pozdrawiam z KSW 34. Każdy bawi się tak na e ceni dobre piwo.
afa38d9d92a85.jpg

Ja piję 8 namysłowa i też jest git :>
a ja walnąłem 2 perły, ale zaraz wracam na poziom, bo w sumie każdej perły połowę wylewam... cebula/czosnek/plastik palony/jabłko zielone i inny syf w smaku.

@MuraS w temacie zlotowym pisales, ze piles sahti. Czy to byl koniec swiata z pinty czy moze jakis inny? No i jak ci smakowal?

@MuraS w temacie zlotowym pisales, ze piles sahti. Czy to byl koniec swiata z pinty czy moze jakis inny? No i jak ci smakowal?
Na pewno nie koniec świata. Było to 5 może 6 piwo tamtego dnia, także szczegółów ci nie podam, natomiast smakowało.

Ktoś rozpoczyna polowanie na Barley Wine i Risa od Doctor Brew. Ja już mam rezerwację wykonaną. W weekend będę miał ten piękny piwny pakiecik jaki prezentują na swoim facebookowym profilu. Już nie mogę się doczekać. Choć pewnie trzeba będzie zabulić dychę za 0.33l.

Jako że jest sobota i nigdzie nie wychodze wieczorem...jakie polecacie piwko (jak pisałem, że pije Kasztalana, czy inne Heinekeny to mówiliście, że to syf itp.). Nie znam się na browarach (do tej pory liczyło sie dla mnie byle co, byleby sponiewierało. Czas to zmienić!)Dostepne większe sklepy w moim mieście - Tesco, Kaufland, Carrefour, Biedra, Lidl, Intermarche. Zapodajcie jakimś piwkiem,które mnie "odkazi" od Kasztelanow :-)

Jako że jest sobota i nigdzie nie wychodze wieczorem...jakie polecacie piwko (jak pisałem, że pije Kasztalana, czy inne Heinekeny to mówiliście, że to syf itp.). Nie znam się na browarach (do tej pory liczyło sie dla mnie byle co, byleby sponiewierało. Czas to zmienić!)Dostepne większe sklepy w moim mieście - Tesco, Kaufland, Carrefour, Biedra, Lidl, Intermarche. Zapodajcie jakimś piwkiem,które mnie "odkazi" od Kasztelanow :-)
Idż do Tesco i kup niesmakowe polskie piwo z przedziału 4,5 do 9 zł. W takich cenach powinno być coś przyzwoitego.

na poczatek moze byc ciechan aipa

118_0.jpg

Polecam - 10/10.

Do tego fajna naklejka z tylu etykietki wiec jesli ktos blednie nazwie cie pijakiem mozesz mu powiedziec ze jestes kolekcjonerem zbierajacym naklejki.

Back