Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No przecież centralna ewidencja to pewnie w centrum.Oooo, a w którym miejscu to CEIDG się znajduje? Można adres?![]()

On takie ważne sprawy załatwia osobiście!Już pomijam fakt, że JDG zakłada się on-line w 15 min, ale ok, może nasz spec od cyberbezpieczenstwa wolał złożyć wniosek w urzędzie miasta![]()

No właśnie nie, musiałem jechać za centrumNo przecież centralna ewidencja to pewnie w centrum.
![]()

Wylądował głęboko w worze?No właśnie nie, musiałem jechać za centrum
W przyszłym tygodniu wyjazd integracyjny... Tym razem jachty, niestety w Polsce, ale spokojnie, powoli, małą łyżeczką
Baba z HR się pytała, czy stosuję magię, bo wczoraj dla żartu spytała, czy jeśli znajdzie się wolne miejsce to czy będę chciał, powiedziałem dla żartu że pewnie, dziś już ktoś zrezygnuje, a ona mi pisze z rana co zrobiłem, bo miejsce się zwolniło... Przypadek, a właściwie wypadek, proszę pani![]()

Czekam na opowieści z wyjazdu jak wszystkie Grażyny były pod wrażeniem sztos formy po 40tce na samych plankach, a faceciki z firmy w strachu, że chłop co nie zrobi paru pompek szkolił GROM.No właśnie nie, musiałem jechać za centrum
W przyszłym tygodniu wyjazd integracyjny... Tym razem jachty, niestety w Polsce, ale spokojnie, powoli, małą łyżeczką
Baba z HR się pytała, czy stosuję magię, bo wczoraj dla żartu spytała, czy jeśli znajdzie się wolne miejsce to czy będę chciał, powiedziałem dla żartu że pewnie, dziś już ktoś zrezygnuje, a ona mi pisze z rana co zrobiłem, bo miejsce się zwolniło... Przypadek, a właściwie wypadek, proszę pani![]()

, a faceciki z firmy w strachu, że chłop co nie zrobi paru pompek szkolił GROM.
![]()

No nie mów że ty też nie zrozumiałeś... Mordo, ja nie szkoliłem, a byłem szkolony. To chyba różnica, czy ty też nie widzisz różnicy i do wora chcesz trafić?Czekam na opowieści z wyjazdu jak wszystkie Grażyny były pod wrażeniem sztos formy po 40tce na samych plankach, a faceciki z firmy w strachu, że chłop co nie zrobi paru pompek szkolił GROM.
![]()

Chwilo trwajNo właśnie nie, musiałem jechać za centrum

Za wora to mnie możesz pobujać.No nie mów że ty też nie zrozumiałeś... Mordo, ja nie szkoliłem, a byłem szkolony. To chyba różnica, czy ty też nie widzisz różnicy i do wora chcesz trafić?
A PARĘ pompek zrobię, nawet na jednej ręce, więc z palcem w dupie![]()

Jest możliweCEIDG za centrum miasta,
O , no, no
To chyba brat mojej upośledzonej sąsiadki , która twierdzi że ruskie przylecieli do Polski na statku kosmicznym
Ciężka sprawa, trzeba dużo zrozumienia i cierpliwości.A później sobie wyobraźcie, że pracujecie z takimi ludźmi

To w jakie miejsce wybywacie na te jachty?No właśnie nie, musiałem jechać za centrum
Cisza! Cisza!To w jakie miejsce wybywacie na te jachty?

Cisza! Cisza!
Teraz to musi wygooglować GDZIE można w Polsce pojechać na te jachty.
![]()

Spokojnie, to już nie te czasy. Teraz nawet umiejętności googlowania odchodzą w niebyt. AI mu podpowie.Cisza! Cisza!
Teraz to musi wygooglować GDZIE można w Polsce pojechać na te jachty.
![]()
Kursy EJ AJ na coś się przydadząSpokojnie, to już nie te czasy. Teraz nawet umiejętności googlowania odchodzą w niebyt. AI mu podpowie.
Pchasz się do wora kolegoBez jaj.
Znalazł jakiegoś magika co mu każe na szybkości jdg zakładać, obiecuje złote góry.....klasyczna wyjebka na hajs

Może poszedł do CEIDG, nie wiadomo!![]()
Więzień zniknął z miejsca pracy. Służby prowadzą poszukiwania
Jak informuje TVN24, w piątkowy poranek więzień z Zakładu Karnego w Krzywańcu (woj. lubuskie) samowolnie opuścił miejsce pracy poza murami jednostki. Służba Więzienna rozpoczęła intensywne poszukiwania, a...www.o2.pl
Może ktoś z forum pomyśli że to był dobry przekręt i zechce powtórzyć
Miał do odsiadki rok, a teraz będzie siedział łącznie trzy, jak go znajdą... No przekręt roku normalnie![]()
jak ktoś chce pojeździć