Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurde jakby wcześniej na dół zaczął bić, fakt było widać różnicę wagi, ale Benn ma szczękę, granitWojna jak ich ojców. Benn dużo mniejszy gabarytowo, przegrał, ale gęba Eubanka po walce jakby ją włożył do ula.
Będzie oglądane. Mordko, jak będziesz miał godziny transmisji to poproszęmocny weekend sie zapowiada + z piatku na sobote bkfc na florydzie
![]()
inoue od 2, garcia 23:30 a canelo od 0:45, tak jest w tej chwili na dazn jeśli chodzi o rozpoczęcie galBędzie oglądane. Mordko, jak będziesz miał godziny transmisji to poproszę
Mordko, jak myślisz?inoue od 2, garcia 23:30 a canelo od 0:45, tak jest w tej chwili na dazn jeśli chodzi o rozpoczęcie gal
Kurwa mać ją dosłownie ta sama sytuacja...Myślałem że to jutro xD jebać, z tego co widzę nawet nie ma co nadrabiać![]()
Myślałem że to jutro xD jebać, z tego co widzę nawet nie ma co nadrabiać![]()
Panowie, nic straconegoKurwa mać ją dosłownie ta sama sytuacja...

można zasnąć nadrabiając skróty na yt, chujnia w chujPanowie, nic straconego![]()
Proszę, tutaj hl najlepszych akcjiTen lub to (Ai?) co robi te highlights tych walk jest do wywalenia.
Powinni się uczyć od UFC jak sie robi highlights po walce.
W ostatnich tych filmikach ( kilku, kilkunastu ) można się zrazić wręcz do boksu niż nim zainteresować. Filmik 3 min z czego 30-40 sekund to zapowiedz i statystyki zawodników, ostatnie 30 to werdykt i mamy niecałe 2 minuty czegokolwiek z czego często gęsto nawet nie ma pokazanych sensownych akcji.
Z tego highlights wynika np ze na całą walkę Canelo vs Scull byly dwie akcje w ciagu 12 rund.

Proszę, tutaj hl najlepszych akcji
Na tym zaprzestałem, chujowy weekend dla fanów boksu![]()
Proszę, tutaj hl najlepszych akcji
poprawiłem.Walki dla masochistów.