Shajs
UFC Middleweight
Lekarstwem na to jest zostanie piwowarem domowym. Zawsze masz jakieś skrzynki w piwnicy :PZnalazłem gdzieś w necie, choruję od urodzenia :-D
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lekarstwem na to jest zostanie piwowarem domowym. Zawsze masz jakieś skrzynki w piwnicy :PZnalazłem gdzieś w necie, choruję od urodzenia :-D
![]()
W którym CF, gadaj!Wczoraj w kerfurze Spotkałem 8 piwek od pinty :o
Tylko w dużych Tesco?W tesco aktualne nowości.
View attachment 831
Piłem tylko panzerfaust, tutaj masz mój post odnośnie tego piwa:Ktores jest warte swojej ceny? Bo oceny na ratebeer nie zachwycaja.
plac narutowiczaW którym CF, gadaj!
Po tym co ostatnio wyprawia i produkuje AB mam pewne wątpliwości.![]()
Przepyszne piwko! Mega nachmielone, dobrze pijalnie, aromatycznie. MIÓD!
Szczerze polecam, na prawdę wypasione piwko. Nie miej wątpliwości a spróbuj. Polecam, Fiotr Pronczewski.Po tym co ostatnio wyprawia i produkuje AB mam pewne wątpliwości.
Jak żyć, skoro nawet Rowing Jack jest dużo gorszy, niż z początku produkcji :( ?Szczerze polecam, na prawdę wypasione piwko. Nie miej wątpliwości a spróbuj. Polecam, Fiotr Pronczewski.
To Ci się trafiło... lubię je, kilka razy piłem, jest naprawdę aksamitne i smaczne.Lwówek porter
Jeszcze mnie w tym temacie nie było...;) "Do" to faktycznie nie ma co, raczej przed by zgłodnieć albo po jedzeniu ;) To akurat plus alkoholu, że można pić i jeść jednocześnie, ale jak palisz to lepiej nie jeść w tym samym czasie ;) No, ale to taka bardzo mało istotna zaleta raczej :Dblant do stejka z szynki z fasolką by tak nie smakował:P
Widzisz np dobieranie wina do potraw nazywane jest wręcz sztuką i ludzie parają się takimi zawodami;) A poza tym podczas jedzenia mało kto jest agresywny:DJeszcze mnie w tym temacie nie było...;) "Do" to faktycznie nie ma co, raczej przed by zgłodnieć albo po jedzeniu ;) To akurat plus alkoholu, że można pić i jeść jednocześnie, ale jak palisz to lepiej nie jeść w tym samym czasie ;) No, ale to taka bardzo mało istotna zaleta raczej :D
No sztuka sztuka, wpływu na ludzi zwlaszcza :D podobno najszybsza forma uzależnienia się od alkoholu to właśnie pijący wino do dań ;) Dobra, znikam, bo rzadko pijam obecnie, a i czasu mało by przesiadywać na forum ;)dobieranie wina do potraw nazywane jest wręcz sztuką
Podzielisz się źródłem?:)podobno najszybsza forma uzależnienia się od alkoholu to właśnie pijący wino do dań ;)