
Od dwóch miechów jestem na wypowiedzeniu i generalnie to się cziluje, bo nie za bardzo chcę wracać do IT i do korpo, więc kminie na spokojnie co dalej, ale póki co wakacje.
W piątek odezwała się do mnie babka z HR-u, żeby umówić rozmowę. Sęk w tym, że to laska z firmy, w której jeszcze siedzę na wypowiedzeniu. Tłumaczę jej, jaka jest sytuacja tzn. że do końca lipca w teorii tam pracuję — na papierze, bo jestem zwolniony z obowiązku wykonywania pracy — i że, jak coś, to mogę zacząć najwcześniej we wrześniu. Głównie ze względu na to, żeby nie było ciągłości zatrudnienia, bo przez to stracę odprawę i bonusy, ale o tym rzecz jasna nie wspomniałem. Na co ona, że nie ma problemu.
I tak sobie myślę, że jeśli to jakimś cudem wypali, to okaże się, że firma, która mnie zwolniła, zapłaci mi za cztery miesiące wakacji, da odprawę plus bonus, a następnie ponownie mnie zatrudni. Już nie wspominając o kosztach rekrutacji.
A wystarczyło mnie zwyczajnie przenieść, bo to jest to samo stanowisko, tylko w innym dziale.

No właśnie obawiam się, że ona mogła czegoś nie ogarnąć, dlatego póki co podchodzę do tego z dystansem i czekam na rozwój sytuacji.Może Grażynka z haerów też liczy na odprawę i bonus?![]()
Byleby za dwa dni nie zadzwoniła i stwierdziła, że "zaszedł pomyłek".No właśnie obawiam się, że ona mogła czegoś nie ogarnąć, dlatego póki co podchodzę do tego z dystansem i czekam na rozwój sytuacji.