By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

to musisz jechac do galerii arakady lub zlote tarasy dokladnie do sklepu sizzer i kupic adidas nmd og white za 750 zl ich cena rynkowa to zalezy od rozmiaru, ale minimum 400 euro
chyba zadnej listy tam nie ma, bo napisali "kto pierwszy ten lepszy"

to musisz jechac do galerii arakady lub zlote tarasy dokladnie do sklepu sizzer i kupic adidas nmd og white za 750 zl ich cena rynkowa to zalezy od rozmiaru, ale minimum 400 euro
Pojebawszy?

Raczej nie nazwałbym tego chwaleniem się luksusem, ale oznajmieniem wirtualnemu światu, że czerpie się z życia całymi garściami. To tak jak wrzucanie pokonanych kilometrów na endomondo przez różne lochy w okresie letnim. Ci chwalący się luksusem raczej wrzucają zdjęcia z ekskluzywnych lokali, drogich samochodów, w markowych ciuchach.
To zupełnie inna grupa. Ja mówię o ludziach, którzy napierdalają zdjęcia kaszanki z opisem, że to z gospodarstwa z mazurskiej wsi.

Kupie 1000?

nie, yeezy
6500zl
yeezy-750-light-grey-gum-03_llgdyg.jpg

Dla mnie tez za daleko, wole sie wyspać:(
Ty od siebie z pracy do CH "Arkady" za daleko to nie masz :-D
Nie będę stał od rana w kolejce po pedalskie buty jak jakiś pojeb.

Ty od siebie z pracy do CH "Arkady" za daleko to nie masz :-D

Nie będę stał od rana w kolejce po pedalskie buty jak jakiś pojeb.
O Arkadie mu chodziło ale tak czy inaczej mnie nie jeszcze nie pojebalo:D

• Like
Reactions: mat
"firmy stają przed koniecznością podwyżek pensji" - a myśleli biedni że to nigdy nie nastąpi :DC:

W koncu, ale i tak znajac zycie przesiebiorczy Janusz zacznie zaraz zatrudniac Ukraincow, Bialorusinow itd. byle tylko nie podniesc plac.

"firmy stają przed koniecznością podwyżek pensji" - a myśleli biedni że to nigdy nie nastąpi :DC:
U mnie w firmie zrobili piekny "przekręt". Dali kilkaset zł podwyżki ale za to ucięli premie prawie o 50%. Przez to osoby, które do tej pory wyrabiały plany obrotowe, marzowe itd dostały po kieszeni za to Ci, którzy i tak byli w dupie dostali ekstra kase. Tym sposobem już poleciały wypowiedzenia umowy i tracą co lepszych pracowników... ale cóż, zaoszczędzą trochę na wypłatach :DC:

U mnie w firmie zrobili piekny "przekręt". Dali kilkaset zł podwyżki ale za to ucięli premie prawie o 50%. Przez to osoby, które do tej pory wyrabiały plany obrotowe, marzowe itd dostały po kieszeni za to Ci, którzy i tak byli w dupie dostali ekstra kase. Tym sposobem już poleciały wypowiedzenia umowy i tracą co lepszych pracowników... ale cóż, zaoszczędzą trochę na wypłatach :DC:
U mnie tak samo. Podwyżka podstawy o jakieś 9% i jednocześnie zmniejszenie premii o jakieś 30-40%.

#dobrazmiana :DC:

Back