L
_Logan_
Guest
Wszędzie mówią że praca w młodym dynamicznym zespole w fajnej atmosferze z możliwością rozwoju. My tak nie mówimy :DWszędzie tak mówią![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszędzie mówią że praca w młodym dynamicznym zespole w fajnej atmosferze z możliwością rozwoju. My tak nie mówimy :DWszędzie tak mówią![]()
trzeba mieć musk?Wszędzie mówią że praca w młodym dynamicznym zespole w fajnej atmosferze z możliwością rozwoju. My tak nie mówimy :D
Trzeba mieć cohones.trzeba mieć musk?
Wszędzie mówią że praca w młodym dynamicznym zespole w fajnej atmosferze z możliwością rozwoju. My tak nie mówimy :D

Co z tego jest nieprawdziwe ?Wszędzie mówią że praca w młodym dynamicznym zespole w fajnej atmosferze z możliwością rozwoju. My tak nie mówimy :D
Talon masz do wykorzystania do końca 2017 jakby co. Chyba że lafirynda złapie adidasa, więc warto się spieszyć.nie no lafiryndy nie potrzebuję, przy mojej obecnej kurewsko słabej finansowej sytuacji to lafirynda byłaby marnotrawieniem kasy także nie odciążajcie swoich portfeli
Cenię sobie szczerośćWszędzie mówią że praca w młodym dynamicznym zespole w fajnej atmosferze z możliwością rozwoju. My tak nie mówimy :D
Cenię sobie szczerość
Przeciez on Ci pomaluje trawe i skosi plot.Jutro o 8 u mnie pod domem. Trzeba skosić trawę i pomalować płot
10zł/h. Więcej nie dostaniesz.
@Born2kill Ten drugi sklep , co go otworzyli niedawno, to jakoś z Waszym współpracuje? Bo jakoś widze rotację pracowników pomiędzy obydwoma...Jak to jest?
Ps. A może po prostu kilku odeszło do nowootwartego i już tylko w "rzeźni" działa..?
To na osiedlu już pojechanePS: Wczoraj złapałem złodzieja. Trzech typków przyszło, ale jeden coś wyniósł i myślał, że mi spierdoli :) Ale jak doleciałem to od razu "spokojnie, spokojnie!", a myślałem, że się postawią, ktoś nagra i kariera gotowa ;DDD
a myślałem, że się postawią, ktoś nagra i kariera gotowa ;DDD
Drug
PS: Wczoraj złapałem złodzieja.
Ale trolling :D 17-19, koledzy podobnie. Wysoki 185-190cm i szczuply :) Ale na pewno cięższy o 10-15kg ;) No, ale wymiękł mimo wszystko. Wiesz, warunki fizyczne to jedno, możesz widzieć 120kg zabijakę, a 120kg "babyface'a". Podobnie jest przy mniejszych warunkach. Ba, po mniejszym się mniej spodziewasz niż po dużym gościu, a bywa zaskakująco czasem, to też działa na plus w życiu ;) Poza tym widzieli czujność do łapania, no i jak widział jak szybko do niego dopadłem...Wszystko rozgrywa się w głowie w takich chwilach, a ja bym się nie pierdolił w łagodne traktowanie. W zasadzie myślałem czy od razu mu pleców nie zaatakować lub wjechać w nogi, ale wolałem mu zabiec na lajcie drogę, a on od razu się poddał :D Dobrze, premia będzie :)ile miał lat ? 6 ?
