Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Ja tak kiedyś do gościa rzuciłem "drugi raz mnie nie zwolnisz, spierdalaj".Bardziej mnie już nie zwolnią

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak kiedyś do gościa rzuciłem "drugi raz mnie nie zwolnisz, spierdalaj".Bardziej mnie już nie zwolnią

Wydaje mi się, że to bardziej kwestia zmian jakie zaszły na przestrzeni ostatnich lat. Kiedyś to była naprawdę zajebista firma, gdzie nikt się nie spinał, DEI było jawnie wyśmiewane przez wszystkich i generalnie była chillerka.Obawiam się, że mogą mieć Cię w dupiei
A znasz się na kolorach? W grę wchodzą tylko czerwony, żółty, zielony i hoojowy. Jeżeli umiesz pracować pod presją Johana to na forum jest koleżka co ‚łatwi robotę’. Pierwszy tydzień, wiadomo, za free. Ale po kilkunastu latach możesz żyć jak pan w ‚jedynce’! @SiedemWydaje mi się, że to bardziej kwestia zmian jakie zaszły na przestrzeni ostatnich lat. Kiedyś to była naprawdę zajebista firma, gdzie nikt się nie spinał, DEI było jawnie wyśmiewane przez wszystkich i generalnie była chillerka.
Od tamtej pory wszystko poszło w stronę typowego korpo, ze wszelkimi zasadami, formalnościami, regulaminami i innym ścierwem włącznie. Wszyscy których znam - a znam naprawdę sporo osób z mojej lokalizacji - mówią wprost, że się zjebało i że siedzą tu bo muszą. W sensie, rynek jest chujowy więc nie maja wyboru.
Zresztą pies ich jebał. Jak każde inne korpo.