Miskatonic
Vale Tudo Championship
Byle nie pobierałPrzyjmuje depozyty?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Byle nie pobierałPrzyjmuje depozyty?

Wszystkie transakcje czyni od rękiPrzyjmuje depozyty?
OkrutnikNasienia
Wykraczesz...Zabrać Glapińskiemu i oddać niemcom

Ostatnio świętował 20000 egzemplarzy, więc teraz już jest grubo ponad milion z książki. Czego by nie mówić o Mateuszu (bo hejtować nie zamierzam i myślę, że to najtreściwsze mięcho o inwestowaniu po tej stronie Łaby), to bez zarobku z afiliacji i książki byłby daleko od celu (choć twierdzi inaczej), bo to dało mu w 3 lata jakieś 2 miliony złotych
Dokładnie te same odczucia mam.To prawda, do tego wydał książkę kiedy jego blog był absolutnie na topie a treści miały bardzo wysoki poziom. Z drugiej strony wydaje mi się, że od pewnego czasu jakość treści mocno spadła, a niektóre pisane są, w moim odczuciu, na siłę nawet pomimo tego, że częstotliwość ich publikowania zmalała. Oczywiście nie przekreśla to wszystkiego co zrobił wcześniej i dla mnie personalnie był kopania wiedzy i inspiracji do tego jak zarządzać pieniędzmi.
To prawda, do tego wydał książkę kiedy jego blog był absolutnie na topie a treści miały bardzo wysoki poziom. Z drugiej strony wydaje mi się, że od pewnego czasu jakość treści mocno spadła, a niektóre pisane są, w moim odczuciu, na siłę nawet pomimo tego, że częstotliwość ich publikowania zmalała. Oczywiście nie przekreśla to wszystkiego co zrobił wcześniej i dla mnie personalnie był kopania wiedzy i inspiracji do tego jak zarządzać pieniędzmi.
Bo zarobiony po pachy to już nie musi za bardzo się wysilać. Wyświetlenia są? Są. Coś tam wciąż do koszyczka wpada.Dokładnie te same odczucia mam.
I czuję, że zrobi ten skok na kasę i napisze jeszcze przynajmniej jedną książkę
Forteca to IwućBo zarobiony po pachy to już nie musi za bardzo się wysilać. Wyświetlenia są? Są. Coś tam wciąż do koszyczka wpada.
Co jakiś czas ktoś fortecę kupi (sam posiadam i cenię, czy to ten drugi wydał, mylę tych gości, podobny styl mają).
Możliwe, że jeszcze coś ostatnim dechem wypchnie by zmonetyzować na zamknięcie i papa.
Tylko nie wiem czy potrzebuje tak naprawdę, czy czasem już nie czuje się wystarczająco zarobiony. Bo dochód pasywny jakiś jest a poinwestował srogo.
No i wykrakałem,w komentarzach już napisał, że zbiera materiał na kolejną książkę. Ma być coś o tym jak przeciętny Polak może o.killa lat przyspieszyć przejście na emeryturę. Najwięcej jest takich przeciętnych Polaków to i potencjalnych klientów najwięcej. Żeby tak chociaż z milion skapnął...Dokładnie te same odczucia mam.
I czuję, że zrobi ten skok na kasę i napisze jeszcze przynajmniej jedną książkę
Widzę, że próbujesz przyjąć taktykę mariusza p.?No i wykrakałem,w komentarzach już napisał, że zbiera materiał na kolejną książkę. Ma być coś o tym jak przeciętny Polak może o.killa lat przyspieszyć przejście na emeryturę. Najwięcej jest takich przeciętnych Polaków to i potencjalnych klientów najwięcej. Żeby tak chociaż z milion skapnął...

a co, wciąż przeszło 90 na blacie i lekko dygasz?Widzę, że próbujesz przyjąć taktykę mariusza p.?
![]()
przeszło, stąd dygam ale lekkoa co, wciąż przeszło 90 na blacie i lekko dygasz?

Tak, jesteśmy tu po to by dostarczać paliwo uprawiającym nas obśrupanym maszynom
www.safebox24.pl
Nie taniej kupić sejf i osadzić go w ścianie albo w podłodze?Korzysta któryś z szanownych dżentelmenów z takich usług? Albo z depozytu w banku?
Jakieś opinie, wnioski, obawy?
![]()
Skrytka depozytowa, skrytka sejfowa, skarbiec, Warszawa, Wrocław, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin
Skarbiec, skrytka depozytowa, skrytka sejfowa, skrytka bankowa, Warszawa, Wrocław, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin. Certyfikowane skarbce, skrytki depozytowe, dostęp 24/7, ubezpieczenie.www.safebox24.pl

Raczej idea tego typu rozwiązań jest właśnie taka, żeby w miarę możliwości nie trzymać kosztowności w domu.Nie taniej kupić sejf i osadzić go w ścianie albo w podłodze?
![]()
No i właśnie to mnie tak wierci w środku i to mnie powstrzymuje

Zawsze można być biednym i nie mieć tego typu problemów

Pamiętaj że to krok od kas samoobsługowych i bycia niewolnikiem. Lepiej swojska skarpeta, pomieści sporo a wiesz ze masz przy dupieNo i właśnie to mnie tak wierci w środku i to mnie powstrzymuje![]()

No pamiętam, pamiętam, wiemPamiętaj że ze to krok od kas samoobsługowych i bycia niewolnikiem. Lepiej swojska skarpeta, pomieści sporo a wiesz ze masz przy dupie![]()

Ewentualnie jak chcesz to mogę coś przechowaćNo pamiętam, pamiętam, wiem![]()
wezmę mniej niż bankTo już w piwnicy miejsca nie masz?Korzysta któryś z szanownych dżentelmenów z takich usług? Albo z depozytu w banku?
Jakieś opinie, wnioski, obawy?
![]()
Skrytka depozytowa, skrytka sejfowa, skarbiec, Warszawa, Wrocław, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin
Skarbiec, skrytka depozytowa, skrytka sejfowa, skrytka bankowa, Warszawa, Wrocław, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin. Certyfikowane skarbce, skrytki depozytowe, dostęp 24/7, ubezpieczenie.www.safebox24.pl
Wiadomka, ale nie jestem takim pejsatym zarobasem jak @Miskatonic i mi sejf na razie, powtarzam na razie wystarcza.Raczej idea tego typu rozwiązań jest właśnie taka, żeby w miarę możliwości nie trzymać kosztowności w domu.