By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

No właśnie dzwoniła do mnie jakaś małolata z ofertą na 20 klocków od ręki... ale jak powiedziałem że chwilowo nie mam zatrudnienia to rozgadywanie zakończylo się szybkim do usłyszenia...
:mamed:
Widzisz to w bankowości elektronicznej (jak nie widzisz, to nie masz takich możliwości). Procedura jest uproszczona. Jak obroty na rachunku są znaczne i regularne. Takie kredyty do jakiejś ograniczonej kwoty są możliwe przy pominięciu papierkologii bankowej (akceptuje to system, nie analityk). Oczywiście zwykle są to mocno ograniczone kwoty np. do 100 tys. PLN - kasa w 5 minut na rachunku. Oczywiście mogło się to zmienić, bo to o czym napisałem widziałem wiele lat temu.

@HubiSSJ3 kredo bez zatrudnienia? Możliwe?

Już mówiłem jak. Niektóre banki dają na podstawie historii współpracy, więc jak regularnie wpływało coś na konto i np. dorzucałes tytuł pensja, wynagrodzenie etc. to mógł system wygenerować propozycję jak jesteś ich klientem. Natomiast w innym banku niż Twój na pewno nie przejdzie.

No i za pierwszą metodę też się KNF dojebał i od marca ma nie być gotowych ofert na podstawie współpracy z bankiem, wszystko na dochodzie. A plan do zrobienia taki sam :cry:

No właśnie dzwoniła do mnie jakaś małolata z ofertą na 20 klocków od ręki... ale jak powiedziałem że chwilowo nie mam zatrudnienia to rozgadywanie zakończylo się szybkim do usłyszenia...
:mamed:
"Tak jestem zainteresowany pokazem ekskluzywnych garnków, czy na pokazie bedzie poczęstunek? Dobrze. Nie, na razie nie posiadam dochodów... Halo, halo? Kurwa rozłączyła sie" :beczka:

Dobra, kurwa, jak się włącza tego tłicza? jutuba już mam. Teraz czekam jeszcze na współpracę. Rocksi, ile płacicie za reklamę?

Dobra, kurwa, jak się włącza tego tłicza? jutuba już mam. Teraz czekam jeszcze na współpracę. Rocksi, ile płacicie za reklamę?

Byczku na strimku będziesz musiał w pontonie siedzieć żeby dobrze zarobić!

Edit: nie w pontonie a w basenie

Założyłem dziewczynie IKE obligacje w PKO.

Jak w zwykłym zakupie obligacji jest bezproblemu, wchodzę, wybieram emisje, robię przelew na drugi dzień mam.

To w tym kurestwie nie idzie znaleźć informacji jak to zrobić i kiedy to się robi jeżeli robi się automatycznie.

Dane konta IKE stan gotówkowy jest doładowany
Stan konta IKE 0 zł

Ja wiem ze tam się ustala % podziału tego itd ale jak to wykupić?

Oczywiście tępe pizdy na infolinii nie wiedzą nic. :fjedzia:

Ktoś też korzysta z tego ścierwa?

Nie traktuję inwestycji w złoto jako coś co ma mi przynieść zysk, raczej ostateczny zapas na wypadek "jak to wszystko pierdolnie".

Szczerze jednak przyznam, że jak wczoraj w kantorze przyszło mi za 3 takie 5gramowe maleństwa zapłacić prawie 6 koła to bardzo mi się smutno zrobiło. Banan dla skali :mamed: .

Jaka alternatywa na "w czasie W"? Srebro? Diamenty? Myślałem kiedyś o srebrze, ale kilogram tego, nawet teraz wart jest zaledwie 4 000. Żeby uskładać jakąkolwiek poduszkę to trzeba też od razu kupić muła, który by to nosił.

goooold.jpg

Last edited:
Nie traktuję inwestycji w złoto jako coś co ma mi przynieść zysk, raczej ostateczny zapas na wypadek "jak to wszystko pierdolnie".

Szczerze jednak przyznam, że jak wczoraj w kantorze przyszło mi za 3 takie 5gramowe maleństwa zapłacić prawie 6 koła to bardzo mi się smutno zrobiło. Banan dla skali :mamed: .

Jaka alternatywa na "w czasie W"? Srebro? Diamenty? Myślałem kiedyś o srebrze, ale kilogram tego, nawet teraz wart jest zaledwie 4 000. Żeby uskładać jakąkolwiek poduszkę to trzeba też od razu kupić muła, który by to nosił.

View attachment 121932
BTC. Wystarczy ze zapamiętasz seed, albo go sobie jakoś sprytnie zapiszesz na co są różne patenty

View attachment 121932
Bardzo ładny banan, widać że się w życiu powodzi. Ja bym inwestował w ziemie, a osobiście inwestuję w nadpłacanie kredytu hipotecznego.

Cybersec ciekawa gałąź, ale nie wiem czy się wyrobię z tym wszystkim by przyswoić na satysfakcjonującym poziomie

Back