Boks

✓ Parzęczewski (32-2) (#29. BoxRec) zawalczy z Hiszpanem [8(5)-4(1)] (#129. BoxRec) który przegrał swoją ostatnią walkę z Anglikiem (10-0) na pkt (99-91)

W karierze przegrał 1x przez KO3 (22) z czarnym Szwedem z Angoli [12(8)-0] (#49.) i to mógłby być np. rywal Araba...
Wygrał ten Hiszpan wprawdzie z tym roku z Austriakiem Elsaev (ur. w Groznym) (18-1) ale to był typowy bumobij bo pomimo takiego rekordu jest dopiero (#131. BoxRec)
Myślę, że dobry rywal dla Roberta na ten etap kariery. Robert jest młody, rozwija się, nadal ma dużo do nauki, na wyzwania przyjdzie czas. A kamień trzeba powoli.

Myślę, że dobry rywal dla Roberta na ten etap kariery. Robert jest młody, rozwija się, nadal ma dużo do nauki, na wyzwania przyjdzie czas. A kamień trzeba powoli.
Racja młody jeszcze prospekt, dopiero 31 lat, na pro zaledwie od 11,5 roku...:lol:

Kolega też zauważył że na BoxRec teraz rekordy zawodników pojawiają się (od najstarszych na górze) i trzeba zjeżdzać na dół, aby zobaczyć ostatnie walki zawodnika :confused:
PS. Można na szczęście to zmienić w ustawieniach (date) strzałki stronki uff... bo tak to było by słabo i mało wygodne...

Poszedłby do Szpilki na trening to by załapał kilka nowych myczków :beczka:

Elegancka gala na TVP Sport !! Nie ma to jak polski boks !! Co za emocje i anturaż !!! No i do tego Sylwusia odjebana jak zawsze nienagannie, że aż Pavlo Kutas stoi !!

Parzęczewski (#29.) (32-2)
vs.
Lamela (#129. BoxRec) (8-4)
I ta punktacja polskich sędziów... dla "Araba" Parzęczewskiego
Bubak 98-91 :confused:
Godon 96-93
Sydor 95-94
Screenshot_2024-11-30-22-46-15-776~2.jpg

Polak wg. rankingu EBU jest #6. a Hiszpan (#13.) gdzie dopiero (#17.) jest Szwed (12-0) (#49.) który z tym Lamela wygrał przez KO3 (22) :confused:

Przyznaj, że chciałeś wbić dodatkowy post. View attachment 115396 :jjsmile:
To był tylko przypadek (za pierwszym razem), a że przypadki chodzą po ludziach, to akurat ten trafił na mnie...
A co 2 wrzutki to musiałem to wyjaśnić, aby nie było jakiś nieporozumień... :wink:
No i w końcowym rozrachunku zamiast 1 posta komentującego to zajebiste promo, wyszły aż 4... :lol:

PS. a co do mojej wrzutki o Szpili i jego promocji książki, to bez lajków, czyli pewnie koledzy czekają na audiobook
:roberteyeblinking::damjan::lol:

Ciekawe czy potwór Zhang ustrzeli Kabayela? Gdyby Turek zdołał ulokować swoje haki na korpus w pierwszej części pojedynku nie przyjmując przy tym żadnej z torped Chińczyka, to byłoby ciekawie…

Okolie (#8.) vs. Muhamed (#119. BoxRec) #8. w Niemczech!... :crazy:

Niemiecki bumobij, na 19 walk, 16x miał walki z zawodnikami po porażkach!
Został już zweryfikowany przez Kossobutskiy (LKO3, 11.22 r) od tego czasu tylko wygrana na pkt z Niemcem (16-6) (#358.) 182 cm...
(18-1-1NC)

2 najbardziej znany rywal to Senad Gashi (32-4) (#84.) z którym wygrał na pkt 10 r (21)... ale po wpadce dopingowej zostało NC.

Wygrał także z Y. Saglam (49-8(6)] 42 lata (19 r) po wyrównanej walce na pkt 10 r, który z znanymi przegrywał przed czasem... Solis (7 r), Parker (2 r), Huck (4 r), Vykhryst (4 r), Aliev (5 r)

Mając (16-0) (22 r) walczył z Gruzinem (175 cm!, 119 kg!) (34-19-2) co walczył wcześniej w wadze średniej! a w 4 lata nabił sobie rekord w Gruzji (26-0)!

(#119.) gdzie (#106.) jest Niemiec, 49 lat (12-0) a (#126.) Jake Paul, a nasz AK (#127.) a taki Różański )16-1) (#44.)

Czyli jak na debiut w HW Okolie to żaden to przeciwnik, tylko z co najwyżej z dobrym "nadmuchanym" rekordem...

To był tylko przypadek (za pierwszym razem), a że przypadki chodzą po ludziach, to akurat ten trafił na mnie...
A co 2 wrzutki to musiałem to wyjaśnić, aby nie było jakiś nieporozumień... :wink:
No i w końcowym rozrachunku zamiast 1 posta komentującego to zajebiste promo, wyszły aż 4... :lol:

PS. a co do mojej wrzutki o Szpili i jego promocji książki, to bez lajków, czyli pewnie koledzy czekają na audiobook
:roberteyeblinking::damjan::lol:
Kasjusz, musisz sobie w końcu założyć temat, gdzie będziesz mógł pisać sam ze sobą. Tak, żeby nikt nie stawał na Twojej drodze do kolejnych REKORDÓW :redford:
Ciekawe czy potwór Zhang ustrzeli Kabayela? Gdyby Turek zdołał ulokować swoje haki na korpus w pierwszej części pojedynku nie przyjmując przy tym żadnej z torped Chińczyka, to byłoby ciekawie…

Styl Kabayela to może być woda na młyn dla Zhanga, jeśli ten rzecz jasna zdecyduje się nie rezygnować ze swojej presji. Z drugiej strony, ciosy Zhanga też mogą utracić nieco impetu i w półdystansie nie robić już takiego spustoszenia. Ponadto Chińczyka goni wiek i ciężko oczekiwać, żeby z każdą następną walką miał być lepszy. Raczej w drugą stronę. Tak czy inaczej jestem za skośnookim. Podrabiani Niemcy kojarzą mi się ze stajnią Sauerlanda i "złotymi czasami" Niemieckiego boksu w postaci tych wszystkich Hukiciów, Abrahamów, Hernandezów i tak dalej. Papierowi mistrzowie z obywatelstwem znalezionym w chrupkach

Kasjusz, musisz sobie w końcu założyć temat, gdzie będziesz mógł pisać sam ze sobą. Tak, żeby nikt nie stawał na Twojej drodze do kolejnych REKORDÓW :redford:

Styl Kabayela to może być woda na młyn dla Zhanga, jeśli ten rzecz jasna zdecyduje się nie rezygnować ze swojej presji. Z drugiej strony, ciosy Zhanga też mogą utracić nieco impetu i w półdystansie nie robić już takiego spustoszenia. Ponadto Chińczyka goni wiek i ciężko oczekiwać, żeby z każdą następną walką miał być lepszy. Raczej w drugą stronę. Tak czy inaczej jestem za skośnookim. Podrabiani Niemcy kojarzą mi się ze stajnią Sauerlanda i "złotymi czasami" Niemieckiego boksu w postaci tych wszystkich Hukiciów, Abrahamów, Hernandezów i tak dalej. Papierowi mistrzowie z obywatelstwem znalezionym w chrupkach
Miałem taki temat :wink: , ale redakcja go zamknęła na początku roku... z powodu wysypu kilku trolli i odpowiedzi innych bez cenzury...
:roberteyeblinking::fjedzia:

Back