Ale trolling :D 17-19, koledzy podobnie. Wysoki 185-190cm i szczuply :) Ale na pewno cięższy o 10-15kg ;) No, ale wymiękł mimo wszystko. Wiesz, warunki fizyczne to jedno, możesz widzieć 120kg zabijakę, a 120kg "babyface'a". Podobnie jest przy mniejszych warunkach. Ba, po mniejszym się mniej spodziewasz niż po dużym gościu, a bywa zaskakująco czasem, to też działa na plus w życiu ;) Poza tym widzieli czujność do łapania, no i jak widział jak szybko do niego dopadłem...Wszystko rozgrywa się w głowie w takich chwilach, a ja bym się nie pierdolił w łagodne traktowanie. W zasadzie myślałem czy od razu mu pleców nie zaatakować lub wjechać w nogi, ale wolałem mu zabiec na lajcie drogę, a on od razu się poddał :D Dobrze, premia będzie :)

Ale trolling :D 17-19, koledzy podobnie. Wysoki 185-190cm i szczuply :) Ale na pewno cięższy o 10-15kg ;) No, ale wymiękł mimo wszystko. Wiesz, warunki fizyczne to jedno, możesz widzieć 120kg zabijakę, a 120kg "babyface'a". Podobnie jest przy mniejszych warunkach. Ba, po mniejszym się mniej spodziewasz niż po dużym gościu, a bywa zaskakująco czasem, to też działa na plus w życiu ;) Poza tym widzieli czujność do łapania, no i jak widział jak szybko do niego dopadłem...Wszystko rozgrywa się w głowie w takich chwilach, a ja bym się nie pierdolił w łagodne traktowanie. W zasadzie myślałem czy od razu mu pleców nie zaatakować lub wjechać w nogi, ale wolałem mu zabiec na lajcie drogę, a on od razu się poddał :D Dobrze, premia będzie :)
A mógł zabić.Ale trolling :D 17-19, koledzy podobnie. Wysoki 185-190cm i szczuply :) Ale na pewno cięższy o 10-15kg ;) No, ale wymiękł mimo wszystko. Wiesz, warunki fizyczne to jedno, możesz widzieć 120kg zabijakę, a 120kg "babyface'a". Podobnie jest przy mniejszych warunkach. Ba, po mniejszym się mniej spodziewasz niż po dużym gościu, a bywa zaskakująco czasem, to też działa na plus w życiu ;) Poza tym widzieli czujność do łapania, no i jak widział jak szybko do niego dopadłem...Wszystko rozgrywa się w głowie w takich chwilach, a ja bym się nie pierdolił w łagodne traktowanie. W zasadzie myślałem czy od razu mu pleców nie zaatakować lub wjechać w nogi, ale wolałem mu zabiec na lajcie drogę, a on od razu się poddał :D Dobrze, premia będzie :)
Hahahahah, jak czytałem post Borna to tylko myślałem jak szybko zareagujesz. #PerfectMix
przejebana robotaCoś w tym jest, ale najpierw musze trochę z długów powychodzić więc chyba się zdecyduje. Dam znać jutro.
Raczej nie nazwałbym tego chwaleniem się luksusem, ale oznajmieniem wirtualnemu światu, że czerpie się z życia całymi garściami. To tak jak wrzucanie pokonanych kilometrów na endomondo przez różne lochy w okresie letnim. Ci chwalący się luksusem raczej wrzucają zdjęcia z ekskluzywnych lokali, drogich samochodów, w markowych ciuchach.Wyskoczyłem sobie dzisiaj na rower, objechałem trochę miasta, zatrzymałem się na żarcie i tak rozkminiłem, że teraz to popierdolone społeczeństwo taką formę spędzania czasu traktuje jako coś kurwa luksusowego, robią live stream z życia, napierdalaliby ze 100 zdjęc na instagram że są na rowerze, wpierdalają coś itd i jeszcze ktoś im za to płaci. Czuje się jak jakiś zacofaniec.
No jak?chce ktos z Warszawy lub Krakowa co ma wolny poranek info jak zarobic z 1000zl w kilka godzin?
Co poranek?chce ktos z Warszawy lub Krakowa co ma wolny poranek info jak zarobic z 1000zl w kilka godzin?
a z jakiego miasta jestes?No jak?
Z Wawya z jakiego miasta jestes?