yonigga
Weed Master
Czyli pewnie znów strumyk... bo jednak $20 w POL to nie jest to samo co w US czy £20 w UK...
jeszcze żeby rozpiska była dobra, poza walka wieczoru to srednio sie prezentuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli pewnie znów strumyk... bo jednak $20 w POL to nie jest to samo co w US czy £20 w UK...
jeszcze żeby rozpiska była dobra, poza walka wieczoru to srednio sie prezentuje
![]()
i jeszcze bez wielkich nazwisk poza ME...
Smacznej kawusi, jebać kapusi
bedzie, do porannej kawy..rozpiska dupy nie urywa ale będzie oglądane
View attachment 108379

Już go wypuścili ale nadal nie wiadomo o chuj chodziło
edit: niby poszło o znajomego usyka którego nie chcieli wpuścić do samolotu, a on bez niego nie chciał lecieć
No też się dziwię, ale póki co to jedyne co znalazłem na ten tematI za coś takiego można człowieka aresztować?

A to już się ciekawiej robi
Serwis sport24.ru powołuje się na ukraińskie media, które miały przekazywać, że pięściarz został zatrzymany w związku z nieopłaconymi mandatami za przekroczenie prędkości. Pojawiły się też powołania na polskie źródła, wedle których Usyk nie został wpuszczony do samolotu przez... narkotyki w bagażu.

No też się dziwię, ale póki co to jedyne co znalazłem na ten temat
Straż Graniczna zabrała głos ws. zatrzymania Ołeksandra Usyka na lotnisku w Krakowie
Serwis sport24.ru powołuje się na ukraińskie media, które miały przekazywać, że pięściarz został zatrzymany w związku z nieopłaconymi mandatami za przekroczenie prędkości. Pojawiły się też powołania na polskie źródła, wedle których Usyk nie został wpuszczony do samolotu przez... narkotyki w bagażu.
od 19 trzy walki od turkiego

jako niespodzianka moze byc, z checia lukne5 anonimów i syn Naseem'a![]()
Czyli
nawet nie ma tych walk na BoxRec czy Tapology jeszcze...
Dla mnie taka gala na Wembley, a karta to wielkie rozczarowanie jednak, oprócz AJ vs DD to tak naprawdę nic mnie tam za bardzo nie interesuje, a myślałem że będzie wielkie WOW!jako niespodzianka moze byc, z checia lukne
jednak o 18 rusza a nie o 19

jak nie ma? dziś jest ta mini gala, a ty w sobotę szukałeś rozpiski?nawet nie ma tych walk na BoxRec czy Tapology jeszcze...

To Eddie teraz bawi się w Babilonajak nie ma? dziś jest ta mini gala, a ty w sobotę szukałeś rozpiski?
![]()
Joshua vs. Dubois Workout Fights | Boxing Event | Tapology
Joshua vs. Dubois Workout Fights took place Wednesday, September 18, 2024 with 3 fights at OVO Wembley Arena in Wembley, London. View fight card, video, results, predictions, and news.www.tapology.com

taki bonus do treningu medialnego…gala w Środę...
![]()
![]()
I jacy zawodnicy...
gówno gala zuffa boxing? na tvp sport