Boks

Szkoda że sędzia nie wyliczył tam Ruiza. Mimo że widać już u niego rdze to przed walka z Damianem przegrał tylko dwukrotnie, z Parkerem i Joshua, czyli ścisłym topem w tamtym czasie. Obóz Polaka poszedł all-in rezygnując z pojedynku z bumem Meyna. Dzięki tej wygranej otwiera się wiele perspektyw, może nawet Rico Verhoeven.

Jak z Agitem nie walczył w pełni zdrowy to zmienia postać rzeczy, mógł napsuć krwi dla Niemca. A z Ruizem brawo, pozamykał mordy i sam też nie stawiałem że to wygra a powinien być nokaut gdyby nie sędzia, myślę że Hrgovica dałby radę zrobić ale nie wiem jak tam to wygląda z federacjami.

Jak z Agitem nie walczył w pełni zdrowy to zmienia postać rzeczy, mógł napsuć krwi dla Niemca. A z Ruizem brawo, pozamykał mordy i sam też nie stawiałem że to wygra a powinien być nokaut gdyby nie sędzia, myślę że Hrgovica dałby radę zrobić ale nie wiem jak tam to wygląda z federacjami.
Bez jaj, Hrgovic to póki co inna liga.

Zwracam honor, uważałem że meks porobi Damiana, szczególnie że jak na siebie wyglądał okej i Edek go na kilka walk podpisał

Miło jest się tak zaskoczyć:frankapprove:
Nie tylko ty..,
Kto mógł wiedzieć że Damian go porobi … ALE.. następne walki pokażą czy Damian idzie w górę czy Ruiz jest już przeciętnym bokserem …dla mnie szczyt Dżoszuły to była walka z Kliczko … a z ruizem to już było lekko z gorki…

Szkoda że sędzia nie wyliczył tam Ruiza. Mimo że widać już u niego rdze to przed walka z Damianem przegrał tylko dwukrotnie, z Parkerem i Joshua, czyli ścisłym topem w tamtym czasie. Obóz Polaka poszedł all-in rezygnując z pojedynku z bumem Meyna. Dzięki tej wygranej otwiera się wiele perspektyw, może nawet Rico Verhoeven.
Po co? Jaki sens dla Polaka by miała taka walka? Chłop chyba celuje w jakiś pasek, top.

To po kiego grzyba mu walka z kickboxerem 0-1 w boksie?

Bardzo niebezpieczna i bardzo glupia walka patrząc z naszej perspektywy bo Rico to nazwisko ale w boksie nic nie znaczy więc jedyny + takiego zestawienia to medialne nazwisko a reszta to same -

Po co? Jaki sens dla Polaka by miała taka walka? Chłop chyba celuje w jakiś pasek, top.

To po kiego grzyba mu walka z kickboxerem 0-1 w boksie?

Bardzo niebezpieczna i bardzo glupia walka patrząc z naszej perspektywy bo Rico to nazwisko ale w boksie nic nie znaczy więc jedyny + takiego zestawienia to medialne nazwisko a reszta to same -
Dzis medialność ma większe znaczenie niż poziom sportowy. Walka niebezpieczna - oczywiście, ale wygrana by przesunęła Damiana do grona pretendentów. A bliski pokonania Usyka Verhoeven w rekordzie byłby dobrym punktem marketingowym na kasową walkę.

Dzis medialność ma większe znaczenie niż poziom sportowy. Walka niebezpieczna - oczywiście, ale wygrana by przesunęła Damiana do grona pretendentów. A bliski pokonania Usyka Verhoeven w rekordzie byłby dobrym punktem marketingowym na kasową walkę.
Ja nie uważam żeby Rico po jednej walce był jakimś wytrychem do walki z absolutną czołówką.

Skoro nawet ja jako Polak potrafię to deprecjonować to domyślam się jaki wydźwięk by to miało za granicą, jakby wygrał to by powiedzieli że nie pokonał typa z topu i jeszcze trzeba go sprawdzić z kim innym, a jak by przegrał to by stracił wszystko.

Dzięki tej wygranej otwiera się wiele perspektyw
To prawda, teraz stety niestety obiektywnie nie ma żadnego 100% killera z odejściem Usyka i rozjechaniem młodziutkiego Itaumy, więc pasy są w zasięgu, jeśli znów - się postawi all in.
, może nawet Rico Verhoeven.
Ale tu bym powiedział no co ty, fantazja :wow: Jaki Rico panowie.

To wielkie nazwisko, legenda K-1 , on nie schyli się do walk z jakimiś prospektami, jak może na fikołku dostać nawet TS'a , albo super fight z każdym z TOP 5 czy tuzami pokroju post prime Furiego, AJ, Wildera etc.

Back