Roshi
Roshi
Mówisz o dragach? Jade z nim na jednym wózku, tylko ja jeszcze gorszy syf, bo na lepszy kasy nie było.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mówisz o dragach? Jade z nim na jednym wózku, tylko ja jeszcze gorszy syf, bo na lepszy kasy nie było.
Musi być fake. Canelo bierze już tylko łatwe opcje, przecież jak gość siłowo wpierdol dostawał od wacianego Biwoła, to Beterbijew by go zabił.Widziałem na twitterze że jakieś ruskie leaki twierdzą że Canelo negocjuje z Beterbievem
Równo 10 lat temu odbyła się najlepsza polska gala w historii naszego boksu.
Równo 10 lat temu odbyła się najlepsza polska gala w historii naszego boksu.
View attachment 113394
MŚ (Adamek), 4x pretendentów (Szpilka, Sulęcki, Proksa) plus (Kostecki)
VS
View attachment 113397
MŚ (Adamek) 4x pretendentów (Gołota, Masternak, Janik, Zegan), plus (Kostecki, Jonak).
Mocne starcia polsko-polskie to było coś... a teraz jak są mocne nazwiska polskie to z jakimiś słabymi rywalami, gdzie wynik z góry jest znany...
Pewnie w Anglii więcej zarobi, ale jak wygrał turniej GROMDY taki BańbułaDo Gromdy go
Shieeet, Zurdo-Bilal-Smith to jest dobra walka. Moim numerem 1 w tej kategorii pozostaje Opetaia, ale boxrec o dziwo przypisuje tą pozycję Ramirezowi, no to w weekend będzie miał okazję pokazać ile w tym prawdy.tylko jedna ciekawa gala w przyszlym tygodniu
Gala w Filadelfii...
8 - 2-minutowych rund...
Mike Tyson made unusual rule request for Jake Paul fight that was approved by Texas Athletic Commission
Mike Tyson's request for his fight against Jake Paul was approved by the commission.www.sportbible.com
52.805 Aufrufe · 88 Reaktionen | DAZN | Facebook
www.facebook.com
Kurwa Majk na co Ci ta walka...
maly prezent od turkiego, gala za friko na yt, start jutro o 18tylko jedna ciekawa gala w przyszlym tygodniu
Na to by dostać na zachłanny cymbał i zarobić.Kurwa Majk na co Ci ta walka...
gładko told yaView attachment 113860
jedziesz z czarnuchem Jake
- — Wielu z was nie wie, że jestem Polakiem — wyjawił rok temu Paul. Postanowiliśmy go dopytać o tę sprawę. Twierdzi, że jest Polakiem w 55 proc.
też mi się podobała, teraz liczę na rewanż ze starszym bratem, z nim Mike powinien mieć większe szanseale waleczka
Alez jest nieustepliwy...też mi się podobała, teraz liczę na rewanż ze starszym bratem, z nim Mike powinien mieć większe szanse
Smith ma głowę z betonu