Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Murtazaliev vs Tszyu HIGHLIGHTS: October 19, 2024 | PBC on Prime Video
Ale demolka... i te krzyki na koniec
![]()
bylo,banCo koleś tfu ruski pies znokautowal w debiucie w boksie nogą![]()
![]()
Skandaliczny debiut rosyjskiego boksera. Kibice domagajÄ siÄ dla niego wiÄzienia
Kliknij i zobacz wiÄcej.sport.interia.pl
Szpila chyba solidnego lolka zapalił przed zdjęciem na tą okładkęArtur Szpilka aktywnie działa w mediach społecznościowych, gdzie dzieli się z kibicami nowinkami z życia prywatnego i zawodowego. Tym razem pięściarz przekazał informację, wobec której absolutnie nie da się przejść obojętnie. 35-latek jakiś czas temu nawiązał bowiem współpracę ze znanym autorem książek, a już wkrótce światło dzienne ujrzy jego biografia.
"Zawsze ten sam" to biografia Artura Szpilki. Powieść o jego życiu. Pełna zwrotów akcji i brutalnie szczera historia o dorastaniu, piekielnie trudnych wyborach oraz wyniszczającej walce z własnymi demonami. 592 strony, 78 rozdziałów, 13 działów. Premiera już wkrótce.
View attachment 111765
Blisko 600 str cegła...
![]()
Co za wiadomoÅÄ od Artura Szpilki. Wszystkim siÄ pochwaliÅ
Kliknij i zobacz wiÄcej.sport.interia.pl
Po fakcie murzyna napewno gryzie sumienie i drugi raz by tego nie zrobił, tyle że już niestety za późno.A rywal jeszcze wk... a zrobił z młodego gościa prawie warzywo
![]()
Żyć w zdrowiu i napierdalać jak on to cel na życie, chłop w wieku mojego ojca, masakra.
Mówisz o dragach? Jade z nim na jednym wózku, tylko ja jeszcze gorszy syf, bo na lepszy kasy nie było.A weź pod uwagę ile syfu wpierdalał
Oj szczerze wątpięMówisz o dragach? Jade z nim na jednym wózku, tylko ja jeszcze gorszy syf, bo na lepszy kasy nie było.![]()
Iron Mike to kwintesencja rockmanaOj szczerze wątpię
Dragi to jedno ale ilość i tego i alkoholu to mi łeb rozpierdala
Jestem o 30 lat młodszy od Mike’a, jakbym z tym nie skończył w porę to mógłbym się z nim ścigać, w 3 lata niestety zjadłem więcej syfu niż „dawni znajomi” przez powiedzmy 6 lat. Jebać to, nie będę się chwalił głupotą, ale bym sobie wtedy napierdolił sęków do nieprzytomnościOj szczerze wątpię
Dragi to jedno ale ilość i tego i alkoholu to mi łeb rozpierdala
Ale i tak chłop brał to od małego, cały czas, jeszcze mordercze treningiJestem o 30 lat młodszy od Mike’a, jakbym z tym nie skończył w porę to mógłbym się z nim ścigać, w 3 lata niestety zjadłem więcej syfu niż „dawni znajomi” przez powiedzmy 6 lat. Jebać to, nie będę się chwalił głupotą, ale bym sobie wtedy napierdolił sęków do nieprzytomności![]()
Niestety Jake to bierze raczej. Mike jeszcze z rok temu chyba musiał na wózku jeździćŻeby nie robić offtopu to jak widzicie wgl walkę Tysona z tym internetowym klaunem ?
Jestem o 30 lat młodszy od Mike’a, jakbym z tym nie skończył w porę to mógłbym się z nim ścigać, w 3 lata niestety zjadłem więcej syfu niż „dawni znajomi” przez powiedzmy 6 lat. Jebać to, nie będę się chwalił głupotą, ale bym sobie wtedy napierdolił sęków do nieprzytomności
Żeby nie robić offtopu to jak widzicie wgl walkę Tysona z tym internetowym klaunem ?
Naaajak ? Albo go wyjaśni albo lipa - niby wiadomo że dla hajsu to robią no bo na tym polega zwodowy/a frikowy sport w szczegolnosci ale niesmak pozostanie... i mślę, że Mike to wie bierze to ambicjonalnie mimo, że może mówi coś innego czy wygląda to na cos innego 'promocja boksu'Jestem o 30 lat młodszy od Mike’a, jakbym z tym nie skończył w porę to mógłbym się z nim ścigać, w 3 lata niestety zjadłem więcej syfu niż „dawni znajomi” przez powiedzmy 6 lat. Jebać to, nie będę się chwalił głupotą, ale bym sobie wtedy napierdolił sęków do nieprzytomności
Żeby nie robić offtopu to jak widzicie wgl walkę Tysona z tym internetowym klaunem ?
Nie widzę żeby to była "walka" 8x2 jak u bab, plus rękawice (14 uncjowe, zamiast 10)... raczej taka pokazówka dla kasy i promocji...Jestem o 30 lat młodszy od Mike’a, jakbym z tym nie skończył w porę to mógłbym się z nim ścigać, w 3 lata niestety zjadłem więcej syfu niż „dawni znajomi” przez powiedzmy 6 lat. Jebać to, nie będę się chwalił głupotą, ale bym sobie wtedy napierdolił sęków do nieprzytomności
14 oz rekawice? o Cie Panie czyli jednak pokazówka? no szkodaNie widzę żeby to była "walka" 8x2 jak u bab, plus rękawice (14 uncjowe, zamiast 10)... raczej taka pokazówka dla kasy i promocji...
Żyć w zdrowiu i napierdalać jak on to cel na życie, chłop w wieku mojego ojca, masakra.
Niekoniecznie, nikt nie liczył przecież na decyzję Tysona.Ale i tak chłop brał to od małego, cały czas, jeszcze mordercze treningi
Ale racja nie ma co się chwalić głupstwami, jedynie podziw dla organizmu
Niestety Jake to bierze raczej. Mike jeszcze z rok temu chyba musiał na wózku jeździć
Jest stary, wypruty przez życie a w sagan jeszcze nie dostał porządnie bo klaun jakąś siłę ma. Przyśpieszone filmiki z przed kilku lat nie pomogą.
Nie mówiąc tu o cardio Mike'a bo on z tego nigdy znany nie był, teraz raczej lepiej nie jest.
Forma plażowa... a w ringu może być różnie, oby nie tak jak z Holy, bo na ważeniu nie było źleNiekoniecznie, nikt nie liczył przecież na decyzję Tysona.
Jak ma znokautować to znokautuje.
A forma jest. Po 5tej rundzie można gasić tv.
Nie zmienia faktu że Mike jest już stary i pochorowanyNiekoniecznie, nikt nie liczył przecież na decyzję Tysona.
Jak ma znokautować to znokautuje.
A forma jest. Po 5tej rundzie można gasić tv.
Edit: eeee pokazówka.