Taran
PRIDE FC Welterweight
zapier*** ! taka konfa już się nie powtórzy :)Aaaaa sraka na was! Muszę po piwo jechać teraz![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zapier*** ! taka konfa już się nie powtórzy :)Aaaaa sraka na was! Muszę po piwo jechać teraz![]()
Chyba by mnie podupcyło żeby smak piwa khulem psuć. Zresztą diaza też olewam.zapier*** ! taka konfa już się nie powtórzy :)
czym psuć?Chyba by mnie podupcyło żeby smak piwa khulem psuć. Zresztą diaza też olewam.
Chyba o khula Konora chodzilo...czym psuć?
A wlasnie nabylem w tesco bo dawno nie piłem, wieczorem 'se' przypomne jak smakuje...Panowie jak was dwa słabe Hedge Hogi zamiatają i śpicie po tym do 8:30 to czas sie zastanowić na wiekiem.
Ale ten zielony Hedge Hog bardzo pijalny.
Tyskie klasyczne, carlsberg nox, żubr ciemnozłoty@Jakub Bijan jakie krafty pijesz, bo w podcaście mówiłeś. że degustujesz???

Aleee to jest gówno:Dżubr ciemnozłoty
jak niemal wszystkie koncerniaki.Aleee to jest gówno:D
Ale są koncerniaki pijalne, a to jest paskudne wybitnie:)jak niemal wszystkie koncerniaki.
no faktycznie pijalny, szkoda ze tylko jedno kupiłemPanowie jak was dwa słabe Hedge Hogi zamiatają i śpicie po tym do 8:30 to czas sie zastanowić na wiekiem.
Ale ten zielony Hedge Hog bardzo pijalny.

a u Ciebie siano?skurwysyny, tylko alko w głowie.
chłodna głowa biznesmena, SIEMA.a u Ciebie siano?

chmielony cydr ? pierwsze słysze :)Mnie ostatnio naszło na produkcję cydrow. W butelkach refermentuje mi już zwykły, z soku tłoczonego, a oprócz tego pracuje coś, co nazwałbym cydrem żurawinowym. Coś mi odjebalo i przychmielilem go Enigmą i Pacyficą. :x Nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie:D
Żywe z browaru Amber jest zajebiste... :/
i górnolotnie ŻYWE.
trochę lepszy lager. Ale też różne warki to różne doznania smakowe.Żywe z browaru Amber jest zajebiste... :/
Co do broka ipa potwierdzam. To nie jest kurwa ipa, szczochy jakieś.Ładny zapach, goryczka, aromaty, piana do końca, za dużo słodyczy (chyba specyficzne dla tego browaru), ale w pizdeczkę.
![]()
Zapach koncerniaka, trochę goryczki i znikome aromaty, bieda.
![]()
Nie potrzebnie jest tylko takie słodkie, też tak tą słodycz czułeś?@Masta Blasta faktycznie ten vilniaus bardzo dobry. Fajny kolor, pianka, chmiele wyczuwalne, a cena jak na ipe smieszna. Kupilem jeszcze na sprobowanie ipe od Jablonowa. Jutro sprobuje i ocenie... albo i dzisiaj :D
troche takNie potrzebnie jest tylko takie słodkie, też tak tą słodycz czułeś?