Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odpisali przecież ale chyba masz wszystkich w worze i nie widziszTemat podwykonawcy w IT nikomu jeszcze nie jest znany? Naprawdę?![]()

Temat podwykonawcy w IT nikomu jeszcze nie jest znany? Naprawdę?![]()

Nie kłam, nikt nie odpisał, tylko jeden z wora czipsy żre i czeka na rozwój sytuacji... Już znajomego dyrektora spółki IT zapytałem, spokojnie mogę robić taki numer, będę tylko przekazywał pliki za 15% wynagrodzenia, a czas na drugą firmę zostanie.Odpisali przecież ale chyba masz wszystkich w worze i nie widzisz
Musisz czata LGPT zapytać.![]()

Ludzie nie takie machlojki odwalają, więc mnie nic już nie zdziwi..Nie kłam, nikt nie odpisał, tylko jeden z wora czipsy żre i czeka na rozwój sytuacji... Już znajomego dyrektora spółki IT zapytałem, spokojnie mogę robić taki numer, będę tylko przekazywał pliki za 15% wynagrodzenia, a czas na drugą firmę zostanie.
Nie wiedziałem że można aż takie bezczelne rzeczy odpierdalać, ale tera będzie jazda finansowa![]()

Mordo, właśnie w kontrakcie widzę zapis, że firma akceptuje podwykonawców, znam typa który ma firmę do tego (i jest jednym z najlepszych w branży btw), więc raczej nie będę się cackał i uderzę z grubej rury, bo gazrurką to się źle kojarzyLudzie nie takie machlojki odwalają, więc mnie nic już nie zdziwi..
Pewnie można tak robić ale czy to do końca legalne? Chuj wie.
Skoro znasz typa który tak robi, i masz znajomego dyrektora to podpytaj u nich, co robić żeby się nikt nie czepiał.
Tu na cohones się nie dowiesz, tu sami uczciwi ludzie, co nie potrzebuja robić przekrętów na marne paręnaście tysi bo mają więcej na legalu![]()

No i git! To wjeżdżaj na pełnejMordo, właśnie w kontrakcie widzę zapis, że firma akceptuje podwykonawców, znam typa który ma firmę do tego (i jest jednym z najlepszych w branży btw), więc raczej nie będę się cackał i uderzę z grubej rury, bo gazrurką to się źle kojarzy
Jak się uda to w sumie prawie jak dochód bierny![]()

Lecimy tu, dziś podpisuję kontrakt!No i git! To wjeżdżaj na pełnej
Powodzonka!

Kuurła Drzewo, a ty nie miałeś już wcześniej pracować w IT? Teraz chyba najgorszy czas dla tych co chcą dopiero wchodzić do tej branży, ale z tego co pisałeś to ty chyba już dłużej działasz?Lecimy tu, dziś podpisuję kontrakt!![]()
Pisał pisał, różne rzeczy pisał.Kuurła Drzewo, a ty nie miałeś już wcześniej pracować w IT? Teraz chyba najgorszy czas dla tych co chcą dopiero wchodzić do tej branży, ale z tego co pisałeś to ty chyba już dłużej działasz?

Pracowałem w charakterze ziomka od it na całkiem wysokim stanowisku, ale firma zdecydowanie nie wytwarzała koduKuurła Drzewo, a ty nie miałeś już wcześniej pracować w IT? Teraz chyba najgorszy czas dla tych co chcą dopiero wchodzić do tej branży, ale z tego co pisałeś to ty chyba już dłużej działasz?

Byku umiesz już odzyskać hasło do konta czy jeszcze tego nie było na szkoleniu?Pracowałem w charakterze ziomka od it na całkiem wysokim stanowisku, ale firma zdecydowanie nie wytwarzała kodu
Tym razem bezpośrednio w IT![]()

Mordo, ten rok odpoczynku mi dobrze zrobił, a i wór lżejszy do dźwigania, choć więcej w nim szmelc-owników niż wcześniejByku umiesz już odzyskać hasło do konta czy jeszcze tego nie było na szkoleniu?
![]()

Byku umiesz już odzyskać hasło do konta czy jeszcze tego nie było na szkoleniu?
![]()

Saszka ja nie o to pytałem.Mordo, ten rok odpoczynku mi dobrze zrobił, a i wór lżejszy do dźwigania, choć więcej w nim szmelc-owników niż wcześniej
Jak mnie najdzie, to znów zapomnę i po problemie![]()

Już znajomego dyrektora spółki IT
znam typa który ma firmę do tego (i jest jednym z najlepszych w branży btw)

i tak długo wytrzymałHasła to bardziej IAM, niż AI, na kursach z AI tego nie znajdzie... Ale można szukać, prędzej czy później powinno się udaćSaszka ja nie o to pytałem.
![]()

myślę że uciekli we dwójkę ze spaovemCzytaliscie, że w Choroszczy pełna mobilizacja, bo jeden z pacjentów wyskoczył z okna, oddalił się w nieznanym kierunku i od co najmniej kilku dni nie mogą go namierzyc![]()
o i zleconko siadło na krótki ruch do szczytu, bo tu już za gorąco się robi, grozi korektą jak nie w tym to na początku przyszłego rokuja liczę chociaż na 164,42$ to coś dorzucę
Uważaj kolego. Pchasz się do wora...Tak sobie czytam ten wątek i mam pytanie do bardziej doświadczonych na tym forum: obecny epizod to efekt leków czy ich braku?
Oooo, a w którym miejscu to CEIDG się znajduje? Można adres?No to pojechałem do CEIDG

No to pojechałem do CEIDG, ogarnąłem, do południa ma być NIP i REGON

To poza worem, więc i tak nie zobaczyszOooo, a w którym miejscu to CEIDG się znajduje? Można adres?![]()
To może Ty też poszukaj w sieci i rozszyfruj co znaczą poszczególne literki.To poza worem, więc i tak nie zobaczysz
A na serio - ty poważnie nie potrafisz szukać w sieci w 2025 roku?

Już pomijam fakt, że JDG zakłada się on-line w 15 min, ale ok, może nasz spec od cyberbezpieczenstwa wolał złożyć wniosek w urzędzie miastaTo może Ty też poszukaj w sieci i rozszyfruj co znaczą poszczególne literki.
No chyba, że pojechałeś do ministerstwa
tylko do którego ministerstwa bo po rekonstrukcji trochę się pozmieniało.
Pracownik IT z pensją kilkadziesiąt k, a podstaw nie ogarnia![]()