Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@alww to jakiś psychotest na którym poległem?
View attachment 120296
ogólnie to co tam jest dalej zawarte w tej ankiecie to ni chuju z tego nie rozumiem o co tam pytają
![]()

View attachment 120299
myślę że się nie dogadaliście
ogólnie mifid jest w celu zbadania profilu inwestora, tam nie ma złych odpowiedzi oprócz tej że nie chcesz otworzyć rachunku
Trzeba wypełnić ankietę bo prawo jest takie.

jasne, jak mus to mus, ale to nie zmienia faktu że człowiek to jednak głupi w tym temacie całkowicie
Edit, jak już to konto otworze to muszę tam od razu hajs wpłacić?
Chciałem już otworzyć ale kierwa przyszłość firmy w której pracuje nie rysuje się kolorowo, chyba wstrzymam konie na pół roku dopóki się nie wyklaruje co dalejView attachment 120300
raczej nie zamykają realnych kont (na XTB można też otwierać treningowe demo konta z wirtualną gotówka które są zamykane po jakimś czasie)
Jak Cię zaczną naliczać za brak aktywności to i tak dochodzą do 0 na saldzie i się stopuje
Jak chcesz, jeżeli oszczędzasz jakąś kase co miesiąc to na Twoim miejscu bym otwierał. Nawet te 5% dochodów sobie wpłacał i oszczędzał aktywnie w międzyczasie pooglądał filmiki na yt o tym by coś wiedzy zaczerpnąć.Chciałem już otworzyć ale kierwa przyszłość firmy w której pracuje nie rysuje się kolorowo, chyba wstrzymam konie na pół roku dopóki się nie wyklaruje co dalej
chyba bylo znacznie wiecej niz 10k.10k na pewno. Jeżeli rozbijesz duża kwotę 'na raty' to i tak możesz sie z czasem zdziwić lecz nie jest to regułą, żydowskie oko jest czujne jak ważka.
Jak po jakiejs bliskiej rodzinie to jeszcze nie ma lipy az takiej. Jak jakieś transakcje z lewymi umowami czy inne dziwne rzeczy to już ruletkachyba bylo znacznie wiecej niz 10k.

dobrze wiesz tylko juz masz innych kolegow...Nie znam sie, nie orientuje się, nie mam opinii![]()

Cywil na „5”Studiów mi się zachciało na stare lata, teraz z roboty prosto do książek żeby sesję zaliczyć![]()
Tym samym sesja zdana w pierwszych terminach, czas się udać na zasłużony odpoczynek 
Kujon!Cywil na „5”Tym samym sesja zdana w pierwszych terminach, czas się udać na zasłużony odpoczynek
![]()
COHONES nie bierze jeńców! AUUUUCywil na „5”Tym samym sesja zdana w pierwszych terminach, czas się udać na zasłużony odpoczynek
![]()

Kolana zdarte...Cywil na „5”Tym samym sesja zdana w pierwszych terminach, czas się udać na zasłużony odpoczynek
![]()

Cywil na „5”Tym samym sesja zdana w pierwszych terminach, czas się udać na zasłużony odpoczynek
![]()

Ale mój plan to dalej robić to co robię m.in. klikać na kąkuterze, a w zasadzie robić już tylko to
No proszę zaplanował jednak nie klikać w kąkuter, szacun.
Tylko mamy tu jednego absolwenta prawa,
![]()
co jednak zrobił szpagat i wypierdolił klikać w kąkuter.
A dadzą do niego chociaż drugi monitor?
![]()

jak sprzedasz krypto
i dasz wkład własny
No dobra, a jak mam dobre wpływy na konto a chwilowo brak roboty.Jak masz majątek pod zastaw jak najbardziej możliwe.

To Cie US dojedzie w ramach bonusuNo dobra, a jak mam dobre wpływy na konto a chwilowo brak roboty.![]()
Bank Ci technicznie nie da, bo nie masz zabezpieczenia przez zatrudnienie.No dobra, a jak mam dobre wpływy na konto a chwilowo brak roboty.![]()