Panowie przedstawiam wam Boską Ambrozję

cq5dam.web.1280.1280.jpeg

Dzisiaj takie wynalazki. Wiem, cydr jest spoko, ale trochę babski. Na swoją obronę dodam, że jeden z nich ma 7 vol! :beer:

ten odwrotnie chmielony (czy jakos tak) kormoran spoko
tani, a w smaku taka prawie apa

Bojan strażackie od miesięcy tak samo wali żelazem, przestrzegam. A to takie zajebiste piwko było:(
tullamore za 63 za 0.7 chyba w porzadku cena, nie?
Bardzo spoko cena.

@Masu jest taka rzecz którą musisz kiedyś spróbować, cudeńko:
cq5dam.web.1280.1280.jpeg

Last edited:
Piwa przepuszczone przez randall są spoko. Warto najpierw napić się wersji zwykłej, a potem tuningowanej. Ja polecam bo mi smakują.
Ja bardzo lubię tego Artezana, z resztą Artezan to mój browar "w ciemno" Ale na dzisiaj planuje jakieś świeże piwko z kija kupić w sklepie.

Ja bardzo lubię tego Artezana, z resztą Artezan to mój browar "w ciemno" Ale na dzisiaj planuje jakieś świeże piwko z kija kupić w sklepie.
Ja najpierw zmontuje sobię lodówkę do chłodzenia w przepływie, a może następnym krokiem będzie coś w stylu randalla ale to już wyższa szkoła jazdy :p Jeszcze się za projektami nie rozglądałem ale na forach są na pewno, zwłaszcza amerykańskich :p W ogóle mam plan żeby już we własnym domu mieć w kuchni 2 krany i zawsze 2 piwka w kegach pod ręką (pod blatem) :p

Hard Bride piłem tylko raz, ale bardzo miło wspominam.
Piwa z Artezana też lubię, chociaż miałem kiedyś lekką spinę na festiwalu piwnym z jednym z właścicieli i co widzę ich butelkę to mi się przypomina ta kudłata twarz.

Back