By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

Panowie i cipki, mam pytanie - czy miał ktoś okazję korzystać z możliwości zlecania wykonania analizy innemu zleceniobiorcy?

Moja firma to akceptuje, ja znam typa, który to robi, jak to dalej wygląda?

Odpisali przecież ale chyba masz wszystkich w worze i nie widzisz :jjsmile:

Musisz czata LGPT zapytać. :cool:
Nie kłam, nikt nie odpisał, tylko jeden z wora czipsy żre i czeka na rozwój sytuacji... Już znajomego dyrektora spółki IT zapytałem, spokojnie mogę robić taki numer, będę tylko przekazywał pliki za 15% wynagrodzenia, a czas na drugą firmę zostanie.

Nie wiedziałem że można aż takie bezczelne rzeczy odpierdalać, ale tera będzie jazda finansowa:irish:

Nie kłam, nikt nie odpisał, tylko jeden z wora czipsy żre i czeka na rozwój sytuacji... Już znajomego dyrektora spółki IT zapytałem, spokojnie mogę robić taki numer, będę tylko przekazywał pliki za 15% wynagrodzenia, a czas na drugą firmę zostanie.

Nie wiedziałem że można aż takie bezczelne rzeczy odpierdalać, ale tera będzie jazda finansowa:irish:
Ludzie nie takie machlojki odwalają, więc mnie nic już nie zdziwi.. :cool:
Pewnie można tak robić ale czy to do końca legalne? Chuj wie.
Skoro znasz typa który tak robi, i masz znajomego dyrektora to podpytaj u nich, co robić żeby się nikt nie czepiał.
Tu na cohones się nie dowiesz, tu sami uczciwi ludzie, co nie potrzebuja robić przekrętów na marne paręnaście tysi bo mają więcej na legalu :jjsmile:

Ludzie nie takie machlojki odwalają, więc mnie nic już nie zdziwi.. :cool:
Pewnie można tak robić ale czy to do końca legalne? Chuj wie.
Skoro znasz typa który tak robi, i masz znajomego dyrektora to podpytaj u nich, co robić żeby się nikt nie czepiał.
Tu na cohones się nie dowiesz, tu sami uczciwi ludzie, co nie potrzebuja robić przekrętów na marne paręnaście tysi bo mają więcej na legalu :jjsmile:
Mordo, właśnie w kontrakcie widzę zapis, że firma akceptuje podwykonawców, znam typa który ma firmę do tego (i jest jednym z najlepszych w branży btw), więc raczej nie będę się cackał i uderzę z grubej rury, bo gazrurką to się źle kojarzy :irish:

Jak się uda to w sumie prawie jak dochód bierny :beczka:

Mordo, właśnie w kontrakcie widzę zapis, że firma akceptuje podwykonawców, znam typa który ma firmę do tego (i jest jednym z najlepszych w branży btw), więc raczej nie będę się cackał i uderzę z grubej rury, bo gazrurką to się źle kojarzy :irish:

Jak się uda to w sumie prawie jak dochód bierny :beczka:
No i git! To wjeżdżaj na pełnej
:enterthehorwitch:

Powodzonka!

Lecimy tu, dziś podpisuję kontrakt!:lsdtrip:
Kuurła Drzewo, a ty nie miałeś już wcześniej pracować w IT? Teraz chyba najgorszy czas dla tych co chcą dopiero wchodzić do tej branży, ale z tego co pisałeś to ty chyba już dłużej działasz?

Kuurła Drzewo, a ty nie miałeś już wcześniej pracować w IT? Teraz chyba najgorszy czas dla tych co chcą dopiero wchodzić do tej branży, ale z tego co pisałeś to ty chyba już dłużej działasz?
Pracowałem w charakterze ziomka od it na całkiem wysokim stanowisku, ale firma zdecydowanie nie wytwarzała kodu :jjsmile:

Tym razem bezpośrednio w IT:enterthehorwitch:

Byku umiesz już odzyskać hasło do konta czy jeszcze tego nie było na szkoleniu?

:putinlaugh:
Mordo, ten rok odpoczynku mi dobrze zrobił, a i wór lżejszy do dźwigania, choć więcej w nim szmelc-owników niż wcześniej :tysonhappy:

Jak mnie najdzie, to znów zapomnę i po problemie :gospeldance:

Tak sobie czytam ten wątek i mam pytanie do bardziej doświadczonych na tym forum: obecny epizod to efekt leków czy ich braku?

1000041031.jpg

Ceną sukcesu jest możliwość zrobienia z siebie głupka.

To prawie darmo... :lesnarhappy:

Szef dowiedział się że mogę zacząć tydzień wcześniej i się zaczęło... Dostałem polecenie "Ciśnij". No to pojechałem do CEIDG, ogarnąłem, do południa ma być NIP i REGON.

Szef: "super info".

A ja zajarzyłem, że to przecież lekko 5K więcej na koniec miesiąca. :robertmakeup:

To poza worem, więc i tak nie zobaczysz :crazy:

A na serio - ty poważnie nie potrafisz szukać w sieci w 2025 roku?
To może Ty też poszukaj w sieci i rozszyfruj co znaczą poszczególne literki.
No chyba, że pojechałeś do ministerstwa :beczka:
tylko do którego ministerstwa bo po rekonstrukcji trochę się pozmieniało.

Pracownik IT z pensją kilkadziesiąt k, a podstaw nie ogarnia :DC:

To może Ty też poszukaj w sieci i rozszyfruj co znaczą poszczególne literki.
No chyba, że pojechałeś do ministerstwa :beczka:
tylko do którego ministerstwa bo po rekonstrukcji trochę się pozmieniało.

Pracownik IT z pensją kilkadziesiąt k, a podstaw nie ogarnia :DC:
Już pomijam fakt, że JDG zakłada się on-line w 15 min, ale ok, może nasz spec od cyberbezpieczenstwa wolał złożyć wniosek w urzędzie miasta :pociesznymirek:

Back