Panowie jak was dwa słabe Hedge Hogi zamiatają i śpicie po tym do 8:30 to czas sie zastanowić na wiekiem.

Ale ten zielony Hedge Hog bardzo pijalny.

Panowie jak was dwa słabe Hedge Hogi zamiatają i śpicie po tym do 8:30 to czas sie zastanowić na wiekiem.

A wlasnie nabylem w tesco bo dawno nie piłem, wieczorem 'se' przypomne jak smakuje...

no faktycznie pijalny, szkoda ze tylko jedno kupiłem :sad:

Mnie ostatnio naszło na produkcję cydrow. W butelkach refermentuje mi już zwykły, z soku tłoczonego, a oprócz tego pracuje coś, co nazwałbym cydrem żurawinowym. Coś mi odjebalo i przychmielilem go Enigmą i Pacyficą. :x Nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie:D

dziś Bellator 150, trzeba zaopatrzyć się w jakiś krafcik. Zastanawiam się nad tym:
370affe10144c6c5.jpg

Mnie ostatnio naszło na produkcję cydrow. W butelkach refermentuje mi już zwykły, z soku tłoczonego, a oprócz tego pracuje coś, co nazwałbym cydrem żurawinowym. Coś mi odjebalo i przychmielilem go Enigmą i Pacyficą. :x Nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie:D
chmielony cydr ? pierwsze słysze :)

Nikt chyba nie wspominał... Słynne już "Imperium Prunum" z Kormorana ktoś pił?
Jak nie lubię porterów, to ten jest wyjątkowo pijalny, ale 30zł za butelkę 0,5 bym nie dał :)

Ładny zapach, goryczka, aromaty, piana do końca, za dużo słodyczy (chyba specyficzne dla tego browaru), ale w pizdeczkę.
51ab97b0d58ae652159943e0c8b23eed_320x320.jpg

Zapach koncerniaka, trochę goryczki i znikome aromaty, bieda.
63481.jpg

Ładny zapach, goryczka, aromaty, piana do końca, za dużo słodyczy (chyba specyficzne dla tego browaru), ale w pizdeczkę.
51ab97b0d58ae652159943e0c8b23eed_320x320.jpg

Zapach koncerniaka, trochę goryczki i znikome aromaty, bieda.
63481.jpg
Co do broka ipa potwierdzam. To nie jest kurwa ipa, szczochy jakieś.

@Masta Blasta faktycznie ten vilniaus bardzo dobry. Fajny kolor, pianka, chmiele wyczuwalne, a cena jak na ipe smieszna. Kupilem jeszcze na sprobowanie ipe od Jablonowa. Jutro sprobuje i ocenie... albo i dzisiaj :D

@Masta Blasta faktycznie ten vilniaus bardzo dobry. Fajny kolor, pianka, chmiele wyczuwalne, a cena jak na ipe smieszna. Kupilem jeszcze na sprobowanie ipe od Jablonowa. Jutro sprobuje i ocenie... albo i dzisiaj :D
Nie potrzebnie jest tylko takie słodkie, też tak tą słodycz czułeś?

Nie potrzebnie jest tylko takie słodkie, też tak tą słodycz czułeś?
troche tak
ale w skladzie widze jeszcze slod karmelowy, moze to przez to ten posmak
w ogolnym rozrachunku i tak bardzo na plus, szczegolnie, ze zaplacilem 5.39

Back