Boks

Wojna jak ich ojców. Benn dużo mniejszy gabarytowo, przegrał, ale gęba Eubanka po walce jakby ją włożył do ula.

Wojna jak ich ojców. Benn dużo mniejszy gabarytowo, przegrał, ale gęba Eubanka po walce jakby ją włożył do ula.
Kurde jakby wcześniej na dół zaczął bić, fakt było widać różnicę wagi, ale Benn ma szczękę, granit

mocny weekend sie zapowiada + z piatku na sobote bkfc na florydzie
600x200

Jak to jest że Haney walczy na karcie przed Garcia, a nie walczą razem rewanżu? I obaj walczą już w półśredniej? Jakąś historia tam była z tym związana, Haney nie chciał rewanżu czy ocb? I jeszcze Teofil na tej samej karcie, będzie długi poranek 3ciego maja :popcorn:

Turki chyba ich wypierdoli zaraz na zbity pysk lub zacznie zestawiać wreszcie ze sobą bo takie walki to padlyna straszna.

Garcia vs Rolly jak oglądałem to cierpiałem i 3 ostatnie rundy oglądane były na przyśpieszeniu, do nadrobienia Hayneya z tym plackiem na szczęście odwiodła mnie trzeźwość umysłu, nadrobiłem skrót na yt który mówi sam za siebie. 3 minuty filmik i padło tam może z 5 celnych ciosów a większość filmiku to Hayney krążący wokół placka który za nim nie nadążał, dramat.

Lopeza sobie darowałem całkowicie z tego wszystkiego

Ten lub to (Ai?) co robi te highlights tych walk jest do wywalenia.

Powinni się uczyć od UFC jak sie robi highlights po walce.

W ostatnich tych filmikach ( kilku, kilkunastu ) można się zrazić wręcz do boksu niż nim zainteresować. Filmik 3 min z czego 30-40 sekund to zapowiedz i statystyki zawodników, ostatnie 30 to werdykt i mamy niecałe 2 minuty czegokolwiek z czego często gęsto nawet nie ma pokazanych sensownych akcji.

Z tego highlights wynika np ze na całą walkę Canelo vs Scull byly dwie akcje w ciagu 12 rund.

Ten lub to (Ai?) co robi te highlights tych walk jest do wywalenia.

Powinni się uczyć od UFC jak sie robi highlights po walce.

W ostatnich tych filmikach ( kilku, kilkunastu ) można się zrazić wręcz do boksu niż nim zainteresować. Filmik 3 min z czego 30-40 sekund to zapowiedz i statystyki zawodników, ostatnie 30 to werdykt i mamy niecałe 2 minuty czegokolwiek z czego często gęsto nawet nie ma pokazanych sensownych akcji.

Z tego highlights wynika np ze na całą walkę Canelo vs Scull byly dwie akcje w ciagu 12 rund.
Proszę, tutaj hl najlepszych akcji
Na tym zaprzestałem, chujowy weekend dla fanów boksu :korwinlaugh:

Bakole Ajagba gdzieś online jest do obejrzenia?

Złapałem na dailymotion ale usuneli już. Jest tylko na yt z pijanym operatorem gdzie od pływania obrazu można dostać pierdolca

Dwie galę, które zapowiadały się niesamowicie dobrze, okazały się usypiaczami.

CaneloScull - 445 ciosów, najmniej w historii pomiarów
GarciaRomero - 490
HaneyRamirez - 503

W sumie 1438, dla porównania EubankBenn - 1505

Statystki są przerażające.

Szacun dla Cardenasa, bo z tego co mówili komentatorzy, on boksem zajmował się do niedawna na pół gwizdka i łączył tą pasję z normalnym etatem.

Last edited:
Back