Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
hm... nie kumam, ale pszeniczniaki na propsie. Piłeś KULT z Białorusi?Litovel Weizen z nalewaka.
Tak. Z nalewaka=nalali mi w sklepie z kegi do butli świeże piwo. Mam jeszcze dwa litry Holby z nalewakahm... nie kumam, ale pszeniczniaki na propsie. Piłeś KULT z Białorusi?
Holbę znam.Tak. Z nalewaka=nalali mi w sklepie z kegi do butli świeże piwo. Mam jeszcze dwa litry Holby z nalewaka
Ta jest niepasteryzowana, prosto z browaru. Trzeba wypic pierwszego dnia bo potem nie jest już taka smaczna. Ale 8 piwek na KSW to w sam raz.Holbę znam.
Holbę pakują w puszki chyba.Ta jest niepasteryzowana, prosto z browaru. Trzeba wypic pierwszego dnia bo potem nie jest już taka smaczna. Ale 8 piwek na KSW to w sam raz.
Nie tą:)Holbę pakują w puszki chyba.
a ja walnąłem 2 perły, ale zaraz wracam na poziom, bo w sumie każdej perły połowę wylewam... cebula/czosnek/plastik palony/jabłko zielone i inny syf w smaku.Ja piję 8 namysłowa i też jest git :>
DOBRZE, ZMIENIAJ SWOJE ZYCIE NA LEPSZE>z wód to piję jedynie wysoko zmineralizowaną Galicjankę i Muszyniankę. Polecam.
Idż do Tesco i kup niesmakowe polskie piwo z przedziału 4,5 do 9 zł. W takich cenach powinno być coś przyzwoitego.Jako że jest sobota i nigdzie nie wychodze wieczorem...jakie polecacie piwko (jak pisałem, że pije Kasztalana, czy inne Heinekeny to mówiliście, że to syf itp.). Nie znam się na browarach (do tej pory liczyło sie dla mnie byle co, byleby sponiewierało. Czas to zmienić!)Dostepne większe sklepy w moim mieście - Tesco, Kaufland, Carrefour, Biedra, Lidl, Intermarche. Zapodajcie jakimś piwkiem,które mnie "odkazi" od Kasztelanow :-)
na poczatek moze byc ciechan aipaJako że jest sobota i nigdzie nie wychodze wieczorem...jakie polecacie piwko (jak pisałem, że pije Kasztalana, czy inne Heinekeny to mówiliście, że to syf itp.). Nie znam się na browarach (do tej pory liczyło sie dla mnie byle co, byleby sponiewierało. Czas to zmienić!)Dostepne większe sklepy w moim mieście - Tesco, Kaufland, Carrefour, Biedra, Lidl, Intermarche. Zapodajcie jakimś piwkiem,które mnie "odkazi" od Kasztelanow :-)