By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

@alww to jakiś psychotest na którym poległem?
:werdum:

Screenshot_2025-02-01-15-35-34-96_0d618e5acf4fbc6d59bd9e97b2c530d5.jpg

ogólnie to co tam jest dalej zawarte w tej ankiecie to ni chuju z tego nie rozumiem o co tam pytają
:brainoverload:

@alww to jakiś psychotest na którym poległem?
:werdum:

View attachment 120296

ogólnie to co tam jest dalej zawarte w tej ankiecie to ni chuju z tego nie rozumiem o co tam pytają
:brainoverload:
1738421113010.png

myślę że się nie dogadaliście :mamed:

ogólnie mifid jest w celu zbadania profilu inwestora, tam nie ma złych odpowiedzi oprócz tej że nie chcesz otworzyć rachunku :awesome:
Trzeba wypełnić ankietę bo prawo jest takie. Na 99% Ci wyjdzie profil neutralny i lecisz dalej. Tylko no musisz przejść przez kroki wszystkie i zaznaczyć że jesteś świadomy ryzyka

View attachment 120299

myślę że się nie dogadaliście :mamed:

ogólnie mifid jest w celu zbadania profilu inwestora, tam nie ma złych odpowiedzi oprócz tej że nie chcesz otworzyć rachunku :awesome:
Trzeba wypełnić ankietę bo prawo jest takie.

jasne, jak mus to mus, ale to nie zmienia faktu że człowiek to jednak głupi w tym temacie całkowicie
:stevecarell:

Edit, jak już to konto otworze to muszę tam od razu hajs wpłacić?

jasne, jak mus to mus, ale to nie zmienia faktu że człowiek to jednak głupi w tym temacie całkowicie
:stevecarell:

Edit, jak już to konto otworze to muszę tam od razu hajs wpłacić?
1738421848809.png

raczej nie zamykają realnych kont (na XTB można też otwierać treningowe demo konta z wirtualną gotówka które są zamykane po jakimś czasie)

Jak Cię zaczną naliczać za brak aktywności to i tak dochodzą do 0 na saldzie i się stopuje

View attachment 120300
raczej nie zamykają realnych kont (na XTB można też otwierać treningowe demo konta z wirtualną gotówka które są zamykane po jakimś czasie)

Jak Cię zaczną naliczać za brak aktywności to i tak dochodzą do 0 na saldzie i się stopuje
Chciałem już otworzyć ale kierwa przyszłość firmy w której pracuje nie rysuje się kolorowo, chyba wstrzymam konie na pół roku dopóki się nie wyklaruje co dalej

Chciałem już otworzyć ale kierwa przyszłość firmy w której pracuje nie rysuje się kolorowo, chyba wstrzymam konie na pół roku dopóki się nie wyklaruje co dalej
Jak chcesz, jeżeli oszczędzasz jakąś kase co miesiąc to na Twoim miejscu bym otwierał. Nawet te 5% dochodów sobie wpłacał i oszczędzał aktywnie w międzyczasie pooglądał filmiki na yt o tym by coś wiedzy zaczerpnąć.

Zawsze też możesz zacząć od obligacji skarbowych.

Cywil na „5” :antonio: Tym samym sesja zdana w pierwszych terminach, czas się udać na zasłużony odpoczynek :kis:
:tiphatb:
No proszę zaplanował jednak nie klikać w kąkuter, szacun.

Tylko mamy tu jednego absolwenta prawa,
c60b013ffee6cfa09075fb1d9cd5b53f.gif

co jednak zrobił szpagat i wypierdolił klikać w kąkuter.

Last edited:
:tiphatb:
No proszę zaplanował jednak nie klikać w kąkuter, szacun.

Tylko mamy tu jednego absolwenta prawa,
c60b013ffee6cfa09075fb1d9cd5b53f.gif

co jednak zrobił szpagat i wypierdolił klikać w kąkuter.
Ale mój plan to dalej robić to co robię m.in. klikać na kąkuterze, a w zasadzie robić już tylko to :beczka:

Potrzebuję jednak kilku papierów i pieczątki z odpowiednim tytułem żeby mnie partnerzy do najgłębszego koryta najlepszego laptopa dopuścili

No dobra, a jak mam dobre wpływy na konto a chwilowo brak roboty. :mamed:
Bank Ci technicznie nie da, bo nie masz zabezpieczenia przez zatrudnienie.

Ja się w Polsce nie rozliczam, żeby wziąć telefon na raty musiałem trochę pokombinować.

Back