Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Włoch na Bemowo niedaleko, tu zaopatrzysz się taniej.Kurna, zapomniałem, że we Włoszech drogo
Piłem je ostatnio. Nawet sie zdziwilem że tylko 6 zl. Jednak czegos mu brakowało jakby, troche zbyt wodniste.Z Włoch na Bemowo niedaleko, tu zaopatrzysz się taniej.
![]()
Pamiętam, że mi smakowało, ale nie pamiętam dlaczego.
American Pale Ale z browaru Jan Olbracht.
Ja też piłem ale chyba kosztowało mniej niż 6 coś koło 5. Kupowałem w LeclercuPiłem je ostatnio. Nawet sie zdziwilem że tylko 6 zl. Jednak czegos mu brakowało jakby, troche zbyt wodniste.
dziś szef kuchni poleca: :) (Ogień Raroga w promocji za 3zł bo za dwa dni data spożycia :) )
Na Bródnie przy knajpie Fotoplastikon :) zastsnawiam sie czy nie wykupić reszty tych Rarogów :)W którym sklepie?
Idź lepiej na sanki albo lepić bałwana, a nie będziesz chlał.Żeby w ferie nie było z kim na piwo iść :(
Jakie tam chlał od razuIdź lepiej na sanki albo lepić bałwana, a nie będziesz chlał.
Taki zblazowany się zrobiłeś.Jakie tam chlał od razu
Na necie sprawdzałem co znaczy, tj.znudzony nadmiarem przeżyć, a ja raczej jestem znudzony ich niedoboremTaki zblazowany się zrobiłeś.
Nie bądź taki mądry.Na necie sprawdzałem co znaczy, tj.znudzony nadmiarem przeżyć, a ja raczej jestem znudzony ich niedoborem
Nie wpierdalam zapiekanek i lodów.Samemu to co to za zabawaNie bądź taki mądry.
Idź w miasto, dzifki, mefedron, zapiekanki, tramwaje, przechodzenie na czerwonym świetle, jazda bez biletu, lody z McDonalda, kup balonika, opluj chodnik, ukradnij wafelka, baw się co będziesz w domu w ferie siedział.
Sugerujesz, ze dzifki i zapiekanki to złe towarzystwo?Nie wpierdalam zapiekanek i lodów.Samemu to co to za zabawa
zycia nie znaSugerujesz, ze dzifki i zapiekanki to złe towarzystwo?
zycia nie zna
Jako że dzisiejszy wieczór spędzam w domku...własnie koncze 4 Heinekena. Już jest fajnie, a będzie jeszcze lepiej :)

Nie znam. Jakiś browar regionalny?Heinekena