Roshi
Roshi
Moze pojsc na calosc jak w pierwszej.Będzie to samo niestety
za mało czasu na zmiany dla Fabio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moze pojsc na calosc jak w pierwszej.Będzie to samo niestety
za mało czasu na zmiany dla Fabio
Jego jedyna droga. Boksować Duboisa nie wyboksuje, musi nastawić się na bitkę, wziąć Daniela na głębokie wody itd.Moze pojsc na calosc jak w pierwszej.
Rozbity Albert Sosnowski zawalczy na gołe łapy.
znowu bieda tydzień
.To jest ta ciemna strona boksu. Wygrać w Niemczech na punkty z lokalnym herosem to jak zdobyć pas mistrza. Za to Ruiz bardziej medialny i można więcej hajsu na nim zarobić, dlatego sędziowie kręcili wała. Na szczęście nieskutecznie.Wałek gone wrong. Korupcja w boksie nie zna granic.
Brawo ale widać jeszcze braki techniczne . To nie będzie Tyson fury który jest żartem natury ..Ależ on zszokował, miał iść na ścięcie, a tu w sumie spuścił ciężki wpierdol i powinien wygrać przed czasem. Brawo dla Damiana.
Glenn Feldman 114-113, Tony Lundy 117-110, Kevin Morgan 114-113
Ale wał był szykowany, gdyby nie KD to byłby remis. Ja dałbym może 2-3 rundy dla bezradnego i nie potrafiącego złapać swojego zasięgu Ruiza

Bez jaj, Hrgovic to póki co inna liga.Jak z Agitem nie walczył w pełni zdrowy to zmienia postać rzeczy, mógł napsuć krwi dla Niemca. A z Ruizem brawo, pozamykał mordy i sam też nie stawiałem że to wygra a powinien być nokaut gdyby nie sędzia, myślę że Hrgovica dałby radę zrobić ale nie wiem jak tam to wygląda z federacjami.
Nie tylko ty..,Zwracam honor, uważałem że meks porobi Damiana, szczególnie że jak na siebie wyglądał okej i Edek go na kilka walk podpisał
Miło jest się tak zaskoczyć![]()