Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Próbował, klasyka, lofciam.Panowie przedstawiam wam Boską Ambrozję
![]()
Ja nowicjusz w temacie Burbonów, zachwycam się za każdym razem jak trafiam na nowego. PyszotyPróbował, klasyka, lofciam.
Four Roses byl pity?Ja nowicjusz w temacie Burbonów, zachwycam się za każdym razem jak trafiam na nowego. Pyszoty
Jeszcze nie było okazji. I jak?Four Roses byl pity?
Jeszcze nie było okazji. I jak?
Zdjęć nie widać.Dzisiaj takie wynalazki. Wiem, cydr jest spoko, ale trochę babski. Na swoją obronę dodam, że jeden z nich ma 7 vol!![]()
Nie widać bo kurwa jestem tak zmęczony, że napisałem posta a zdjęcie zapomniałem wrzucićZdjęć nie widać.
A cydr jest zajebisty! :)

P4P?P.S. A. Radwańska numerem 4 w rankingu WTA.
Nie podali ;(P4P?
W sensie warmińskie rewolucje?ten odwrotnie chmielony (czy jakos tak) kormoran spoko
tani, a w smaku taka prawie apa
o to toW sensie warmińskie rewolucje?
A to se spróbuje, bo kilka lat temu przestałem próbować kormorana, a bywały niektóre zajebiste.o to to
Panowie przedstawiam wam Boską Ambrozję
![]()
Tęcza
Ja bardzo lubię tego Artezana, z resztą Artezan to mój browar "w ciemno" Ale na dzisiaj planuje jakieś świeże piwko z kija kupić w sklepie.Piwa przepuszczone przez randall są spoko. Warto najpierw napić się wersji zwykłej, a potem tuningowanej. Ja polecam bo mi smakują.
Ja najpierw zmontuje sobię lodówkę do chłodzenia w przepływie, a może następnym krokiem będzie coś w stylu randalla ale to już wyższa szkoła jazdy :p Jeszcze się za projektami nie rozglądałem ale na forach są na pewno, zwłaszcza amerykańskich :p W ogóle mam plan żeby już we własnym domu mieć w kuchni 2 krany i zawsze 2 piwka w kegach pod ręką (pod blatem) :pJa bardzo lubię tego Artezana, z resztą Artezan to mój browar "w ciemno" Ale na dzisiaj planuje jakieś świeże piwko z kija kupić w sklepie.
only Kinky Ale ! ! !
Bo?only Kinky Ale ! ! !
Hard Bride piłem tylko raz, ale bardzo miło wspominam.